Rigtig god kundeservice! Jeg kan anbefale at handle her. Ved en fejl var der blevet lagt to bestillinger ind på samme ordre og derved trukket det samme beløb to gange. Ligeledes havde der været lidt... See more
See what reviewers are saying
Jeg har haft en desværre ikke særlig god oplevelse med Khaia. Jeg bestilte et produkt fra deres webshop, som fremstår som dansk, men varen blev sendt fra udlandet. Baseret på levering, p... See more
Waw, nogle flotte varer hos Khaia. Har lige modtaget den lille Vegan flettaske. Bare så fin… Mega sød dame i kundeservice da jeg havde spørgsmål… Top karakter herfra…
Company replied
Meget flotte produkter hos Khaia 🤩 - Min datter på snart 16 fik den flotteste taske derfra som hun benytter dagligt - Og rigtig god service og hurtig levering også. Intet at udsætte her 😀
Company replied
Company details
Written by the company
Hos Khaia stræber vi efter at tilbyde eksklusive tasker, tøj, sko og smykker der forener stil, kvalitet og overkommelige priser. Siden vores etablering i 2021 har vi opbygget en dedikeret kundebase og skabt et stærkt brand, kendt for moderigtige designs skabt med omtanke - altid til fair priser. Khaia er 100% danskejet og har base nord for København. Vi brænder for at skabe tidløse og holdbare produkter, hvor skandinavisk æstetik, høj kvalitet og enestående service går hånd i hånd. Hos Khaia har vi altid fingeren på pulsen og giver dig derfor altid de nyeste trends. Vi kombinerer moderne design med tidløs elegance, så du altid kan finde accessories, noget passer til din stil - uanset sæson. Flotte items behøver ikke at koste en formue. Vi stræber efter at tilbyde stilfulde og kvalitetsrige produkter til overkommelige priser, så du kan opgradere din garderobe uden at gå på kompromis med dit budget. Khaia er et 100% danskejet brand, drevet fra vores hovedkontor nord for København. Vi værdsætter skandinavisk design, kvalitet og service - og vi sikrer, at hver eneste kollektion afspejler den enkle, elegante og funktionelle æstetik, vi er kendt for.
Strandparksvej 16, 2900, Hellerup, Denmark
- khaiacph@hotmail.com
- khaia.dk
Replied to 66% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Dropshipping, afvigende produkt og uventede gebyrer
Jeg har haft en desværre ikke særlig god oplevelse med Khaia.
Jeg bestilte et produkt fra deres webshop, som fremstår som dansk, men varen blev sendt fra udlandet. Baseret på levering, produkt og forsendelse fremstår det som en form for dropshipping, hvilket ikke fremgik tydeligt ved købet.
Da jeg modtog varen, ankom den med et logo, som ikke fremgik af produktbillederne på hjemmesiden. Produktet svarede derfor ikke til det annoncerede og fremstår som en kopi af det oprindelige design.
Efter dialog med kundeservice tilbød de en gratis retur, hvilket jeg satte pris på. Problemet opstod dog efterfølgende, da min retur blev registreret. Her blev jeg alligevel trukket for både fragt og returgebyr, selvom andet var aftalt.
Det giver et indtryk af manglende gennemsigtighed i både produktbeskrivelse, levering og håndtering af returnering.
Jeg vil samtidig opfordre til at læse anmeldelserne af virksomheden kritisk. Jeg har bemærket, at de samme profiler går igen på tværs af anmeldelser af denne webshop og en anden virksomhed med samme ejer, hvilket efter min opfattelse gør det svært at vurdere anmeldelsernes uafhængighed.
Alt i alt en frustrerende oplevelse, hvor jeg som kunde ikke føler, at aftaler er blevet overholdt.
Super flotte produkter i god kvalitet
Super flotte produkter i god kvalitet. Kan varmt anbefales!
Super fin hjemmeside med flotte og gode…
Super fin hjemmeside med flotte og gode varer. Jeg har handlet hos dem flere gange og har altid haft en god oplevelse. Leveringen er hurtig, og kvaliteten af produkterne lever helt op til forventningerne. Kan klart anbefales.
Site de dropshipping
J’ai commandé des chaussures sur ce site qui indique vendre des produits fabriqués au Danemark et quelle ne fut pas ma surprise de recevoir une notification disant que j’avais reçu un colis de Aliexpress ! Il s’agit de dropshipping et de mensonge envers le consommateur qui paye très cher des produits fabriqués dans de mauvaises conditions.
ÉDIT FOLLOWING RESPONSE
Comme indiqué par message (nous avons correspondu sur Instagram) je les garde - pour l’instant - pour preuve pour me plaindre auprès d’une institution officielle.
En effet il était écrit que les sandales sont vegan et en fait c’est du cuir !! Ce que vous avez corrigé quand je vous l’ai fait remarquer. C’est choquant d’acheter quelque chose spécifié vegan et de recevoir une peau d’animal mort.
Par ailleurs j’ai retrouvé exactement les mêmes sandales sur Ali express beaucoup moins chères… ce n’est pas votre producteur qui est en Chine c’est simplement du dropshipping.

Reply from Khaia
Kan anbefales :)
Super købsoplevelse; hurtig levering og skarpe priser.
Anden gang
Det er anden gang, jeg handler her, og oplevelsen er lige så god som sidst. Kan klart anbefales.
Bestillingen var nem og leveringen…
Bestillingen var nem og leveringen hurtig. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på detaljer og god kundeservice. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale Khaia.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice! Jeg kan anbefale at handle her.
Ved en fejl var der blevet lagt to bestillinger ind på samme ordre og derved trukket det samme beløb to gange. Ligeledes havde der været lidt længere leveringstid (pga. travlhed her i juletiden). Jeg kontakter derfor kundeservice og bliver mødt med hurtigt svar og hjælp. Jeg har både modtaget pakken og tilbagebetaling på dobbelt betaling af ordre.
Rimelig lang leveringstid -> en…
Rimelig lang leveringstid -> en mistanke om det bliver sendt fra Kina og er produkter som bliver solgt til overpris
Da jeg skrev til kundeservice var min pakke pludseligt klar til afhentning
Jeg anbefaler ikke dette firma!!!

Reply from Khaia
Rigtig fin oplevelse!
God kvalitet og gode priser
God kvalitet og gode priser – jeg kan klart anbefale Khaia og har helt sikkert tænkt mig at handle der igen.:-)
Modtog de fineste sko og fik ovenikøbet…
Modtog de fineste sko og fik ovenikøbet den sødeste behandling hos kundeservice da størrelsen skulle byttes! Det bliver ikke sidste gang
Virkelig flotte sko jeg modtog og super…
Virkelig flotte sko jeg modtog og super sød kundeservice da størrelsen var forkert! Det bliver ikke sidste gang
Super service.
Jeg har købt flere varer her igennem og de har været super flotte. Altid hurtig levering og super sød service, altid.
Altid top service sød og imødekommende
Altid top service sød og imødekommende, altid med gode priser altid mit favorit sted og handle, 100% klart anbefaler handle her. ❤️😍👠.
Et sted jeg har handlet fra mange gange…
Et sted jeg har handlet fra mange gange fantastisk hver gang er meget tilfreds😍
Nemt og hurtigt🙏
Nem og hurtigt! Fik hurtigt svar på alle mine mange spørgsmål, hvilket er rart inden et køb. Glæder mig til at modtage min pakke🙏🥰
Hurtig og god service på henvendelser
Hurtig og god service på henvendelser. Har fået hurtige svar på alle mine mange spørgsmål, hvilket er rart inden køb🙏 glæder mig til at modtage min pakke🥰🙏
God kundeservice og hurtig levering
Rigtig god kundeservice og hurtig levering!
Handler helt klart herfra igen❤️