No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle en goede aflevering
Ik voel me nu dubbel slecht behandeld
Ik voel me nu dubbel slecht behandeld. Op het pakket van de koelmolton staat, dat mocht je niet tevreden zijn, er altijd mee gedacht wordt…ik heb alles volgens advies gedaan omdat ik geen enkel verschil bemerkte, ander laken, geduld hebben, ander topmatras, ander dekbed, maar het molton was kostbaar en ik bemerk geen enkel verschil. Na 7 maanden geen service verlenen kreeg ik via Trustpilot te horen dat ik gerust weer contact op mag nemen. Na meerdere mails en 3 weken verder…..ik hoor niets meer. Zo’n slechte service verrast me gewoon.
Koelovertrek voor kussen is totaal niet…
Koelovertrek voor kussen is totaal niet koel! Geld kwijt voor niks!
Katoen
Snel verzonden. Gewoon katoenen overtrek, niks speciaals. Niet koeler dan een ander katoenen overtrek.
Prima dekbed
Prima dekbed, voldoet aan alle verwachtingen, zeer snel geleverd! Door het veiligheidsregels weet je dat je een fris ongebruikt dekbed hebt gekocht! Super
Prima zomerdekbedden van katoen
Prima zomerdekbedden van katoen, voor de prijs een erg goede kwaliteit ! Mooi verpakt, snel verstuurd, een aanrader !
Altijd onder dekens geslapen.
heb altijd onder dekens geslapen. Ben tevreden over dit dekbed. Hoefde niet te wennen.
Super goede service
Super goede service! DHL had pakketje retour gezonden en Koelbed heeft voor ze het oude pakketje terug hadden een nieuwe gestuurd. Bamboe dekbed is overigens lekker koel. Net wat ik zocht.
Fantastisch!
Mijn man had vorig jaar al zo'n dekbed gekocht (voor de winter, hij heeft het altijd warm!) en omdat die zo goed beviel wilde ik er ook één, maar dan voor de zomer.
Wat heb ik er direct al veel plezier van gehad. Ik kreeg hoge koorts, en dit dekbed was het enige wat ik kon velen, zonder mijn bed uit te zweten. Fantastisch, echt verschrikkelijk blij mee!
Ook een hele snelle verzending!
Twijfel
Snelle levering. Ik vraag me wel af of ik een echt katoenen dekbed heb gekocht. Het voelt namelijk synthetisch.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.