Stor fleksibilitet og venlighed
Stor fleksibilitet og venlighed. Forståelse for først ferie og dernæst at vejret gjorde det svært at tilbagelevere det lejede udstyr. Betalte for 24 timer - havde det 1 måned.
Bedste anbefalinger herfra.
Bedste anbefalinger herfra.
Jeg Lejede en Toiletvogn til et bryllup - vognen var fin men virkede ikke i det ene af de 2 toiletter og da vi ringede var de bare ubehøvlede og ville ikke afhjælpe den uheldige situation - og stadig forlangte de fuld pris - pas på
⛔⛔0 STJERNER !!!! ⛔⛔
Brug aldrig dette firma!! De snyder med betalingen, ekstrem dårlig service og sjusk hele vejen igennem!!!!
Føj for sa... For en måde at drive forretning på!!!
Husk at tjekke alle de andre dårlige anmeldelser de har fået 😡
Ikke om jeg skal bestille der fra igen..
Jeg ringer og får oplyst en pris, det er så en anden på fakturaen, godt nok kun 12,5 pr kuvert efter moms, men stadig. Dette ser jeg gennem fingrene med, da jeg kan se han har ændret prisen på hjemmesiden
Ca 1 uge før den dag jeg har lejet pølsevognen, skriver Keld, ‘Vi kommer på søndag’. Hvortil jeg svare tilbage, hvornår? Da vi gerne vil være medbestemmende i placeringen. Først her fortæller han at de kommer 1,5 time før.
Hertil kan jeg kun svare at der sidder vi i kirken midt i dåben. Så om vi kunne gøre noget i forhold til placeringen.
Hertil svare han at der skal være en tilstede 1 time før, for at anvise stik og placering. Jeg svare at det havde været rat at vide den dag vi bestilte det over telefonen ved ham.
Til det svare han at det er okay jeg aflyser, for hvad havde jeg regnet med? Det er jo frisk mad der blev lavet, så de skulle have et stik 1 time før. Og han havde sagt han skulle have det kraftstik.
Dette kraftstik har vi dog styr på.
Jeg skriver at det er hans opgave at oplyse hvornår han kommer, da jeg ikke ved hvor lang deres forberedelse er. At han skulle være glad for at jeg spurgte, for ellers havde vi jo sat i kirken, hvor han ikke vil kunne komme i kontakt med os. Men at en af os bare måtte undvære dele af kirken, så vi var hjemme.
Hertil skriver han at vi ikke taler samme sprog, så han aflyste vognen.
Her går jeg i PANIK, 6 dage før vælger han at aflyse…
Min mand ringer så til ham. Vi havde jo ikke andre muligheder, så de skulle bare komme. Nu kunne det pludseligt godt lade sig gøre at vi ikke var hjemme, for stikket kunne vi sætte ud af vinduet og vi har fortalt hvor den skulle stå 🤦🏼♀️
Så han skabte lige en god omgang panik uden der overhovedet var et problem 🤦🏼♀️
Jeg forsøgte ellers ihærdigt på at finde en anden efter vi havde fået dem til at komme igen. Men 6 dage før var det bare ikke muligt. Og det ærger mig så meget at han alligevel skulle have vores penge.. Ikke om jeg vil støtte sådan et uprofessionelt firma.
2 dage før aftaler vi at fjerne mad til 2 personer grundet sygdom, dette siger Keld god for og lover at sende ny faktura, da antals regulering skal ske senest 2 dage før. Den får vi ikke, og Keld bliver nu kun sur når vi kontakter ham eller tager ikke telefonen…
De løb tør for øl og brød til fransk hotdog.
Fik ingen dessert!🥹🤨
Tingene kom som aftalt og antal var korrekt!
Men:
Bordene var beskidte og måtte vaskes af.
En af dugene var ikke hvid.
Softice maskine virkede ikke og var det bærende element i desserten til vores søns nonfirmation. Jeg tror de fleste der tjekker trustpilot kan forestille sig, hvor skuffet alle må være ved ikke, at kunne få dessert til en så dejlig fest der ikke bliver gentaget.
Vi forsøgte forgæves flere gange, at få kontakt til vagttelefonen ved Kelds udlejning. Rigtig dårlig omdømme fik Kelds udlejning den dag og vi kommer aldrig til at leje der fremover!!
Vi fik dog penge retur for maskinen uden bøvl men ingen kompensation hvilket ville have klædt firmaet og udfaldet af denne anmeldelse!
Har aldrig oplevet en mere rodet og uprofessionel måde at drive virksomhed på. Kan ikke få de lejede ting leveret til den dag vi ønsker dem leveret, så skal selv hente. Det koster os så lig en ekstra dags leje. Tænker ikke at det er en virksomhed med god kundeservice. Vil ikke anbefale det til andre.
SUPER BETJENING!
Keld er rigtig rar og har været i god kontakt med os omkring leje af bordfodbold og rodeotyr i forbindelse med bryllup. Keld har været utrolig fleksibel og hjælpsom i forbindelse med levering og afhentning, hvilket har hjulpet os rigtig meget.
De bedste anbefalinger herfra.
Lejede rodeotyr, sumoe bryderdragte, airhockey, bordfodbold , borde og stole. Alt fungerede perfekt. God service, gode priser, god levering/afhentning af super venlig og hjælpsom chauffør (tak John 👍😀).
Det er ikke sidste gang vi lejer fra kelds udlejning 👍
Helt fantastisk service! Kan kun anbefale at leje hos Keld :-)