Karasbagels Reviews 25

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Byens beste sandwiches. Købt bagels med jævne mellemrum gennem flere år her. Altid samme oplevelse gode oplevelse. Og der holdes på ingen måde igen med fyldet. De bagels er godt fyldte.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev mødt af et smilende og venlig personale. Jeg elsker at der altid er friske råvarer når man kommer og er sulten. Kan anbefale deres chili cheddar bagel med tandoori kylling og lux sp dressing... See more

3.9

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Virkelig gode bagels😍

Jeg var forbi for nylig og fik en virkelig lækker, frisklavet bagel – man kan tydeligt smage kvaliteten. Personalet var også utrolig søde og fik mig til at føle mig velkommen. Helt klart et sted jeg gerne kommer igen!

17 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Personlig betjening og god øjenkontakt

Alle pigerne er så søde og hjælpsomme og de forstår ens behov for de rigtige mængder dressing ❤️ der er altid flere slags oste og friske grøntsager, jeg er meget glad for kara bagel. De gør det godt og personligt
Hvis de en dag har eddamamme bønner kan man ikke ønske mere 🥰 og de bliver fyldt næsten for godt op ❤️

3 February 2026

Bubble Tea

Jeg synes generelt ikke at Karas Bagels er et dårligt sted, men lad vær med at bestille Bubble tea. De havde ikke de rigtige størrelser og smage. At lave vores bubble tea tog de lang tid med, og så hende der lavede dem kløede sig på næsen og rørte vores kopper efterfølgende. Den ene smagte også virkelig dårligt, som om at perlerne var blevet dårlige. Øv at bruge 78 kr. på det.

25 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har købt mange gange baggel i…

Jeg har købt mange gange baggel i Slagelse Karasbaggel, med karry kylling og nu i går, køber jeg karry kylling bl.a. til baggel, og da jeg så kommer hjem og begynder at spise kan jeg mærke noget mærkeligt i munden og da jeg så ser, er det bestemt ikke kylling men en strimmel af et eller andet, måske kyllingeskind. Det er meget ulækkert og hvis jeg skal spise karry kylling så skal det være ren kyllingekød. Det er nok for mig at sige, tak for det hele men kan desværre ikke stole på Jer mere.

23 May 2025

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!

Vi bestilte til afhentning og maden var både varm og klar da vi ankom, derudover var maden virkelig god og personalet ydede god og rar service!

Vi kommer helt klart igen:)

28 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig behandling af både drengen og pigen

Kommer ind 2 min før tid og de siger til mig at der går et øjeblik som er så fint da jeg også kommer før tid. Jeg betaler på forhånd og sidder så og venter 20 min på min mad og går op og siger at jeg nu har ventet i 20 min på min mad og så har den lægget oppe på deres hylde gud ved hvor lang tid uden de har sagt til mig at den er færdig og så siger pigen at jeg skulle bare have kommet op en anden gang. Jeg skal ikke komme op og brokke mig for jeg ved ikke hvornår de er klar med maden og den er betalt så regner med de siger når den er klar og så vil han have at jeg skal betale en gang til... bare ikke okay. Tak fordi jeg skal spise dårlig mad som har ligget uden køl i omkring 20 min. Hold da op en ringe ringe service.
Jeg sætter ikke mine ben der igen efter så dårlig en behandling!! Måske skulle i tænke over hvilke ansatte i har ansat og hvordan de behandler folk....

3 January 2025

God oplevelse

Jeg blev mødt af et smilende og venlig personale. Jeg elsker at der altid er friske råvarer når man kommer og er sulten. Kan anbefale deres chili cheddar bagel med tandoori kylling og lux sp dressing ;)

13 July 2024

10/10 oplevelse

Jeg har haft rigtig gode oplevelser hos karas bagels. Man bliver mødt med et smil og sød betjening. Der er et stort udvalg og man kan få præcis, hvad man kunne tænke sig, og man kan få rigtig meget for pengene. Det kan varmt anbefales hvis man trænger til et lækkert måltid.

5 July 2024

Dårlig bagel.

Dårlig bagel.

Det var som om kødet lige var taget ud af Frost. Det var helt helt koldt. Det ligende alt var købt klar så intet frisk lavet. Og servicen var ikke on top. Er måske en lidt besværlig kunde da jeg vil have min “byg selv” bagel på min måde. Men det var hun ikke så glad for da hun rullede øjne. Jeg spurgte om de havde sugerør hvor på hun svare “nej” påtrods af jeg kunne se sugerørene på disken og måtte selv rækker over og tag et.

22 October 2023

Hård uspiselig bagel

Havde bestilt bagel 1,5 time før afhentning
Fik en plain bagel der ikke var til at tygge, den var hård og meget flad.
Det virkede som om den havde hængt på spyd hele dagen og derefter blevet ristet, for at prøve at gøre den spiselig men det var ikke tilfældet.

8 August 2023

BYENS BEDSTE!!

BYENS BEDSTE!!
Aldrig har jeg oplevet så imødekommende personale og friske råvarer. En pris der virkelig harmonere med kvaliteten, på glædeligt gensyn fra en ny stamkunde !!

24 August 2022

Is this your company?