Peter kom præcist som aftalt og gjorde et rigtigt fint stykke arbejde med vores gamle æbletræ, som var meget forvokset. Tak for et godt stykke arbejde til en rimelig pris. Vi kan bestemt anbefale Keis... See more
See what reviewers are saying
Keiser Træpleje Kan Varmt anbefale alle slags træarbejder. Har nu brugt Peter gennem flere gange Først tilpasning af stor Bøgetræ i Indkørselen Topsskæring af Alle´ med gamle pople... See more
Written by the company
ETW-Certificeret træplejer på Sjælland og øerne. Træfældning, beskæring, stubfræsning og generel rådgivning.
Denmark
- keisertraepleje.dk
No recent history of asking for reviews
Et rigtigt godt stykke arbejde
Peter kom præcist som aftalt og gjorde et rigtigt fint stykke arbejde med vores gamle æbletræ, som var meget forvokset. Tak for et godt stykke arbejde til en rimelig pris. Vi kan bestemt anbefale Keiser Træpleje.
Keiser træpleje fældede vores store…
Keiser træpleje fældede vores store valnøddetræ, savede op til brænde, samlede stykkerne pænt og fjerne alle grene og efterlod stedet meget fint, med et nyplantet nyt træ et par meter fra det sted hvor det fældede træ havde stået.
Peter havde gode råd og god tid til at vejlede pasning af det nye træ.
Træfældning/pleje
Peter Keiser leverede et godt arbejde fra start til slut, og vi kan kun anbefale hans faglige udførte træfældning 😉👏
Fantastiskt arbejde
Peter beskar vores træer perfekt. Han er god til bedømme, hvor der skal klippes.
Vi er meget tilfredse med hans arbejde.
Kompetent og ærlig
Kompetent, ærlig og hurtig løsning af vores opgaver.
Resultatet er pænt at se på, og området efterlades rent og opryddet som aftalt. En fornøjelse at have på besøg.
Har arbejdet med Peter i mange år
Har arbejdet med Peter i mange år. Kvalitet og ordentlighed!
Peter Keiser er en mand, der kan sit kram i trætoppen
Jeg har nu 3 gange benyttet mig af Peter Keisers ekspertise, dels til styning af et piletræ, dels til fældning af større træer i min have, samt til oprydning i toppen af et birketræ fsv. angår en kraftig snylterplante. Hver gang er arbejdet sket til min fulde tilfredshed, så jeg kan varmt anbefale Peter til jer, der måtte have brug for en mand, der kan sit kram i trætoppen. Og som en sidegevinst så arbejder Peter til rimelige priser.
Joel Hermansen, Jægerspris
Keiser Træpleje Kvalitet, Sikkerhed, Ordenlighed
Keiser Træpleje
Kan Varmt anbefale alle slags træarbejder.
Har nu brugt Peter gennem flere gange
Først tilpasning af stor Bøgetræ i Indkørselen
Topsskæring af Alle´ med gamle popler70 år gamle
Sidst her var det 3 store birk ved vores sommerhus
de stod, tæt på huset hældte den forkertevej.
Alt blev udført med omhu, rolighed, samt Kvalitet
Sikkerheden var helt i top.
Peter er meget dygtig og har et godt overblik over opgaverne.
Aftaler og tidspunkter bliver overholdt
Priserne holder så der kommer ingen overraskelser.
Tømrer med kendskab til træarbejde
Venlig og godt udført arbejde
Hans arbejde er lige så godt udført, som han selv er høflig og venlig og det er meget! Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om hvem jeg vil benytte mig af næste gang jeg skal have hjælp til at beskære et træ.
5 stjerner herfra!
Fantastisk og imponerende have/træ arbejde
I mange år har jeg fået beskåret store bøgehække , laurbærhække, bøgetræer og grantræer . Hver eneste gang med et forrygende og fantastisk resultat .
Jeg vil til enhver tid anbefale Keiser…
Jeg vil til enhver tid anbefale Keiser Træpleje 😊👍
Super proffesionel
Super proffesionel , sød og venlig. Fået fældet mange træer samt fået topkappet for at holde horisontlinjen fri.
Vi har brugt Peter i mange år…
Vi har brugt Peter i mange år efterhånden. Han har et rigtigt godt øje for hvordan træerne skal beskæres, og svarer altid hurtigt på vores henvendelser.
Flot arbejde og til at regne med!
Keiser Træpleje hjalp med et genplante…
Keiser Træpleje hjalp med et genplante et træ, som var blevet plantet forkert. Meget grundigt og professionelt udført 🌳
Yderst professionelt udført arbejde og…
Yderst professionelt udført arbejde og meget behagelig at snakke med.
Vi har fået beskåret flere fine gamle…
Vi har fået beskåret flere fine gamle træer, som blot var blevet for store.
Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og nænsomt med et smukt resultat.
Varmeste anbefalinger til
Keiser Træpleje 🌳
Super fin kvalitet af det udførte…
Super fin kvalitet af det udførte arbejde. God kommunikation før under og efter. Kan anbefales.
Super kompetent arbejde
Jeg fik udført et super stykke arbejde af Keiser træpleje ved min privatbolig. Grundig oprydning og meget høflige ligeså. Kan anbefales
Særdeles veludført beskæring og god dialog
Særdeles veludført beskæring af stort egetræ i vores have. Dialogen var helt i top, og der blev ryddet pænt op efter arbejdet, og stammer blev skåret op.
Meget behageligt og professionelt samarbejde.