Fortræffelig service og meget…
Fortræffelig service og meget professionel flytning. Superflinke og imødekommende flyttefolk. Det hele klappede inden for den afsatte tid. Kæmpe anbefaling herfra
Professionelt Flyttefirma i københavn
Amagerbrogade 211, 2300, København S, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top service. En meget behagelig oplevelse. Vi talte meget inden, da jeg var i tvivl om hvor meget de skulle have med og ville være sikker på at de kunne den aftalte dag. Men to små børn og flytning langt væk skulle det bare sidde lige i skabet. Nicolaj var hele vejen utrolig venlig og fleksibel.
Dagen kommer de klarer det i et snuptag. De har en plan for hvad hvordan og hvornår. Jeg bliver syg undervejs, og må lægge mig i haven og sove fra det hele, hvilket de bare var så respektfulde omkring.
Mine varmeste anbefalinger.
Behagelige og effektive flyttefolk som passende godt på mine ting. Flytninger er sjældent sjove, men Københavns Flyttefirma gjorde det hele lidt lettere.
Kan varmt anbefale Københavns flyttefirma. Effektiv og professionel flytning til en meget fin pris - langt billigere end de andre tilbud vi havde indhentet.
Københavns Flyttefirma får mine aller bedste anbefalinger. Som en person, der har flyttet +10 gange har jeg en god referenceramme og vil sige at: Her er et firma med høj integritet, fleksibilitet og prisbevidsthed. Alt forløb perfekt, de passede godt på vores ting, var søde og havde masser af overskud. Har du brug for et super godt flyttefirma, som kan træde til med kort varsel og til en favorabel pris, så vælg Københavns Flyttefirma. Kh en meget tilfreds kunde.
**Fantastisk oplevelse med Københavns Flyttefirma!**
Vi havde brug for akut flyttehjælp, da det flyttefirma vi havde hyret aldrig dukkede op. Københavns Flyttefirma rykkede ud med det samme. Nicolai og Viggo var helt igennem professionelle, super stærke og ekstremt kompetente flyttemænd. De håndterede flytningen sikkert , effektivt og med et smil på læben, selv under pres.
Deres service overgik alle vores forventninger, og vi kan ikke anbefale dem nok. Hvis du leder efter et pålideligt flyttefirma, der leverer topkvalitet, er Københavns Flyttefirma det helt rette valg!
Tusind tak for en fremragende oplevelse.
Mvh
*****
Benny og Hanne.
Kanon service fra firmaet. Booket dem 5 dage før man skulle flytte og så på en lørdag. To friske mænd der komme med et smil. Kan varmt anbefalede dem.
Københavns flyttefirma flyttede et klaver for mig. Deres tilbud afspejlede mit specifikke behov, så jeg ikke skulle betale for flere timers flytning jeg ikke havde brug for. Selve opgaven blev klaret grundigt og sikkert og de var venlige og punktlige. Jeg vil klart anbefale Københavns flyttefirma til andre.
Ved ikke engang hvor jeg skal begynde. En flytning med smal opgang, stor uskillelig 2 mands seng, 4 personers sofa, alle hvidevare m.m. Klarede de som om det var helt almindeligt. Ingen skader, hurtige færdig, kommunikation i top. Der behøves vist ikke sige meget mere. Kæmpe thumbs up
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.