Jeg bestilte 2 bøger ved Kidstoria. En til hvert af vores børn. Utroligt nemt at redigere billedet til og dejligt at man kan se det endelige produkt på skærmen inden man laver bestilling. Begge væ... See more
Kidstoria
See what reviewers are saying
har netop 3 bøger fra Kidstoria.dk - og de er intet mindre end fantastiske! Det er første gang jeg har fundet ordentlige bøger - hvor barn indgår med navn og billede - hvor både historie og ikke mind... See more
Jeg stillede et skriftligt spørgsmål inden jeg bestilte som venligt blev besvaret. Efter bestilling fik jeg en ekstra besked om hvornår de forventede at sende. Bøgerne er kommet og de er bare så fine.... See more
Company details
Information provided by various external sources
Lav en unik gave, som vil blive husket i mange år. På Kidstoria kan du nemt lave en personlig børnebog, som indeholder navn og billede på modtageren. Se din personlige bog med det samme på Kidstoria.dk
Thomas Overskous Vej 2, 5000, Odense C
- support@kidstoria.com
- kidstoria.dk
People also looked at
Super sød bog
Jeg købte en bog tilbage i 2013 til vores tvillinger. De er stadig super glade for den
Er firmaet lukket ??
Er firmaet lukket ??? Kan ikke finde hjemmesiden 😆😆
Varmt anbefales
Bestilte en bog og fandt ud af at den vil blive sendt senere end jeg skulle bruge den.
Skrev en mail og fik et sødt svar tilbage om at de vil prøve at få den lavet og sendt, så jeg kunne få den med til barnedåb. ( og det kunne de )
Sjov og sød bog med ens kære som hovedperson
Godt lavet.
Laila
Den bedste gave til min datter
Bestilte en bog til min datter og synes virkelig det en fed ide og min datter elsker at kigge i den og se sig selv i en histore og mor skal læse den højt hver aften så vil i fremtiden bestille flere bøger til min datter , også sjovt for hende når hun bliver ældre at hun har sin personlig bog og kan varmt anbefale at købe sådan en bog man kan selv vælge hvilke billede man vil have og så læse historien igennem og se billede og hvordan den bliver så fedt og man føler sig virkelig tryk ved at handle hos jer da man ser hvad man betaler for så 5 stjerner fra mig af 😊
Kom som bestilt
fin bog med billedet fuldstændig som jeg selv op-loadede - så tænk selv på hak i beskæringerne - det står højt og tydeligt at man selv skal beskære og de ikke redigerer billedet
Fantastiske sjove bøger
Hurtig levering og helt vildt flotte bøger der er et hit her hjemme.
Flot produkt, som ovenikøbet er helt personlig.
Kidstoria har leveret en rigtig fin og personlig bog, der fuldt lever op til mine forventninger. De var desuden hurtige til at reagere på en forspørgsel omkring levering, som dermed hurtig blev besvaret og afklaret. Alt i alt et godt sted at handle.
kidstoria en god gave idé men lidt større udvalg ønskes
Hej jeg har lige fået lavet endnu en bog til mit barnebarn. det er rigtig fint arbejde de laver ved kidstoria men nu næste år er han for stor til det udvalg der udbydes. der må gerne være et større udvalg.
Enestående produkt - elendig levering
Kidstoria er en unik måde at forevige børn ved at give dem deres egen bog, hvor de selv er hovedpersonen.
Leveringen med TNT er dog gammeldags og ufleksibel, så det kan ende med, at produktet ikke kommer frem til tiden.
Lav en bog hos kidstoria, men anmod om en anden leveringsmetode.

Reply from Kidstoria
Rigtig venlig kundeservice
Bogen lever 100 % op til forventningerne. Meget venlig kundeservice!
Legende let, god og hurtig respons samt et produkt som er tilfredsstillende
Jeg bestilte en julegave som vakte stor jubel juleaften. Det tog højst 10 min. at kreere en børnebog som var indbundet som en rigtig børnebog. Det vil jeg prøve igen:)
Jeg kan kun sige positivt om Kidstoria. Hurtig ekspedition og mail fra dem ved afsendelse mm.
Nemt og velfungerenden
Det er et godt resultat, som krævede et minimum af indsats. Hurtig og effektiv behandling af firmaet.
Superfin service
Kan kun give Kidstoria min bedste anbefaling - leveringstid overholdt fuldstændig og generelt meget fin service :)
sød kærlig sjov hyggelig gave til de kære små
Her er en virkelig god mulighed for en særlig og speciel gave til dem du holder af. Søde kærlige bøger med en personligt præg. Kan kun anbefales god service og virkelig flot produkt.
Godt julegavekøb
Bogen kom hurtigt og var rigtig fin. Man kunne have ønsket flere forskellige historier. Desuden ville en zoom funktion være god under redigering. Jeg ville gerne have brugt lidt bedre tid til at finde et godt billede.
Bortset fra levering, er dette en allertiders shop!
Fantastisk produkt, nem bestilling og hurtig ekspedering. MEN der leveres med TNT, hvilket er et stor irritationsmoment. Så hellere GLS eller Post Danmark.
Jeg har nu alligevel benyttet mig at bogbestilling 2 gange - trods TNT. For bøgerne er det hele værd:-)