Laegehusetamagerbrogade100 Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er også utrolig glad for Amir som…

Jeg er også utrolig glad for Amir som læge.
Jeg har tit selv en ide om hvad (hvis jeg fejler noget) og det lytter han til og svarer på, med sin faglighed, så jeg får gode svar, på det jeg spørger om. Han er behagelig og venlig, og som læge grundig og samvittighedsfuld.
Jeg kan varmt anbefale ham som læge.

12 October 2023

Varmt menneske

Amir er en meget varm og empatisk person. Hver gang man er hos ham, tager han godt imod en og er altid smilende.

Jeg takker dig med al oprigtighed fra bunden af mit hjerte. Tusind tak for dig.

13 December 2022

Min oplevelse hos Lægehuset Amagerbrogade 100

Jeg søgte tilfældigvis på min læge herinde, og jeg kan slet ikke genkende de dårlige oplevelser.

Amir er en af de bedste læger jeg har mødt, og jeg kan slet ikke se hvordan man kan beskrive ham som andet end venlig, flink og omsorgsfuld over for sine patienter.
Han har altid mødt mig med et smil, og jeg er glad for at have ham som min læge.
Han tager mig altid seriøst, og giver altid en meget fyldestgørende forklaring, hvilket udviser hans tydelige professionelisme og hans forstand. Han kan forklare det så selv jeg kan forstå det.
Derudover får jeg altid en tid til konsultation inden for en fornuftig tidsramme og føler mig klart velkommen!

Så jeg kan varmt anbefale lægehuset Amagerbrogade 100, hvis du søger en ny læge

6 September 2022

Meget uprofessionelt læge…

Meget uprofessionelt læge og kan ikke finde ud sf at kommunikerer med sine patienter.

Min mand og jeg skiftede læge til ham, men da vi stolte spørgsmål i tlf ved en konsultation blev han sur og bad os finde en anden læge og smækkede røret på.

Denne man burde ikke være læge, han er virker ligeglad med patienter, hvis de ikke lytter til ham og aflyder.
Man smækker ikke røret på når en patient ringer til lægen. Det kunne potentielt være livstruende . Havde desuden siddet 45 min i kø inden jeg kom igennem.
Snakker desuden utrolig dårlig dansk

29 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Lægen Amir Shahid Yderst uprofessionel!

Lægen Amir Shahid bad min søn finde en anden læge, fordi jeg (hans mor) stillede spørgsmål og kommenterede prisen på vacciner. Han var slet ikke til at have en dialog med, men viftede os ud af venteværelset og vendte os ryggen. Vi sad chokerede tilbage og forstod slet ikke hvad der foregik.
Yderst uprofessionel opførsel af en læge!!!

5 April 2022

Ubehagelig oplevelse...

Hej Trustpilot, I dag d.14-4-21 fik jeg et meget ubehageligt svar fra læge Amir Shahmir.

Jeg har siden start Feb. 2021, bedt denne læge om en henvisning til en psykiater.
Jeg er mentalt udfordret og den psykiater, jeg beder om henvisning til, og har stået for min udredning.
Ved en af mine henvendelser til lægen, spørger jeg til online møde da jeg ikke er tryg ved at møde op i en landsdækkende lockdown. Lægen oplyser at denne ikke tilbyder online møde, men jeg er velkommen til at komme forbi. Jeg prøver igen at forklarer lægen at jeg ikke er tryg ved et fremmøde og at jeg har svært ved holde styr på mig selv.
Lægen svarer til dette “Henvisning til psykiater er ikke noget problem, men jeg har behov for at se dig til en konsultation først. Vi ses og du er velkommen.”

I dag skriver jeg igen til lægen, at jeg ikke kan komme til ham, det er for utrygt. Jeg spørger hvorfor det ikke er muligt, at henvise til psykiater. Jeg skriver at jeg er bange og kun kommer steder hvor jeg pt. føler mig tryg. Til dette svare lægen:

“Hej, Jeg har forklaret dig at henvisning til speciallæge kræver en konsultation, og det skal respekteres. Men du lytter vist slet ikke. Så det går slet ikke godt med samarbejdet.”

Lægen har på intet tidspunkt forklaret at en henvisning til psykiateren kræver en konsultation!

14 April 2021

Is this your company?