Lefdal Elektromarked Reviews 15

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Leverte en printer til reparasjon.

Leverte en printer til reparasjon.
Etter gjentatte henvendelser over 4 måneder
får jeg beskjed at den kan hentes.
Ved utlevering får jeg en printer som ikke tilhører meg.
Jeg gir beskjed at dette ikke er min printer som er en HP og ikke Brother.
Service personalet er service innstilt, og beklager at min printer
er blitt utlevert til feil person. Etter ytterligere 2 måneder får jeg beskjed at min printer er kastet. Kontakter Lefdal pånytt og Jean K. på Lefdal er oppegående og lover meg en ny printer.
Han beklager meget at min printer er kastet, men skal få en ny printer,
men det hjelper lite når den useriøse Lefdal mannen Jonas Skofteby sier nei.
Dette er vanskelig å forstå for utenforstående at en person kan bekrefte skriftlig at du får en ny printer, mens en annen i samme fira sier nei.
Forstå det den som vil....
Bekreftelsen at jeg skulle få ny printer ble skrevet 31.07.17 2017 av Jean K, i Lefdal, men jeg er fortsatt uten printer 11.12.17.
Styr unna Lefdal.

11 December 2017
Rated 1 out of 5 stars

Forbanna ELENDIG møkka firma...

Forbanna ELENDIG møkka firma skal du lete lenge etter, de tar ikke telefonen på kundeservice , satt i over 8 min for å få svar, da jeg ba om sporings nummer på en ordre jeg hadde gjort for over 1 uke siden på nettsiden deres fikk jeg beskjed om at nei ops... den var ikke sendt ut enda... den skulle sendes ut om enda ytterligere 2-3 dager,

dette er og blir ALT FOR DÅRLIG, når dette firmaet lover på tro og ære når en bestiller hos dem blir varen sendt ut mellom 2-5 dager , her har jeg venta i 1 uke og de skal fremdeles ha 2-3 ekstra dager for å få sendt varen,

IKKE AKSEPTABELT og dette blir siste gang jeg eller noen andre her i familien bestiller fra et slikt selskap.

varen som ble bestillt var er grafikk kort til PC.

STYR UNNA SVENSKE FIRMAER I NORGE.

29 November 2017
Rated 1 out of 5 stars

Denne anmeldelse gjelder kunnskap hos …

Denne anmeldelse gjelder kunnskap hos de ansatte når det gjelder PC/pc- hardware og generell service dersom du må leve in en mobil til reparasjon, som jeg.
Når det gjelder data, så om du føler du kan lite, ikke forvent at de ansatte kan noen i det hele tatt. (finnes sikkert unntak) Opplysningene om en ferdigbygget pc er latterlig banale. Feks kan det stå "kraftig 1070GTX grafikkort fra NVIDIA" men om du spør pm merke og type, ASUS har sikkert 10 forskjellige utgaver av1070 kortet hvorav det dyreste koster kanskje 1500 kroner mer en det billigste, så får du til svar at "det aner jeg ikke" som er et grei og ærlig svar, men de bruker heller ikke en kalori for å finne ut hvilken versjon de selger.
Når det gjelder info om innlevert produkt, og her tror jeg de må dele ansvaret med verkstedet, så har jeg måtte se meg nødt til å kontakte forbrukerombudet. Hevdet at batteriet kun hadde et års garanti, uansett kjøpt 9 april 2016, levert inn 3 mars 2017....er vel ikke egentlig 1 år?
Uansett så skjønte jo både jeg og den ansatte at feilen ikke skyldes batteriet. Kunne skrevet en novelle om denne komiske servicesaken, men det har jeg ikke tid til. Til forsvar, så var de ansatte i innleveringen på Storo ganske flaue over hele saken. De gjorde så godt de kunne og hjalp ti som best de kunne, (om du får du problemer lever inn varer til reparasjon, så gjør det der, ikke på Alna, der du føler du er en byrdefor alle ansatte.

22 September 2017
Rated 4 out of 5 stars

Kan anbefales!

Har bestilt flere ganger herfra nå. Litt lang leveringstid, så man må være litt tålmodig. Fikk feilinformasjon angående en forespørsel i Lefdal-Chat, men når jeg tok kontakt med kundeservice ble dette rettet opp i. Ellers har alt gått knirkefritt! Kan anbefales.

12 September 2017
Rated 1 out of 5 stars

Rot med levering og dårlige unnskyldninger fra support

Bestilt skjermkort fra Lefdal med levering på dør (firma). En uke senere og fortsatt ingen produkt levert. Estimert levering er nå nesten en måned etter originalt tidspunkt, uten NOEN garanti for at dette vil skje.
Styr unna og velg en seriøs leverandør!

Oppdatering: Fikk muligheten til å skrive en anmeldelse av produkt som jeg ennå ikke har mottatt. Når jeg i anmeldelsen skriver det samme som er skrevet her får jeg beskjed om at anmeldelsen er moderert - det vil hos Lefdal si slettet.
Nok en gang bekreftelse på hvor mye rot det er hos denne leverandøren.

24 July 2017
Rated 2 out of 5 stars

Veldig dårlig kundeservice over tlf

Bestilte en gang en Nintendo wii u fra Lefdal hvor 2 spill skulle være inkludert i prisen - med konsollen. Fikk kun konsollen i posten. Tok da kontakt med dem og beskjeden jeg fikk var at denne pakken var utgått og jeg fikk ikke noe reduksjon i pris eller 2 spill som jeg var lovet. Utrolig dårlig kundeservice over telefon, de var sure og grinete. Og virket som det var min feil, utrolig ubehagelig. Etter mye om og men kontaktet jeg de over Mail og da var det litt bedre service. De ga meg da et gavekort som jeg kunne bruke i butikk. Servicen i butikk er mye bedre, der er de blide og veldig behjelpelige. Så fraråder folk og kontakte Lefdal på telefon, det er absolutt ikke en hyggelig opplevelse.. gjør det heller via Mail.

4 April 2017
Rated 1 out of 5 stars

Ekstremt dårlig service på reparasjoner hos Lefdal

Opplever ekstremt dårlig service hos Lefdal når det gjelder service og reparasjon av laptop, jeg har nå ventet snart to måneder og har brukt utrolig mye tid og penger på Lefdal sin service telefon som koster 35,- pr. 10 min., de skylder på hverandre og sier de skal ringe tilbake noe de ikke gjør, jeg har snakket med et titals personer og det er etter nesten to måneder umulig å få svar på status på reparasjonen. Dette oppleves som frustrerende og ekstrem dårlig kundeservice. Anbefaler alle og styre unna Lefdal pga. dette.

16 January 2017
Rated 3 out of 5 stars

Sendrektig levering

Bestilte produkter fra tre ulike nettbutikker på "Black Friday" 2016, på kveldstid. Mottok varene fra butikk 1 (ikke lefdal) via PostNord mandag ettermiddag. Mottok varene fra butikk 2 (ikke lefdal) via Posten/Bring tirsdag kveld. Mottok varene fra Lefdal via Posten torsdag ettermiddag. I følge pakkesporing tok det 3 hele dager å frakte varen mellom Oslo og en annen by på Østlandet. Pakkene blir sendt fra Sverige (ikke synlig på pakkesporing), og i tillegg har de ikke utsending i helga (Posten), men det hadde heller ikke butikk 2.

Dette er for svakt. Neste gang betaler jeg heller noen hundrelapper mer i en nettbutikk som har raskere levering.

For øvrig fikk jeg riktig produkt, til lavest pris på prisjakt.no, så handelen for øvrig er OK.

2 December 2016
Rated 5 out of 5 stars

Bra produkt, bra service!

Service-vennlige ansatte og gode produkt, samt gode priser! Anbefales!
Mye bedre enn Elkjøp! Elkjøp vet ikke hva service er!

19 November 2016

Alldri mere Lefdal på Alnabru

Vi så på vaskemaskine på Lefdal Alnabru, og var litt usikre på om vi skulle kjøpe eller først søke på nett.
Selgeren tilbød da en helt "vanntett" løsning med at vi kunne betale et depositum på 500 kr - få vaskemaskinen levert hjem til avtalt dato/tid og betale resterende beløp ved levering.
Hvis vi skulle angre kjøpet var det enkelt å avbestille og få depositumet tilbakebetalt.
Vi opplevet dette som god kundeservice inntil 2-3 dager etter, hvor jeg fikk telefon fra Lefdal Alna med beskjed om å "stikke innenom" for å betale det resterende beløpet. Vi bor ca 30 km fra Alna, og jeg bad derfor om en faktura som jeg kunne betale.
Det var ikke mulig, og de ville ringe tilbake med en annen løsning.
Det gjorde de ikke.
Dagen etter ringte jeg selv Lefdal og forklaret at jeg gjerne ville ha faktura. Ingen problem mente de og sente en faktura, som ikke inkluderte leveringen, som vi hadde bestilt.
Jeg ringte da igjen og fikk vite at alt skulle ordnes opp og jeg ville få både faktura på det resterende beløp og levering, samt en bekreftelse på leveringstidspunktet på mail.
Det fikk vi aldri, og neste dag fikk jeg utrolig uproff og rotet sms fra Alna at jeg måtte komme innenom og betale. At de hadde løsningen med betaling ved levering (??) men jeg skulle betale før levering ellers ville jeg få faktura via creso.
Vi har ingen ønske om å kjøpe med kreditt avtale. Jeg ringte derfor en treide gang til 815 nummeret og da fikk jeg hjelp.
Medarbeideren i Lefdal ville heve kjøpet på Alna og legge inn bestillingen pånytt, med levering, men da måtte jeg oppgi kredittkort nummer på telefon.
De 500 kr jeg hadde betalt i depositum ved bestillinge på Alna ville hun overføre til kontoen min - og det ville være på bok fra 3-10 dager....samtidig som beløpet (ca 11000 kr) for vaskemaskinen som blir levert om 2,5 uker ble trukket fra min konto omgående.
Kundebehandlingen fra Lefdal har vært høyst kritikkverdig - bare det at eneste mulighet for kontakt er et 815 nummer (chaten var det ikke mulig å komme gjennom på...) og at det koster 3-4 telefoner å rydde opp etter rot som aldri burde ha funnet sted. De gjorde en avtale som de ikke kunne stå inne for for å selge et produkt, nærmer seg svindel..
Jeg vet ikke om de andre elektro kjeder yter bedre kundeservice, uansett kommer jeg aldri tilbake som kunde hos Lefdal Alna, og anbefalder alle å holde seg unna den butikk.

16 September 2016

Sjokkerende dårlig kundeservice hos Lefdal på Strømmen

Vi har nok handlet varer hos Lefdal for langt over kr 100.000,- de siste årene. Selvfølgelig ville det dukke opp et dårlig produkt, og dette skjedde nå i sommer. Vi fikk dermed testet Lefdal sin kundeservice, hvor de hevder: "Dine garantier og rettigheter hos Lefdal: Vi gjør alt for at våre kunder skal være fornøyde…". Dette er ikke sant, og vi føler oss grundig lurt av denne falske erklæringen på firmaets websider.

Lefdal på Strømmen hadde solgt oss et defekt produkt. Vi kjøper ofte presanger i god tid før aktuell dato, men dette må ta slutt, i hvert fall hos Lefdal.

I dette tilfellet kjøpte jeg Sony hodetelefoner. Varen ble åpnet 24 dager etter Lefdals garantiperiode på 30 dager med rett til retur og heving av kjøpet med pengene tilbake.

Varen viste seg å være defekt ved utpakking, 54 dager etter kjøpet. Varen ble returnert samme dag, en fredag i juli 2016 til Lefdal på Strømmen. Da sjefen ikke var til stede kunne ikke servicefolkene i butikken kontrollere varen eller å komme med noen uttalelser. Jeg ble lovet SMS kommende mandag, etter sjefens kontroll av produktet. Ingen SMS kom, heller ingen telefon eller epost ble mottatt.

Jeg føler at Lefdal på denne måten prøvde å få oss til å ringe deres oppgitte telefonnummer 815 58 800. Dette viser seg å være en betalingstelefon som belaster Telenor mobilregningen med kr 35,- pr. 10 minutter. Dette opplyser Lefdal ikke om. Noen hevder deres telefonsystem prøver å holde kundens telefonsamtale i gang lengst mulig. Jeg avsto fra å ringe Lefdal og bli loppet for penger.

Ingen SMS kom. Torsdag måtte jeg derfor igjen kjøre til butikken og be om status. Varen ble bekreftet testet defekt, og lå fortsatt i esken bak disken. Ingen avgjørelse kunne bli tatt siden sjefen Stian ikke var til stede, ble det nå hevdet. Serviceansatte hadde ingen fullmakt, og jeg ble derfor bedt om å dra hjem og vente på SMS.

Ingen SMS var kommet etter 11 dager, og jeg måtte igjen kjøre til butikken. Da var sjefen Stian til stede. Jeg så at varen fortsatt lå bak disken. Ingen reparasjon hadde startet. Det ble igjen bekreftet at min retur var tydelig ubrukt og en feilprodusert vare.

Jeg krevde å få et nytt produkt eller hevet kjøpet siden reparasjon tydeligvis ikke var aktuell. Sjefen Stian hevdet Lefdal kunne holde denne defekte varen hos seg inntil 21 dager, før jeg kunne kreve svar eller avgjørelse. Han fortalte dette var hjemlet i mange rettsavgjørelser, og ikke i forbrukerkjøpsloven. Jeg måtte med denne begrunnelsen igjen forlate butikken for å vente på SMS.

Like etter etter fikk jeg en SMS med følgende tekst skrevet av sjefen Stian: "Vi har lang leveringstid på ny vare, du kan derfor komme innom å få en tilgodelapp".

Dagen etter, to uker etter reklamasjonen, måtte jeg igjen kjøre fra Oslo til Lefdal på Strømmen. Jeg krevde å få penger i stedet for tilgodelappen som sjefen Stian hadde laget ferdig, fordi varen hverken kunne bli reparert eller omlevert innen rimelig tid, slik Lefdal hevdet. De ansatte fortalte at ingen i butikken hadde fullmakt til å ta avgjørelsen om å la meg heve kjøpet og få pengene tilbake, siden sjefen Stian bestemte alt, og han var ikke til stede nå heller.

En ansatt framsatte mitt krav via telefon til sjefen Stian. Svaret var at jeg ikke kunne heve kjøpet og få pengene tilbake siden reklamasjonen kom etter Lefdal garantien om returrett på 30 dager. Jeg skulle derfor akseptere en tilgodelapp og finne andre varer i butikken for disse åtte hundre kronene, ble det sagt. At jeg ikke ville ha "noen andre varer" var likegyldig for sjefen Stian. Penger skulle jeg ikke få, punktum, slik avsluttet denne samtalen.

Flere ansatte i butikken forsøkte hver gang å finne en fornuftig løsning på denne saken, men alle måtte gå via sjefen Stian som blokkerte et hvert forsøk på en tilfredsstillende løsning.

Som en siste utvei kontaktet jeg kassadamen ved utgangen og fortalte om avgjørelsen til sjefen Stian. Hun hadde tydeligvis utdannelse og viste god forstand. Hun ble forbauset over en slik kundebehandling og et slikt resultat på en åpenbar reklamasjon. Hun kontaktet flere personer i firmaet og fikk til slutt omgjort tilgodelappen til en utbetaling. Takk til kassadamen! Hun viste åpenbare egenskaper til både å være sjef og kundeansvarlig hos Lefdal på Strømmen.

Jeg håper kassadamen ikke får problemer med sjefen. Han misbrukte sin makt til å lage en negativ løsning for meg, hvor han krevde å beholde pengen mine. Han presset meg til å ta ut andre varer i butikken. De ansatte virket tydelig oppgitte og maktesløse.

Jeg håper at mange sprer denne historien slik at andre unngår en slik kundebehandling.

Vi, og flere med oss, kommer ikke til å handle hos Lefdal på Strømmen så lenge vi må forholde oss til sjefen Stian der!

Jeg har tatt vare på kvitteringer, SMS'er, og jeg brukte iPhone-kameraet på stedet med stilltiende aksept fra de ansatte, så jeg kan og vil forfølge denne saken. Første steg blir å informere Lefdal ledelsen i Norge og eierselskapet til Lefdal som er Dixons Carphone i London. Deretter ønsker jeg en juridisk betenkning, og viser det seg at Lefdal sjefen Stian har opptrådt ulovlig eller svikaktig, så følger vi saken videre. Jeg skal yte mitt for at ingen andre skal måtte oppleve det samme hos Lefdal.

6 August 2016
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig vanskelig å avbestille Epoq-kjøkken!

Da jeg bestilte Epoq-kjøkken fra Lefdal for en måned siden spurte jeg flere ganger etter pristilbud på montering. Jeg fikk beskjed om at Lefdal ikke ville kontakte monteringsfirmaet før kjøkkenet var bestilt. Da jeg fikk pristilbud på montering én uke etterpå var prisen betydelig mye høyere enn antydet. Jeg valgte derfor å avbestille hele kjøkkenet, siden avbestillingsfristen på to uker ennå ikke var utgått. På telefon fortalte kundeservice at dette skulle gå helt fint, og at jeg skulle få bekreftelse på avbestillingen innen kort tid. Nå er det gått to uker siden jeg avbestilte (jeg har purret flere ganger) men jeg har ennå ikke fått bekreftelse på at avbestillingen er OK (!)

28 July 2016

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look