See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god kundeservice! Jeg kan anbefale at handle her. Ved en fejl var der blevet lagt to bestillinger ind på samme ordre og derved trukket det samme beløb to gange. Ligeledes havde der været lidt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har haft en desværre ikke særlig god oplevelse med Khaia. Jeg bestilte et produkt fra deres webshop, som fremstår som dansk, men varen blev sendt fra udlandet. Baseret på levering, p... See more

Rated 5 out of 5 stars

Waw, nogle flotte varer hos Khaia. Har lige modtaget den lille Vegan flettaske. Bare så fin… Mega sød dame i kundeservice da jeg havde spørgsmål… Top karakter herfra…

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Meget flotte produkter hos Khaia 🤩 - Min datter på snart 16 fik den flotteste taske derfra som hun benytter dagligt - Og rigtig god service og hurtig levering også. Intet at udsætte her 😀

Company replied

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Bag Shop
  3. Jewelry Store
  4. Outerwear Store

Written by the company

Hos Khaia stræber vi efter at tilbyde eksklusive tasker, tøj, sko og smykker der forener stil, kvalitet og overkommelige priser. Siden vores etablering i 2021 har vi opbygget en dedikeret kundebase og skabt et stærkt brand, kendt for moderigtige designs skabt med omtanke - altid til fair priser. Khaia er 100% danskejet og har base nord for København. Vi brænder for at skabe tidløse og holdbare produkter, hvor skandinavisk æstetik, høj kvalitet og enestående service går hånd i hånd. Hos Khaia har vi altid fingeren på pulsen og giver dig derfor altid de nyeste trends. Vi kombinerer moderne design med tidløs elegance, så du altid kan finde accessories, noget passer til din stil - uanset sæson. Flotte items behøver ikke at koste en formue. Vi stræber efter at tilbyde stilfulde og kvalitetsrige produkter til overkommelige priser, så du kan opgradere din garderobe uden at gå på kompromis med dit budget. Khaia er et 100% danskejet brand, drevet fra vores hovedkontor nord for København. Vi værdsætter skandinavisk design, kvalitet og service - og vi sikrer, at hver eneste kollektion afspejler den enkle, elegante og funktionelle æstetik, vi er kendt for.

4.1

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Dropshipping, afvigende produkt og uventede gebyrer

Jeg har haft en desværre ikke særlig god oplevelse med Khaia.

Jeg bestilte et produkt fra deres webshop, som fremstår som dansk, men varen blev sendt fra udlandet. Baseret på levering, produkt og forsendelse fremstår det som en form for dropshipping, hvilket ikke fremgik tydeligt ved købet.

Da jeg modtog varen, ankom den med et logo, som ikke fremgik af produktbillederne på hjemmesiden. Produktet svarede derfor ikke til det annoncerede og fremstår som en kopi af det oprindelige design.

Efter dialog med kundeservice tilbød de en gratis retur, hvilket jeg satte pris på. Problemet opstod dog efterfølgende, da min retur blev registreret. Her blev jeg alligevel trukket for både fragt og returgebyr, selvom andet var aftalt.

Det giver et indtryk af manglende gennemsigtighed i både produktbeskrivelse, levering og håndtering af returnering.

Jeg vil samtidig opfordre til at læse anmeldelserne af virksomheden kritisk. Jeg har bemærket, at de samme profiler går igen på tværs af anmeldelser af denne webshop og en anden virksomhed med samme ejer, hvilket efter min opfattelse gør det svært at vurdere anmeldelsernes uafhængighed.

Alt i alt en frustrerende oplevelse, hvor jeg som kunde ikke føler, at aftaler er blevet overholdt.

13 March 2026

Site de dropshipping

J’ai commandé des chaussures sur ce site qui indique vendre des produits fabriqués au Danemark et quelle ne fut pas ma surprise de recevoir une notification disant que j’avais reçu un colis de Aliexpress ! Il s’agit de dropshipping et de mensonge envers le consommateur qui paye très cher des produits fabriqués dans de mauvaises conditions.

ÉDIT FOLLOWING RESPONSE
Comme indiqué par message (nous avons correspondu sur Instagram) je les garde - pour l’instant - pour preuve pour me plaindre auprès d’une institution officielle.
En effet il était écrit que les sandales sont vegan et en fait c’est du cuir !! Ce que vous avez corrigé quand je vous l’ai fait remarquer. C’est choquant d’acheter quelque chose spécifié vegan et de recevoir une peau d’animal mort.
Par ailleurs j’ai retrouvé exactement les mêmes sandales sur Ali express beaucoup moins chères… ce n’est pas votre producteur qui est en Chine c’est simplement du dropshipping.

9 March 2026
Khaia logo

Reply from Khaia

Hi!
We would like to clarify that we have never claimed that our products are produced in Denmark. In fact, very few companies have their products produced in Denmark today. What we do state is that we are a 100% Danish owned company, which is correct.

We also note that you chose to keep the product after receiving it. Normally, if a customer feels misled or dissatisfied, the product is returned for a refund. Since you decided to keep the product, we assume that you are satisfied with the product itself.

If you have any further questions, please feel free to contact us.

Team Khaia

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice! Jeg kan anbefale at handle her.
Ved en fejl var der blevet lagt to bestillinger ind på samme ordre og derved trukket det samme beløb to gange. Ligeledes havde der været lidt længere leveringstid (pga. travlhed her i juletiden). Jeg kontakter derfor kundeservice og bliver mødt med hurtigt svar og hjælp. Jeg har både modtaget pakken og tilbagebetaling på dobbelt betaling af ordre.

16 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Rimelig lang leveringstid -> en…

Rimelig lang leveringstid -> en mistanke om det bliver sendt fra Kina og er produkter som bliver solgt til overpris
Da jeg skrev til kundeservice var min pakke pludseligt klar til afhentning
Jeg anbefaler ikke dette firma!!!

27 October 2025
Khaia logo

Reply from Khaia

Hej Christina

Vi er kede af, at du har oplevet leveringstiden som lang. Vi kan dog se, at din ordre faktisk blev leveret hurtigere end den estimerede leveringstid - på en uge i stedet for de to
uger som blev oplyst ved køb.

Vi kan også se, at du ikke har kontaktet os med en klage og at pakken ikke er blevet returneret. Det tyder på, at varen er modtaget og taget i brug uden problemer.

Mistanken om, at produkter sendes fra Kina eller sælges til overpris, er en antagelse og afspejler ikke nødvendigvis vores faktiske setup, kvalitetssikring og de omkostninger, der ligger bag vores produkter og service.

Vi vil altid meget gerne hjælpe direkte, hvis du oplever problemer, så vi kan finde en løsning.

Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med.

/ Team Khaia

Super service.
Jeg har købt flere varer her igennem og de har været super flotte. Altid hurtig levering og super sød service, altid.

13 October 2025

Take a closer look