De lækreste italienske specialiteter 🥳…
De lækreste italienske specialiteter 🥳 Vi kommer helt sikkert igen
De lækreste italienske specialiteter 🥳 Vi kommer helt sikkert igen
Forståelse for kundens behov er ikke eksisterende i afdelingen ved Hjerting i Esbjerg. Forskellige misinformationer både i butikken og ved opkald hjælpe ikke en som kunde. Når man så har et gavekort med udløbsdato, da jeg har været i udlandet arbejdsmæssigt, er man ikke villig til at øge udløbsdato bare med 1 dag, så den bruges fornuftig. Man holde her på at det kan man heller ikke på McDonald’s. Hold nu op, at sammenligne sin speciel butik med McDonald’s, må da ikke være positivt. Skal man ikke være bedre for at kunne konkurrere med en stor kæde? Det piner mig at se, mangel på forståelse, når jeg tidligere, i over 10år, har undervist i kundeservice.
Så kære alle - forvent ikke den ekstra kundeservice man forventer af sådan et sted.
Jeg besøgte La Prosciutteria/LaPro for første gang, da butikken stadig var beliggende på Jørgen Pedersens vej. Jeg havde høje forventninger, da jeg havde hørt meget positivt om deres brug af lækre råvarer, og maden levede da også op til dette. Retterne var velskabte, og kvaliteten af ingredienserne var tydelig i hver bid. Jeg var især begejstret for deres enestående udvalg af pizza og de varme retter, som varierer fra måned til måned. Enkeltheden i tilberedningen derhjemme fungerede også perfekt. Deres udvalg af italienske delikatesser er også rimelig bredt.
Desværre blev min oplevelse dog præget af en meget skuffende service. Jeg blev betjent af en midaldrende dame, som var ekstremt uhøflig. Det satte hurtigt en dæmper på stemningen, og jeg følte ikke, at hverken min tid eller penge blev værdsat. På trods af dette valgte jeg at give stedet en chance igen, da vi alle kan have en dårlig dag. Desværre var min oplevelse denne gang endnu værre. Betjeningen fra samme dame var helt forfærdelig. Jeg har aldrig før oplevet så uhøflig og nedværdigende kundeservice. Hun virkede irriteret, utålmodig og uinteresseret i både butikken, dens varer og endda salg. Der var tydeligvis intet fokus på god kundekontakt. Jeg valgte derfor at annullere min ordre og forlade stedet uden at købe noget.
Mit tredje besøg til butikken var udelukkende baseret på et gavekort, som desværre var udløbet et par dage før (min fejl – det erkender jeg fuldt ud!). Dog var den måde, jeg blev håndteret på, simpelthen utilfredsstillende. Jeg har aldrig stået i en sådan situation før, men jeg har svært ved at forstå, hvorfor der ikke kunne gives lidt spillerum, når butikken allerede har modtaget pengene og umiddelbart ikke har noget at tabe – tværtimod kunne de have givet god kundeservice og muligheden for mersalg, da min ordre langt oversteg gavekortets værdi.
Samlet set vil jeg desværre ikke anbefale La Prosciutteria, da den gentagende dårlige service overskygger madoplevelsen. Jeg håber, at ledelsen tager dette til efterretning og arbejder på at forbedre servicen, da der bestemt er potentiale for et godt og anderledes måltid
Italienske lækkerier af meget høj kvalitet…. Og der er nok af det. Kan på det varmeste anbefales.
Fremragende pizza, der slår de fleste pizzaria i Esbjerg. Derudover lækre specialiteter fra Italien, som dog er lidt højt prissatte, men hellere lidt for høj pris end sløj kvalitet
Vi fik tapas til 4 Pers.
Rigeligt, lækkert og fantastisk godt brød. Kan varmt anbefales.
Vi kommer igen
Vi fik en antipasti tapas platte til 2 voksne og 2 børn. Det var virkelig en lækker platte og der var mere end rigeligt at vælge imellem samt mængden - vi havde nok til 2 dage. Vi var 2 voksne og 3 børn i alderen 5,4 og 2 år. Virkelig en af de bedste tapas jeg har købt.