Top kwaliteit en professionele…
Top kwaliteit en professionele benadering! Zeker een aanrader!
Top kwaliteit en professionele benadering! Zeker een aanrader!
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Klomp Keukens in Mill. Na heel wat keukenzaken bezocht te hebben, waren we nergens écht enthousiast. Tot we op aanraden van m'n moeder bij Klomp gingen kijken. Bij binnenkomst zagen we meteen een ontwerp dat ons enorm aansprak.
Miranda heeft onze wensen op een geweldige manier weten te vertalen naar een creatief, uniek en volledig op maat gemaakt ontwerp. Ze dacht overal in mee en kwam met ideeën waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Het ontwerp was dan ook zó goed dat we niets meer hebben hoeven aanpassen.
De dag nadat de keuken geïnstalleerd was, ontdekte ik nog een klein krasje op een ladefront. Dit werd zonder discussie en zonder dat we er om hoefden te vragen direct vervangen. De service en nazorg zijn dus ook echt top.
Kortom; wij zijn dolblij met onze schitterende (roze) keuken!
Top bedrijf met kundige, leuke mensen. Wij zijn super tevreden 👌🏽
We zijn naar Klomp gegaan op aanraden van familie. We kunnen echt niet anders zeggen dan dat onze ervaring met Klomp de 5 sterren meer dan waard is.
Van het eerste oriënterende gesprek tot het installeren van de keuken.
Hilde, onze adviseur, denkt mee, komt met ideeën en zegt ook eerlijk als hetgeen wij zelf bedacht hebben niet past in het geheel.
De heren die de keuken hebben geplaatst, hebben keurig gewerkt en zijn zeer correct.
De wasbak en een plank die vergeten waren, zijn per koerier gebracht zodat de keuken compleet opgeleverd kon worden.
Al met al zijn wij erg blij met onze prachtige keuken!
Een heel fijn bedrijf, met fijne medewerkers. Fantastisch geholpen met het ontwerpen van onze (droom) keuken door Hilde. Ze heeft enorm met ons meegedacht, dingen uitgezocht. Ook daarna bij het contact met Klomp Keukens altijd goed geholpen. Bij ons wezen kijken bij onduidelijkheden, alles helemaal afgestemd. Op ons verzoek de plaatsing verzet zonder problemen. De mannen van de plaatsing hebben ook vakwerk afgeleverd.
Zeer slechte ervaring, mooie beloftes maar de praktijk is anders. Wij kopen hier nooit meer!
Learn more about other kinds of reviews.