Kwispelkrant Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een trimsalon en daarbij verzorgingsproducten van Yommi getest. De shampoo en conditioner doet precies wat het beloofd en daarbij hebben ze ook een heerlijke geur die niet te overheersend vin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Als kleine onderneming in dezelfde branche (woefhoefshop) support ik graag mijn mede ondernemer(s). Het pakket was snel binnen en de service is goed en vriendelijk! Dankjewel Masha is er erg blij mee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Paar weken geleden een aantal producten besteld. Levering was zeer snel! Ik had nog een aantal vragen of de bestelde producten. Via Instagram fijn contact gehad en de eigenaresse weet echt waar ze ove... See more

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

42 reviews in the last 12 months

Write a review

Verzorging

Ik heb een trimsalon en daarbij verzorgingsproducten van Yommi getest. De shampoo en conditioner doet precies wat het beloofd en daarbij hebben ze ook een heerlijke geur die niet te overheersend vind.
De droogshampoo is al helemaal top! Het maakt echt schoon en voelt ook schoon aan, ook maakt het totaal niet vettig waarbij dit echt by far mijn favoriete product is! Kwispelkrant is mijn favoriete website voor mijn hond

25 June 2026

5/5 sterren! 🐾

Als kleine onderneming in dezelfde branche (woefhoefshop) support ik graag mijn mede ondernemer(s). Het pakket was snel binnen en de service is goed en vriendelijk! Dankjewel Masha is er erg blij mee 🥰

1 June 2026

Honingszalf

De honingzalf is voor ons echt een uitvinding! Minder roodheid, bijten en krabben. Wij zijn super goed geholpen en hebben persoonlijk advies gekregen!

5 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Voor de tweede keer besteld bij de…

Voor de tweede keer besteld bij de kwispelkrant en vandaag binnen gekregen voor onze pup Max.
Ze geeft zulk goed advies ze is super vriendelijk, wij zijn in iedergeval fan.
Wij gaan beslist weer bestellen als het op is.

29 April 2026

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen! De Paasbox is fantastisch. Stiekem een hint gegeven dat mijn hond nog nooit een Voorn op had en die hebben ze erbij gedaan! Daarnaast mogen we ook een snack naar keuze uitkiezen bij de volgende bestelling. Top gedaan!

3 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wij bestellen zeker terug!

Voor de eerste keer besteld en heel tevreden! Een super fijne communicatie, goede uitleg gekregen, snel geleverd,... Alle snackjes zitten apart verpakt met zakjes die je mooi terug kan sluiten! Ideaal om mee te nemen op reis! Hugo is een hele moeilijke eter, maar tot nu toe lust hij alles 🥰😍.

1 April 2026

Geweldig

Geweldig! Snelle verzending, goede service, goeie kwaliteit items en ze waren super aardig en behulpzaam. Heel blij mee

25 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede snacks, service en adviezen

Onze berner sennen geniet ontzettend van de snacks van Kwispelkrant. Zoë heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van de snacks. Ze geeft goede adviezen op basis van de behoeften van je hond. Echt een aanrader! 🥰

29 March 2026

Lekkere snacks

Lieve meid, super snacks voor de honden! En snelle levering! Niks op aan te merken, Bestel snel voor jullie 4 voeters🥰

9 March 2026

Super snelle verzending!

Super snelle verzending!! Had het 2 dagen later al binnen. Fijne communicatie en een groot assortiment aan snacks :) Ruby vindt de kabeljauwhuidring alvast heel lekker! 🥰

29 March 2026

Snacktime!

Onze dwergteckel at eerst altijd dezelfde snacks, tot ik de Kwispelkrant voorbij zag komen. Niet opdringerig, goed advies en genoeg keuzes op de site. Tevreden hond, betekent een tevreden baas.

28 March 2026

Paasbox

Wij hebben de paasbox besteld voor Teddy en Bear. Dit was een super tof pakket! Allemaal soorten snacks. Van vlees tot vis en van moeilijke tot makkelijke snacks. Echt een aanrader! Er zat ook een leuke knuffel in en een snuffelmat:) ik zou dit zeker nog eens bestellen❤️

27 March 2026

Enthousiast!

We zijn onwijs goed geholpen!
Degene achter het account heeft plezier in haar werk dat merk je echt aan de verzorging van de producten en de levering. Alles zit prachtig verpakt.
De paasbox was toch wel de mooiste verrassing voor onze lieve 4 voeter! Wat een prachtige producten zitten er in! En als kers op de taart ook nog eens mooie cadeaus! Ik verklap nog niet wat voor de mensen die hun paasbox nog verwachten of wellicht gaan bestellen 🐣

27 March 2026

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader! 🌟 De snacks zijn volledig natuurlijk en van topkwaliteit. Mijn teckel is er helemaal zot van en kan er geen genoeg van krijgen. Ideaal voor baasjes die hun hond graag iets gezonds én lekkers geven! 🐶

26 March 2026

Top!!

Heel leuke, eerlijke dame dat kwispelkrant tof in de kijker zet, snelle levering met top advies dat je er gratis bij krijgt! Vele likjes van een zeer enthousiaste odil !

16 March 2026

Heel erg tevreden!

Mijn hond vind de kluifjes erg lekker, dus ik en mijn hond zijn erg tevreden :) Het was ook leuk ingepakt nadat ik aangaf dat mijn hond bijna jarig is, dus dat is ook een pluspuntje!! :D

21 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fijn contact gehad via Instagram.
Ook niet zo opdringerig zoals soms bij anderen.
Fijne site en producten.
En fijne tips voor wat onze hond zou kunnen eten.
Lio is dol op de snacks en trainers van Kwispelkrant!

14 March 2026

The Trustpilot Experience