Super service og TOP-klasse rådgivning! Jeg skulle bruge en Sweedor, men kunne ikke få tilstrækkelig professionel rådgivning i de klassiske byggemarkeder: Silvan og Bauhaus. Leon lavede hurtigt et t... See more
See what reviewers are saying
No history of asking for reviews
Super service og TOP-klasse rådgivning
Super service og TOP-klasse rådgivning!
Jeg skulle bruge en Sweedor, men kunne ikke få tilstrækkelig professionel rådgivning i de klassiske byggemarkeder: Silvan og Bauhaus. Leon lavede hurtigt et tilbud på dør + karm og jeg fik leveret til døren 48 timer efter. Alt i alt en meget professionel oplevelse til samme pris som jeg skulle give de andre steder - kan klart anbefales!
Utrolig imødekommende
Fik en utrolig fin behandling da jeg henvendte mig og fortalte om min græsslåmaskine som jeg fik af min søn.
Maskinen var både for tung og for høj men en meget stærk maskine og super for en stor stærk mand.
Maskinen blev returneret og jeg fik een som passede mig.
Tusind tak!
Super service i Knud Larsen
Dygtige og imødekommende medarbejdere; intet spørgsmål er dumt, ingen opgave er for lille eller stor.
Tak for hjælpen med super vejledning ift. renoveringen af min garage.
Min varmeste anbefaling!
Fantastisk service!
Fantastisk service- bestilte ombytning af to gasflasker online- da jeg skulle hente, kom en super flink medarbejder og tog både de tomme ud af bagagerummet og lagde de nye ind! Ingen ventetid, og jeg skulle ikke så meget som løfte en finger. Og billigt ovenikøbet ! Skøn oplevelse😀👍🏼
Havelåge
Min datter og jeg fik en fantastisk god behandling, da vi skulle købe materialer til en havelåge. Der er mange flere aspekter i at bygge en havelåge end vi havde forestillet os, men den flinke KL mand guidede os igennem hele indkøbs processen. Godt gået og på gensyn.
Altid fornøjelse at handle hos jer
Altid fornøjelse at handle hos jer. Sindssyge søde medarbejdere. Jeg ved ikke om de får god løn eller bare gode vilkår, men de er behagelige mennesker. Det kan også være chefen tiltrækker gode mennesker. 👍🏼 Alt i alt er jeg glad for at have jer i nærheden og tak fordi i gør os i god humør på et travlt hverdag. Især gutterne ude i gården.
God service og gode materialer
God service og gode materialer. Hurtig levering. Har handlet her flere gange med levering og det er gået godt.
Perfekt levering trods vanskelige tilkørselsforhold
Havde bestilt en palle brædder, hvor Knud Larsen var blandt de billigste. Levering skete med egen vogn.Chaufføren ringede helt som aftalt og vi mødtes på det aftalte sted 10 min senere, så jeg kunne vise vej til leveringsstedet. Chaufføren bakkede ned af en smal skovvej og læssede af på det perfekte sted og sparede os en masse slæb. Kvaliteten af træet ser fin ud. Fagfolk! Kan kun anbefale KL varmt.
Fantastisk service hos Knud Larsen i…
Fantastisk service hos Knud Larsen i Hvidovre. Skulle bruge 16. Trappetrin til udendørs trappe og de to hyggeligste fyre håndsavede dem alle for mig. Tak - citronmåner i vente til jer 👌😊
Service i topklasse*****
Service i topklasse*****
Har i dag kl. 10:00 fået leveret materiale til min nye træterrasse. Som sædvanlig bestiller jeg mine varer hos Knud Larsen, da jeg ved at kvaliteten og servicen er i top. Derfor blev jeg også lidt forundret da 9/40 trykkede planker var skæve. Jeg skrev til sælgeren ca. kl. 12. Allerede kl. 14 svarede sælgeren at han beklagede meget og plankerne ville blive ombyttet inden for et par timer. Jeg havde ikke nået at læse mailen færdig inden der holdt en vogn med trailer, hvor chaufføren var i gang med at ombytte plankerne.
En trælast som sætter så stor pris på kvalitet og ikke mindst service, de fortjener i den grad 5 stjerner. Jeg kunne ikke drømme om at handle andre steder.
De varmeste anbefalinger herfra.
mvh. Morten Søegaard-Larsen
En joke
Jeg bestilte fliser herfra. 3 gange fortalte de mig, at de var klar til at hente. 3 gange gik jeg for at hente dem, og de havde ikke dem. en joke.endelig fik jeg mine penge tilbage
Normalt bruger jeg ikke tid på at…
Normalt bruger jeg ikke tid på at beskrive gode oplevelser, når jeg reelt ikke køber noget, men på grund af en helt enestående oplevelse hos Knud Larsen i Hvidovre, vil jeg gøre en undtagelse.
Jeg havde problemer med få mine brændere på min Weber Gas grill til fungere, og med gæster inviteret til grill i morgen, besluttede jeg mig for at købe en ny Grill. Knud Larsen havde det bedste tilbud, og jeg kørte til Hvidovre. Først fik jeg en meget overordnet præsentation af diverse grill af en ekspedient, som ikke var ekspert på området. Han var bare super flink og imødekommende. Da det blev mere specifikt sagde han: "Øjeblik, jeg henter eksperten".
Direkte fra frokostpause kom en sød og smilende kvindelig ekspedient, som udover at gennemgå det store udvalg også spurgte ind til problemerne med vores egen grill.
Hun foreslog, at jeg i første omgang købte en grillbørste og rensede hele molevitten, og hvis det ikke duede, så skulle jeg være velkommen igen. Hun viste mig sågar, hvordan jeg skulle rense den.
Så....istedet for en weber grill til 5.500, købte jeg en grill børste til 98,-, og nu er grillen renset og klar igen.
MEN....når jeg skal have en ny grill, så er det kun et sted jeg skal handle. Det er hos KNUD LARSEN.
Det eneste der er ærgerligt er, at jeg ikke kan fremhæve de 2 ekspedienter ved navn. Jeg kan ikke huske deres navne, men det havde de fortjent. 5 store stjerne til jer begge
Billigt og Superservice!
Bestilte 4 paller belægningsfliser.
Der var virkelig god kommunikation undervejs, om hvornår de ankom.
Jeg troede, at det var en kantstenslevering, men den blev løftet over hækken af en meget dygtig kran-chauffør - så slap jeg for at bruge en hel dag med at bære 6 tons fliser ind i haven.
I øvrigt var tilbuddet også det billigste.
Super service hos Knud Larsen Hvidovre…
Super service hos Knud Larsen Hvidovre .
Vi skulle købe terrasse brædder og truckføreren sørgede for at hente klodser, og han hentede så brædderne med sim truck og lastede på traileren. Ikke nok med det så bandt de brædderne forsvarligt.
Alt i alt super søde og en service vi ikke havde fået hvis vi havde kørt til Bauhaus eller silvan👍😊
Steffen og Jacqueline
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, ligeglad med deres kunder. Man bestiller en vare på hjemmesiden, køre derud dagen efter om lørdagen. Her får man besked om de ikke pakker om lørdagen. Stupide idioter det tager 2 min at gå ned efter varen også er der ikke mere i det. Men man er åbenbart for doven til at lette måsen og lave noget. Sidste gang jeg handler dette sted
Dybt forarget
Skulle købe drivhus med forbrugsforeningen. Det kunne ikke lade sig gøre.. fordi så får du jo ekstra rabat!
Uanset hvad har i en aftale med forbrugsforeningen.. så at nægte en kunde at betale med en aftalt form for betaling er sgu dårligt.
dejlig kunde service nemt og bestille …
dejlig kunde service nemt og bestille ting.. men bestille aldrig derfra igen hvis jeg skal ha det leveret med POST NØRD.!!!
Top professionelt personale - Chaufføren desværre lidt uvillig til at hjælpe....
Har fået et tilbud til 3 mindre DIY projekter. Topprofessionelt personal som kan rådgive og hvad som dur og ikke dur. Betaling via hjemmesiden fungerer upåklageligt. Eneste anke punkt er at der chauffør ikke var specielt opfindsom med leveringen, som andre godt kunne løfte ind over hækken. Det var for meget at spørge om....
Betjening til UG
Hjælpsomheden og professionalismen er bare helt i top hos Knud Larsen. Jeg har kun gode ord at tortælle - særligt om deres gode ansatte Dennis Hansen.
Perfekt
Bestilte 30m FT Systemhegn og 2 dage efter var alt leveret pænt i vores indkørsel og lige hvor vi på ordren havde angivet leveringssted. Ingen fejl eller mangler. Bare i orden - og prisen var billigere end andre steder med samme hegn.