3.9

3-star
2-star
1-star

Professionelle og dygtige

Jeg har i dag været til afsluttende samtale hos Andreas ved Kinetic fysioterapi og performance.

Jeg er efter mit behandlingsforløb , klar til at komme i arbejde igen.

Efter 2 diskusprolaps med nerver i klemme som gav føle forstyrrelser og smerter i flere år, troede jeg ikke det var muligt.

Behandlingen er meget professionel,
OG DET VIRKER.

Hele forløbet er jeg blevet mødt med venlighed og respekt.

Jeg kan klart anbefale et forløb hos Kinetic

18 December 2025

Fiksede min skulder

April 2024 blev min skulder dum.
April 2025 fik jeg nok af at gå hos den “almindelige” fysioterapeut og opsøgte Jon og Kinetic.
Juli 2025 har jeg afsluttet forløbet med en skulder, der fungerer og næsten ikke gør ondt mere. Jeg er gået fra daglige, vedvarende smerter til, at den kun gør (lidt) ondt når jeg laver dumme bevægelser.
Jon har givet mig øvelser, som jeg fortsætter med at lave og en helt grundlæggende forståelse af, hvorfor problemet opstod -og kan komme igen, hvis jeg ikke er opmærksom og passer på den.

2 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har faktisk reddet min skulder

Kom dertil med en skulder temmelig meget ude af funktion med væsentlig nedsat styrke. Kunne ikke finde ro om dagen og kunne ikke finde en ordentlig hvilestilling om natten - så dårlig søvn. Efter et 8 ugers forløb med træning, massage, laser m.m. så fungerer skulderen igen og kan sove om natten. Er alt perfekt? Nej kan stadig mærke at skulderen har haft en skade - men nu fungerer den igen og har genvundet meget styrke. Samtidig var det yderst rare og servicemindede behandlere. Anbefales til andre med samme udfordring!

23 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

En stjerne fordi personalet er flinke.

En stjerne fordi personalet er flinke.
Jeg kontaktede Kinetic Fysioterapi & Performance i august 2024 fordi jeg havde en skulderskade fra april samme år.
Efter en undersøgelse og løftet om at skaden ville blive kureret købte jeg et 12 ugers behandlingsforløb med laserbehandling, massage og instrueret selv-træning. Virkningen af behandlingen udeblev, hvad jeg flere gange meddelte "specialisten" Jon Ludvig Hansen (JLH), men jeg blev holdt hen med snak og nye træningsforslag.
Efter endt behandlingsforløb fik jeg ved en MR- scanning på OUH konstateret at årsagen til mit problem var en sprængt sene i skulderen og det kan ikke, ligesom knoglebrud, kureres med ovennævnte behandling.
JLH har ved undersøgelsen overset, bevidst eller ubevidst, flere tegn på årsagen til min skade, måske for at kunne sælge mig et behandlingsforløb som i bedste fald ikke ville gøre skaden værre??
Jeg er blevet snydt og har ikke fået det jeg blev lovet og da jeg konfronterede JLH og ville have mine penge tilbage blev han mopset og smed mig ud i stedet for at vise lidt format og erkende sin fejl.

6 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har haft skulderproblemer i mere end 15…

Har haft skulderproblemer i mere end 15 år. Har været igennem sundhedsvæsnet, som ikke kunne hjælpe. Jon fra Kineticfys undersøgte mig og kunne med det samme se, hvor jeg skulle sætte ind. Han viste mig øvelser og jeg filmede med min mobil, så jeg ikke glemte øvelserne og hans gode instrukser. Jeg har nu fået både mobilitet og styrke tilbage i mine skuldre. Jeg ser frem til en sommer uden smerter.
Tak 🙏🏼😊

14 February 2022