Super fin service
Super fin service, fik besked om længere leveringstid, og alt kom som aftalt.
KickDistrict er en dansk sneakerplatform, skabt ud fra en ægte passion for sneakers og streetwear. Vi gør det nemt og trygt at få fat i både de nyeste releases og de mest eftertragtede modeller, som ellers er svære at få fingrene i. Her er alt 100% ægte, leveringen er hurtig, og servicen er personlig. Vi gør vores bedste for, du får en god oplevelse – hver gang.
Bovsager 20, 4000, Roskilde, Denmark
Super fin service, fik besked om længere leveringstid, og alt kom som aftalt.
Køb køb køb her fra nu!!!
Det er den fedeste butik de har næsten alt indenfor streetwear
Ordren bliver sendt virkelig hurtig og alt spiller bare
Super hurtig levering og et par friske sko som var helt nye
Kan anbefales
Kan klart anbefales, super god pris i forhold til andre hjemmeside, samt mega hurtig levering og venlig kundeservice der hurtigt svarede på alle mine spørgsmål!