See what reviewers are saying
Det der gjorde indtryg på mig i viborg, var at burgerkongen ved siden af brainrot sunset, var lang over standarden for andre burgerkonger. Maden kom straight ud af mikroovnen og det kan jeg ikke and... See more
Information provided by various external sources
Viborg, a city in central Jutland, Denmark, is the capital of both Viborg municipality and Region Midtjylland.
Prinsens Alle 5, 8800, Viborg, Denmark
- kommune.viborg.dk
Viborg svømmehal
Viborg svømmehal. Meget beskidt i omklædning og affald i omklædningskabene. Dampbadet ret ulækkert. Vandslange er fjernet så bliver nød til at sidde i andres røvsved. Ret ulækkert. Bestemt ikke et sted vi lyster at besøge igen
Langsommelig sagsbehandling
Tirsdag d 26 august kom jeg med min nye telefon og skulle have oprettet forbindelse til Mit Ide. Den søde dame ved skranken var venlig og svarede at der ikke var plads til hjælp før 6 dage senere 1 September. Jeg kunde naturlig ikke undvære min Mit Ide så jeg ringede til Århus kommune og fik tid 3 timer senere. Og samtidigt fornyede de mit udløbne pas som nu 2 dage senere er meldt klar til afhentning.
Ret dope/nonchalant city
Maden kom straight ud af mikroovnen og det kan jeg ikke andet end at respektere, god crunch på salaten og sygt lit sovs.
Noget andet der er ret dope ved byen er, at deres flotte søer med blandt andet talende fisk og hvaler, de svømme og er ret chill, så hvis man har nogle problemer i livet kan man spare pengene ved psykologen, thumbs up her fra.
Jeg stoppede ved butikken i 11 minutter…
Jeg stoppede ved butikken i 11 minutter og fik en parkeringsbøde på 900 kr. Jeg anbefaler at stoppe her!
Viborg kommune vil ikke sætte økonomi…
Viborg kommune vil ikke sætte økonomi af til det, efterhånden, gigantiske mågeproblem. De efterlader lejere til udlejerne som ikke gør noget. Det til trods for at der er paragraffer der tillader kommuner at regulere. I en midtby der består af mange udlejere på et lille areal, er man som lejer på glatis. Hvis man overvejer at flytte hertil, kræver det at man er særdeles glad for mågeskrig og mågelort på sin bil og vinduer 24/7.
Viborg kommune bruger TVANG MOD PSYKISK SYGE
Jeres sundhedspersonale praller med at i bruger tvang i psykiatrien i Viborg og at det er jeres første valg.. Dette nægter jeg at være stille omkring !! Det er ulovligt.. Tvang skal være sidste udvej..
Viborg kommune- en meget skuffende oplevelse!
Jeg er desværre blevet langtidssygemeldt grundet episoder på mit arbejde hvor jeg bl.a. er blevet udsat for at blive sparket og spyttet på. Det ender så ud i at jeg mister mit arbejde. I den forbindelse får jeg nu sygedagpenge- da jeg desværre er gået ned med stress. Da min mand pt ikke har arbejde før om nogle uger- så har han søgt kontanthjælp for 1 måned. Denne fik vi besked om at han ville få. Der er snak om 1 udbetaling- så arbejder han. Vi fik at vide at alt er på plads ifht ansøgning. Da udbetalingsmeddelelsen kom i E-boks står der han får 0kr udbetalt- fordi Viborg kommune mener at jeg, min mand og min datter skal kunne klare os for de 9000kr jeg har udbetalt i sygedagpenge. Dette på trods af at min mands sagsbehandler skrev for to dage siden at alt var i orden, og at pengene ville blive udbetalt. Jeg er dybt rystet over den behandling vi har fået. Vi har ikke kunnet regne med et ord af det de har sagt. Vi skal så søge en enkel ydelse nu som der er laaang behandlingstid på- og håbe på det bedste. Ellers har vi ingenting at klare os for i denne måned når husleje og de mest nødvendige regninger er betalt. Her går man troligt og betaler skat- og når man så lige har brug for hjælp i en måned eller to- så skal man åbenbart ydmyges på den måde. Man kan ikke regne med at Viborg kommune strækker sig for at hjælpe. De forholder sig ikke til at det er mennesker de har med at gøre- man er bare et sagsnummer. Da vi snakker med sagsbehandleren i telefonen efterfølgende- så får vi at vide at det er bare sådan reglerne er- og at vi kan prøve og søge en enkeltydelse. Jeg spørger hende hvorfor vi netop har fået at vide for to dage siden at alt var i orden- det får vi så ikke rigtigt noget svar på. Jeg anbefaler på ingen måde at man flytter til Viborg kommune.
Kan forstå hvorfor man har plantet…
Kan forstå hvorfor man har plantet civilstyrelsen i viborg kommune ,når læser diverse anmeldelser, civilstyrelsen lyver direkte borger ind i deres åbne ansigt oveni købet på skrift, selvom vil vinde en retsag med klare beviser, skriver de det modsatte fordi de fra begyndelsen af når søger fri proces aldrig ville godkende en ansøgning i fovejen, hvad er bevidst om.Er som alle andre styrelser er de kun til for farcaden skyld for at borger på det travle arbejdsmarked skal mærke en tryghed der er ikke eksisterende Gud bevare Danmark.
Politiet er Øv
Det kan simpelhen ik pas man kan gøre i Viborg uden politiet begynder at henvende sig til en det finder jeg mig godt nok ik i
Øv en oplevelse jeg hadet mig
Øv Øv Øv Øv Øv Øv
Ik kør i Viborg
Ydelseskontoret - Amatøragtige Sagsbehandlere
Min generelle oplevelse af sagsbehandlerne i ydelsesafdelingen er at det er et ungt team, som mangler forståelse, og til tider simpel logik i deres beslutninger.
Det ryster mig at man har den type folk med (potentielt) så meget magt over andre borgers liv, til at sidde i den afdeling.
Min sag blev overdraget til en anden sagsbehandler end den tidligere havde, og det har jeg ikke et problem med, men jeg synes det er amatøragtigt at jeg ikke er blevet informeret om dette.. Den nye behandler havde ikke engang min e-mail, og ville ikke godkende mine indsendte dokumenter, selvom.. At det blev godkendt sidste gang jeg indsendte. (Jeg ville jo slet ikke kunne blive godkendt til at få ydelse, hvis man ikke havde kunne bruge den form af dokumentation jeg tidligere havde indsendt)
Når man har med andre mennesker at gøre, og sidder i den sektor, burde man være til for at hjælpe den enkelte borger, det tror jeg ikke helt teamet i Viborg har styr på.
Hvis jeg kunne give MinusStjerner havde jeg gjort det Det kunne være man skulle revurdere, og måske lave nogle rotationer i den afdeling, jeg kan slet ikke forestille mig hvordan særligt udsatte borgere skal kunne overskue systemet i Viborg.
Hvorfor er Viborg Kommune så elendig…
Hvorfor er Viborg Kommune så elendig snerydning vi kommer en del rundt i landet og vi har ikke set nogen steder så elendig snerydning som i Viborg Kommune men det er garanteret kasse tænkning
Desværre kan jeg ikke gi mindre end en…
Desværre kan jeg ikke gi mindre end en stjerne
Viborg Kommune er en kommune som kun tænker på penge og ikke andet
De ødelægger familier
De gir ikke familierne en chance (og slet ikke førstegangs forældre)
Jeg håber snart at de får styr på deres ting
Viborg kommune fortjener ikke en…
Viborg kommune fortjener ikke en stjerne, men det er det laveste der gives. Jeg er utrolig ked af at opleve en kommune der i den grad er forældet. Der er kønsdiskriminering. Fædre har simpelthen ikke en værdi for deres børn. Og pyt med børns trivsel. Hvis du har muligheden så flyt væk fra kommunen. Og hvis du overvejer at flytte dertil, så lad vær.
Og nej jeg er ikke en mand. Jeg er en kvinde der er dybt forarget på børn og mænds vegne.
Viborg Kommune er ikke for børn
Flyt ikke til Viborg kommune hvis du har børn eller planer om at få det.
Slet ikke hvis de har et støtte eller mindre Handicap.
●Kommunen bruger over 4 mdr på simple ansøgninger som de mange gange før har gennemgået.
●Man har ingen sagsbehandler.
●Når sager behandles er det useriøst. Der sættes priser som ikke findes. Klager man er der uvist hvornår man får afgørelse (vi nærmer os 8 mdr ventetid på børne-fodtøj, har også søgt om næste str nu)
●Skolen har på nu 2. uge ikke toiletpapir på toiletterne. (Der er ingen der tager ansvar selvom man klager over det)
●Hvis Handicappede børn ikke selv kan komme rundt på cykel kan de ikke have fag som eksempelvis svømning. Svømmehallen på skolen har man lånt ud så de skal selv kunne komme ind til centrum om hjem igen. Der nægtes transport.
Er det overhovedet lovligt at nægte dem samme muligheder som de andre. Skole burde jo skaffe transport.
Går du med tanken om at flytte til…
Går du med tanken om at flytte til Viborg Kommune...så fyld dit hoved med alt andet end den tanke!
Så dårligt og upersonligt service
Så dårligt og upersonligt service
Var med en borger og skulle lave Mitid
Hun var nærmest sur og afvisende
Gik derfra og ingen hjælp at hente
Kørte derfra uden hjælp eller mitid
Tak for hjælpen
Hvor skal man starte. jeg mistede mit job for næsten et halv år siden, da jeg blev overfaldt og blev lidt ramt af det. I starten blev jeg nægtet af få en sagsbehandler, til at hjælpe mig med at få styr på det økonomiske, og har siden da fundet ud af det er lovpligtigt, at man skal have en sagsbehandler, hvis man efterspøger det. så det var lidt den første kamp. jeg har lavet 5 ansøgninger om de ting jeg er blevet påbudt og det gør at dagen idag har jeg stadig ikke fået noget hjælp. jeg har været dernede for at snakke med dem utallige gange, og blevet lovet guld og grønne skove, men alligevel mødt modstand i alle former. man har med vilje i min optik gjort det super indviklet og næsten decideret umuligt at få hjælp på nogen måder. Jeg står dagen i dag, og har ændret mit politiske synspunkt. jeg kommer aldrig til at stemme rødt i mit liv igen, hvor "den store stat" alligevel fungere på denne måde. Held og lykke med at få en sagsbehandler der svare på dine opkald. Jeg er røget i indkasso, og har en sag ved nogle advokater, fordi jeg ikke har kunne betale mine regninger. Tak fordi i er med til at ødelægge min dag hverdag, det hjælper mig da helt sikkert med at komme på benene igen. jeg har ondt af de folk, der ikke kan sproget, og skal igennem det skod system der er blevet opstillet. Kommune er der ikke for at hjælpe, det er ikke andet end et glansbillede der pryder politikere. Jeg hørte også en lille fugl synge om, at de er blevet pålagt at spare penge på ydelse. Det virker som en meget humanistisk tilgang ik? Ærligt jeg har jo ikke engang penge til mad, og hver sag tager 28 dage og behandle i forhold til ydelse. om kommunen havde været en ting eller ej gør ingen forskel. jeg har ikke spist i 3 dage, mange tak. jeg sætter super meget pris på vores sikkerhedsnet til at hjælpe dem der har brug for det, hvis det har været en reel ting. Man kan lige så godt spare det hele væk, da det ikke fungere. Jeg må sige jeg har mistet min tiltro til samfundet, og hvad jeg kan læse er jeg ikke den eneste, der er gået sur i alt det her. Der er mere arbejde i at være ved kommunen, end at have et reelt arbejde. hvis jeg ikke boede i en bondeby havde det også været lidt nemmere, men held og lykke med at finansiere transport til et evt. nyt arbejde, men nu har jeg brugt alle mine penge på at tage ned på kommunen uden formål åbenbart. I spilder min tid, og jeg spilder jeres. Jeg kunne skrive en hel roman og gå i dybden om alt hvad der ikke fungere. Det job vil jeg gerne have. Jeg synes det er en skam at den primære funktion kommunen har ikke engang kan opfyldes.
Mvh mand der gerne vil videre.
Ringe service - eksklusion
Værste kommune når det gælder børnesager, meget ekskluderende kultur, dårlige folkeskoler og ingen viden om autisme i specialklasserne, som er desuden underbemandede, og de presser børnene at tilpases til den personale som de har, og ikke omvendt. Hvis de ansætter ekstra personalet så er de uerfarne eller burn out og de har selv problemer og cheferne beskytter dem fra arbejde og krav mere end børnene. De chefer i folkeskolerne er uden empati og kommunikationsevner, og forældrene bliver ikke indraget eller informerede. Der er ikke nogle alternative tilbud indenfor handikap område, og Viborg kommune samarbejder ikke med andre kommuner og indrager ikke PPR eller VISO rettidigt.
Der er ligedeles intet støtte til sygemeldte. Man bliver snyd med sygedagpenge, eller hvis man har brug for tabt arbejdsfortjeneste får man intet svar. Socialt sker der for lidt året rundt. Man bliver konstant mødt med utrolige forsinkelser i behandling af alle sager og de laver konstant problemer om alt og til sidst, hvis man beder om den rigtige hjælp som man har brug for, bliver man mistænkeliggjort og truet med eller uden grundlag får sit barn fjernet. Generelt skal man undlade at bede om hjælp fra Viborg kommune, ellers risikerer man pludseligt at blive ekstrem mere belastet.
Viborg kommune har f eks på nuværende tidspunkt 1 hel måneds ventetid kun for at få hjælp til at bestille tid til MidtID. Jeg er sikker på at de tror at det er god service.
Viborg kommune laver en stor indsats med at undgå at hjælpe. Dette har de opnået. Det er opbakning i sagsbehandling fra meget kolde og upersonlige chefer uden empati, med en kæmpe stor næse, som kikker kun efter deres prestigefulde stilling og løn og beskytter de besparelser som Viborg kommune vil gøre. De ved ikke engang, hvad good service betyder og de er fuldstændig ligeglade, eftersom dette attitude er det som sikrer deres løn. Jeg er sikker på at det er dårligt for ens personlighed at arbejde i en sådan miljø, og jeg har set søde mennesker som har alle forudsætninger for at lave en forskel, som bliver ikke tillad det og de får virkeligheden forvrænget, og de lærer hvordan de skal snyde borgere, for at selv overleve. Klagemuligheder fører rundt til de samme chefer som bakker op det her system, så der er ingen udvej. Og dette på trods af, at den er en af de dyreste kommuner som man kan bo i. Hvor mange penge har Viborg kommune sparet af alle de ydelser som de ikke betaler, og den service de ikke yder, kan jeg ikke en gang forestille mig.
Vælg en anden kommune, mere venlig til borgere, og især, hvis i er udlandske. I bliver aldrig mødt som lige fra Viborg kommune og i bliver aldrig følt inkluderede, uanset, hvor meget i prøver.
Medicinsk apartheid
Jeg var idag nede for, at ombytte min datters og mit pas, som åbenbart havde en fejl.
Trods vores tidsbestilling hos Borgerservice i Bjerringbro, blev vi nægtet adgang til Borgerservice, da vi ikke havde coronapas.
Det er for dårligt, at kommunen tillader den slags apartheid over for borgerne.
Kan jeg også slippe for, at betale kommuneskat, når nu jeg ikke er fuldgyldigt medlem af samfundet?
Førtidspension
Alle læger, bostøtter og sagsbehandlere var enige om at give min kæreste førtidspension, og han fik tildelt den, men i sidste øjeblik er der en chef, som aldrig nogensinde har kendt til sagen som annullere hele sagen....
og der står vi så tilbage med et stort spørgsmålstegn.. hvorfor?
... bare ikke i orden! Kæmpe svigt