Klinik Roedegaard Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

HOLD JER VÆK!!!

Hvis man kunne give 0 stjerner havde i fået det !!! Hold jer fra denne læge, alt skal gå efter shabanas hovede, du bliver ikke lyttet på som patient, bliver kontaktet over diverse sociale medier. Der bliver udskrevet FOR HØJE doser medicin!!!! Så apoteket selvfølgelig nægter at udlevere før de har snakket med klinikken om at få sat dosen ned!!
Og ikke nok med det tager det 5 måneder at få sendt et papir fra klinikken til en anden part. Burde ikke tage mere end 2 uger !

26 April 2018
Rated 1 out of 5 stars

.en forfærdelig oplevelse at gå derfra som psykisk syg og det er noget jeg stadig tænker på efter flere måneder

Kan jeg give et nul?...kom for første gang op til shabana og skulle have lavet en attest til min kommune vedr. Min fysiske tilstand... desværre kan jeg ikke arbejde og har ikke gjort det i 18 pga psykiske problemer...Men shabana gjorde en ære i at fortælle mig hele tre gange "at så længe man kan bevæge arme og ben så kan man også arbejde" ud over dette kunne hun ikke se eller finde og gad heller ikke at kigge efter de papirer der var sendt fra kommunen og oplyste mig derefter om at jeg selv måtte hente den til hende en anden gang, noget jeg er blevet oplyst om af mine læge på distrikt psyk,at det er tydeligt at det er imellem kommunen og hende og jeg må slet ikke have disse papirer i hånden de skal sendes direkte fra kommune til læge....en forfærdelig oplevelse at gå derfra som psykisk skrøbelig og det er noget jeg stadig tænker på efter flere måneder

2 September 2017
Rated 1 out of 5 stars

Som læge er man forpligtet til at …

Som læge er man forpligtet til at henvise til en anden læge når klinikken ikke er åben. Det er nu ANDEN gang jeg oplever at de ikke henviser til andre, samt har "glemt" at lukke telefonen, så man kan sidde i kø til evig tid. Sidste gang havde de dog kun lukket én dag, denne gang er de på ferie i tre uger. Jeg er mildest talt rasende og forbløffet over at man ikke tager hensyn til sine patienter på den måde.

4 July 2017

Is this your company?