Laserspecialisten Aalborg Reviews 44

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået de flotteste øjenbryn hos Sabrina. Hun er virkelig omhyggelig og dygtig. Giver al den information der er behov for- rammerne er lækre og så er hun super sød 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefales! Jeg startede i forløb andetsteds, men det viste sig, at de ikke engang fulgte lovkravene for tiden, der skal gå mellem laserbehandlingerne - som Morten oplyste mig om. Jeg er nu... See more

1. Tattoo Removal Service

Written by the company

Vi tilbyder certificeret laserfjernelse af tatoveringer med højteknologisk pico laser

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

At man bliver taget godt imod fra start…

At man bliver taget godt imod fra start til slut. Og jeg er fuldt ud tilfreds med min nanoneedling med exosomer dem har jeg fået 3 behandlinger af . Kan tydeligt se forskel fra før og efter 🙂 kan klart anbefale Laserspecislisten

24 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har tidligere fået lavet en…

Jeg har tidligere fået lavet en hårtransplantation i udlandet, men oplevede efterfølgende tynde donorområder, hvor hårene var blevet plukket, og samtidig begyndende udtynding i nakken.

Jeg valgte derfor at få lavet SMP (scalp micropigmentation) for at camouflere hårtabet, og resultatet er blevet virkelig flot. Jeg er meget glad for, at jeg valgte Morten hos Laserspecialisten – det har været et trygt og behageligt sted at komme hele vejen igennem.

Vi er nu også i gang med behandlinger, der skal stimulere hårvækst, gøre mit nuværende hår fyldigere og bremse yderligere hårtab, og det forløb går rigtig godt.

De varmeste anbefalinger herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

10 December 2025

Kæmpe anbefalelse

Efter 4 måneders Meso hårvækst-forløb hos Laserspecialisten kan jeg tydeligt se, at der er kommet mere hår og ny hårvækst. Hele forløbet har været meget professionelt, trygt og veltilrettelagt, og jeg har følt mig i gode hænder fra start til slut. Kan klart anbefales til andre, der oplever hårtab.

30 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Morten er ikke kun virkelig faglig…

Morten er ikke kun virkelig faglig dygtig og professionel, men også meget ordentlig og realistisk overfor sine kunder. I stedet for at love det ene og det andet ift. resultater og bare malke sine kunder totalt, er vi blevet enige om at vi ikke behandler på den gamle og farvede, ødelagt tatovering jeg har (ødelagt af en anden laser-‘specialist’ som ikke har haft nogen idé om hvad han lavede), men kun på de andre. Han har i stedet været meget behjælpelig med cover-up artister og så behandler vi på de andre jeg skal have fjernet. Tak for at skille dig ud i sådan en branche Morten, du får alle mine anbefalinger 🌟

10 September 2025

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales!
Jeg er nu i forløb ved Morten, og er mere end tilfreds. Han er rigtig dygtig, flink og meget professionel. Ville til enhver tid vælge Laserspecialisten igen.

1 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået behandling hos Morten

Jeg har fået behandling hos Morten, og jeg kan varmt anbefale ham! Morten var meget professionel og grundig i sin forklaring af behandlingen. Han var ærlig omkring, hvordan laserbehandling adskiller sig fra tatovering, især når det gælder mørke tatoveringer.

Han sørgede for, at behandlingen blev udført hurtigt og effektivt, og han gav mig løbende information om, hvad der skete og hvad han gjorde. Jeg følte mig tryg, da vi blev enige om, at jeg kunne sige stop, hvis det blev for meget.

Jeg har fået én behandling, og allerede på min ældste tatovering (på foden) har jeg set en stor forbedring – det har haft god effekt. Min anden tatovering, som er meget stor sort skrift, kræver måske lidt ekstra behandling, men jeg er meget tilfreds med resultatet og ser frem til de næste behandlinger.

Morten afklarede også mit mål med behandlingen på forhånd, så vi var enige om, hvad der skulle opnås. Hvis du overvejer at få fjernet en tatovering, kan jeg varmt anbefale Morten!

12 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Laserspecialisten.

Både Morten og Sabrina er meget imødekommende, servicemindede og – ikke mindst – yderst kompetente inden for deres fag. Man føler sig i trygge hænder fra start til slut.

Jeg har fået behandling mod hårtab med det formål at bremse yderligere tab og fremme ny hårvækst. Tidligere har jeg forsøgt flere andre behandlingsformer, herunder både minoxidil og finasterid, desværre uden den ønskede effekt.

Efter anbefaling fra Morten valgte jeg at prøve microneedling kombineret med exosomer – og allerede efter blot to behandlinger kunne jeg begynde at se de første tegn på forbedring. Det har givet mig fornyet håb og motivation til at fortsætte forløbet.

Jeg kan derfor varmt anbefale Laserspecialisten til andre, der søger professionel hjælp og faglig, ærlig vejledning – især hvis man som jeg kæmper med hårtab og har brug for en mere individuel og målrettet løsning.

24 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min tusse er væk og forløbet gik perfekt.

Jeg har efterhånden fået fjernet en del gamle tusser på både godt og ondt.. Jeg havde en gammel kradsbørstig dyb tusse fra 90éren, som ingen var lykkes med at fjerne.

MEN det kunne Laserspecialisten Aalborg!. Jeg blev mødet med professionalisme og sublim ærlig kundeservice af ejeren Morten - som 100% lykkes med at få min gamle tusse helt væk!.

Forløbet er meget anbefalesværdigt og vigtigst af alt min tusse er væk🖤

9 September 2025

Laser

Jeg er i gang fået laseret min tatovering på hele min underarm, mine bryn og en tattoo på mine ribben hos Morten og jeg er fuldt ud tilfreds med mine behandlinger! Morten er rolig og god til at forklarer og holde dig opdateret i løbet af behandlingen! Vil helt klart anbefale til andre 🙏

4 September 2025

Kæmpe anbefaling til Laserspecialisten!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kæmpe anbefaling til Laserspecialisten!
Jeg er i gang med at få fjernet tatoveringer på min arm og mave, da motiverne ikke længere passer til mig, og jeg kan ikke længere identificere mig med dem. Derfor tog jeg kontakt til Morten fra Laserspecialisten – og det har jeg på ingen måde fortrudt.

Morten er utrolig rolig og god til at forklare hele processen, så jeg følte mig tryg fra første besøg. Omgivelserne er rene og indbydende, og det er tydeligt at mærke, at Morten brænder for sit fag og sætter kvalitet og kundens oplevelse over alt andet .

Jeg fortsætter mine behandlinger ufortrødent.
En stor anbefaling herfra til alle, der overvejer at få fjernet en tatovering på en tryg, professionel og imødekommende måde.

8 August 2025

Kæmpe anbefaling herfra!

Har fået fjernet en tattovering på benet hos Laserspecialisten af Morten, som virkelig er rolig og god til at forklare tingene.
Ingen tvivl om at jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Skal igang med behandling af akne ar hos Sabrina, og hun virker lige så rolig og behagelig som Morten, så det ser jeg frem til.

Super service, flinke, rolige og imødekommende folk, som brænder for deres fag, og ikke kun tænker på penge!
Rigtig god rådgivning og fair priser.
Kæmpe anbefaling herfra.

2 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Er i gang med at få laser på hele den…

Er i gang med at få laser på hele den ene arm efter et sleeve jeg ikke var tilfreds med.
Morten som står for behandlingen har været yderst hjælpsom og professionel under hele forløbet, skal snart have 3 behandling.
Jeg blev for nylig nød til at aflyse en tid pga. arbejde hvilket der var stor forståelse for.
Kæmpe anbefaling herfra 👍

31 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling af laserspecialisten!

Kæmpe anbefaling af laserspecialisten!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvis du vil have professionel rådgivning og arbejde i topklasse, men stadig til nordjyske priser, så skal du vælge Morten og laserspecialisten. Han er ærlig og altid til at stole på. Det er klart det bedste sted at få fjernet dine tatoveringer!

Hilsen en meget glad kunde 🤗

6 June 2025

Take a closer look