De bezorger heeft nooit aangebeld bij mij of de buren. Heeft gebeld, wat ik niet hoorde en na 2 minuten probeerde ik terug te bellen, geen gehoor en de bezorger was al vertrokken. Het contact met kipp... See more
Company replied
Na lange tijd weer eens een maaltijd gekocht. Kip in pepersaus en mihoen. We vonden de kip drijven in teveel saus die ook nogal vettig was. De smaak was wel goed. De mihoen vonden we erg klef, maar wi... See more
betreft Kippies Landgraaf. Bijzonder?? Nee, sate met (haast) geen saus, kip in rode saus (waarvan werd aangegeven zoet-zuur te zijn) was enorm pittig, mie-hoen was volgens ons vegetarisch, geen enkel... See more
Company replied
Wij hadden 19 verschillende pannen. Het eten was heerlijk. Zeer goede service betreffende allergieën. Ze hebben ons speciaal een lijst toegezonden zodat de mensen konden zien wat erin verwerkt was en... See more
Company replied
Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!
Piet Stuurmanweg 5, 2742 JX, Waddinxveen, Netherlands
Replied to 69% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ben gisteren met m’n moeder en broertje naar de Mall of the Netherlands geweest, ik viel flauw in de winkel van Kippie. Super personeel, hielpen meteen met wat drinken en een stoel.
Het eten was ook erg lekker.
Heel erg bedankt allemaal en ook nog bedankt aan de mevrouw die met een natte doek hielp.
Kippiepannen besteld voor mijn verjaardag.
Tijden het opdienen en eten schaamde ik mij rot voor het smerige eten.
De bami en nasi zijn smakeloos en ruiken chemisch, de kipsate was wit, waterig en smaakloos.
Gelukkig hadden wij er zelf saté saus bijgedaan waardoor het nog een beetje te eten was.
Mensen bestel hier niet, het is te duur wat je er voor krijgt, beter naar een goede poelier gaan.
Kippie is niet prijzig en heeft veel keuze. We hebben ooit om een beetje alles uit te proberen heel veel gekocht. (ribs, pootjes, sate, burger, reepjes, etc..) Prima maar je kan het niet vergelijken met zelf kip bereiden. Alles is redelijk droog. Het zal zeker vers zijn maar niet net bereid. Heel handig om snel wat hapjes te halen maar zelf breiden/bestellen is veel verser en ook meer smakelijk.
Kippie Leiden is mijn Kippie-winkel. Aardig personeel wat met mij meedenkt als bejaarde alleenstaande. Ik heb inmiddels al van alles geproefd en gegeten. Mijn favoriete Kippie artikel blijft de kiploempia. Maar een kippenpootje als tusendoortje vind ik ook niet te versmaden. De saté is erg lekker. Patatje erbij en de maaltijd is weer compleet. Sinds ik bij Kippie eten haal hoef ik zelf veel minder te koken. En de prijs van het Kippie-eten valt reuze mee.
Zeer onbeschoft personeel!!!! En zeer 1 zijdig eten. Ga aub naar een poelier krijg je waar voor je geld.
Onze bestelling werd qua bezorgtijden heel kort van tevoren gewijzigd naar veel later, terwijl we met een huis vol mensen zaten. Na bellen bleek dat de bezorging helemaal niet meer bezorgd zou worden. We moesten hierdoor nog snel wat anders regelen. Geen goede communicatie en slechte service. Niet voor herhaling vatbaar!
Gek dat er nog geen reviews zijn gedeeld over Kippie... 1 woord > fantastisch! Heb je een klein feestje binnenkort of komt je schoonmoeder langs? KIPPIE.nl ! Keep it up guys!
Learn more about other kinds of reviews.