Jeg er så glad og taknemmelig for at have trænet hos Nanna! Både på FITfødsel og NEWmom. Jeg ville have ønsket jeg havde gjort det samme i min 1 graviditet. Træningen ved Nanna gjorde at jeg med m... See more
See what reviewers are saying
Den største anbefaling herfra til at investere i dig selv! Jeg har gået til FITfødsel den sidste halvdel af min graviditet, og jeg ville ønske, jeg var begyndt før. Jeg døjede med mange bækken-... See more
Er du gravid og ønsker mere energi i din graviditet og best practice smerthåndtering til fødselen, så skal du gøre dig selv en tjeneste og melde dig til FITfødsel! Nanna og Christina har virke... See more
Stor ros til både Nanna og Tanya Under min anden graviditet trænede jeg på FITfødsel og var denne gang meget bedre forberedt på fødslen. Både fysisk og mentalt. Tanya har hjulpet mig igennem... See more
Company details
Written by the company
Jordemoderzonen – House of Powermoms er stedet, hvor jordemoderfaglighed, målrettet træning og et varmt fællesskab smelter sammen, så du kan stå stærkt før, under og efter fødslen. Hos os møder du et team af erfarne jordemødre, der kombinerer fysisk og mental fødselsforberedelse, efterfødselstræning, smertehåndtering og behandlinger med respekt for kvindekroppen; derfor har mere end 500 kvinder allerede valgt os og oplevet mindre smerte, større styrke og øget tryghed. Vi tilbyder FITfødsel Bootcamp til gravide, NEWmom Bootcamp til barslende med baby, WorkingMOM til dig der er tilbage på arbejde og vil bevare overskuddet og fysisk styrke, samt EngleMOR til kvinder der har mistet et barn og har brug for nænsom støtte. Hertil kommer individuelle jordemoderkonsultationer, ammevejledning, akupunktur, massage og målrettet smertebehandling, og klinikken råder desuden over RAB‑godkendt kropsterapi og akupunktur, så du får alt samlet ét sted. Træningen foregår både indendørs og udendørs i Holstebro og Silkeborg, i små hold med tæt sparring og personlig tilpasning til din krop, dit tempo og din hverdag. Vores fællesskab rækker ud over selve træningen: hver måned inviterer vi til barselscafé med kaffe, faglige minitemaer og ærlig erfaringsudveksling, hvor gravide, nybagte mødre og deres babyer kan mødes, skabe venskaber og stille alle de spørgsmål, der ikke altid finder plads hos lægen eller sundhedsplejersken. Her plejer vi både krop og sind, styrker netværket mellem kvinder og viser, at ingen står alene i deres rejse mod moderskabet. Jordemoderzonen er kort sagt dit trygge hus for faglighed, fællesskab og forandring, hvor vi hjælper dig til at blive den stærkeste udgave af dig selv – som kvinde, mor og menneske.
Sct. Jørgens Bakke 17, 7500, Holstebro, Denmark
- +45 49403033
- kontakt@jordemodernanna.dk
- jordemoderzonen.dk
No history of asking for reviews
Den bedste beslutning
Efter jeg fik mit første barn i 2024, oplevede jeg gener fra haleben og bækken efter en fødsel med sugekop. Det gjorde, at jeg ikke kunne være fysisk aktiv, som jeg plejede, og det påvirkede også mit samliv med min mand, da samleje blev smertefuldt og umuligt.
I 2025 gik jeg til kiropraktor i fire måneder og oplevede kun en lille bedring. Da udviklingen gik i stå, kontaktede jeg min læge i april og blev henvist til gynækologisk afdeling på hospitalet. Her fik jeg at vide, at min bækkenbund var alt for spændt. Derefter blev jeg henvist til en gyn/obs-fysioterapeut et andet sted, hvor jeg gik hen over sommeren — men uden den store effekt.
Til sidst havde jeg næsten mistet håbet. I efteråret valgte jeg at holde en pause fra alle behandlinger, fordi jeg var ved at acceptere, at jeg måske bare skulle leve med konstante smerter i halebenet. Samtidig havde jeg mistet troen på, at jeg nogensinde ville kunne have et normalt samliv med min mand igen.
I januar 2026 begyndte det hele også at påvirke mig psykisk. Her talte jeg med en veninde, som anbefalede House of PowerMoms. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve — det kunne umuligt blive værre.
Det viste sig at være den bedste beslutning.
Simone tog imod mig med åbne arme og kunne hurtigt mærke, hvor meget det fyldte for mig. Vi gennemgik hele min historik, og hun kunne straks mærke, hvor spændt min bækkenbund var. Hun foreslog akupunktur hos Tanya, og allerede efter første behandling mærkede jeg, hvordan spændingerne i mit haleben begyndte at slippe.
Med kombinationen af Simones og Tanyas behandlinger har jeg fået min krop tilbage efter over et år med konstante smerter. De har været utroligt imødekommende og har lært mig så meget om min egen krop.
Efter smerterne forsvandt, startede jeg på WorkingMom-holdet hos Nanna, og det har gjort en kæmpe forskel for både min krop og mit sind. Nanna er enormt dygtig til at forklare træningen, især når man — som mig — ikke har prøvet den type træning før.
Samtidig er der et fantastisk fælleskab og energi på holdet!
Jeg er dybt imponeret over, hvor mange kompetencer der er samlet under ét tag hos House of PowerMoms. Det giver en enorm tryghed at vide, at man er i gode hænder hele vejen rundt, og at man altid får ærlige svar.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
En investering i egen krop - fysisk og mentalt
Jeg har haft fornøjelsen af at gå på FitFødsel-holdet hos Nanna og Simone fra Jordemoderzonen- House of Powermoms gennem min anden graviditet, og jeg kan varmt anbefale forløbet.
Jeg har trænet to gange om ugen, og noget af det, jeg særligt har værdsat, har været fleksibiliteten. Nanna har været meget imødekommende i forhold til, om man ønskede at træne formiddag eller aften, hvilket har gjort det nemt at få træningen til at passe ind i et familieliv.
Træningen har været varieret med styrketræning, cardio og udholdenhedstræning, og hele forløbet har forberedt mig rigtig godt til fødslen af mit andet barn. Derudover har jeg været utrolig glad for fællesskabet med de andre gravide og de trygge rammer, som Nanna og Simone skaber. Træningen bliver tilpasset den enkelte, uanset om man er vant til at træne før graviditeten eller ej.
I min første graviditet var jeg ofte usikker på, hvad jeg måtte og ikke måtte i forhold til træning. Derfor har det været en stor tryghed at træne hos Nanna, som har guidet og tilpasset øvelserne undervejs.
Nu hvor jeg står på den anden side af min fødsel, kan jeg tydeligt mærke forskellen på min første og anden fødsel. Jeg gik ind til denne fødsel med langt flere brugbare værktøjer og en større fysisk og mental styrke, som jeg er overbevist om skyldes mit træningsforløb hos Jordemoderzonen- House of Powermoms.
Jeg må også være ærlig og sige, at jeg i min første graviditet fravalgte et lignende forløb, fordi jeg syntes, det var mange penge at bruge på træning. Senere fandt jeg ud af, at man kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark, hvilket gjorde beslutningen lettere. I dag, efter at have gennemført forløbet og oplevet effekten på egen krop, ser jeg det slet ikke som en udgift, men som en investering i mig selv, min graviditet og min krop efter en fødsel. Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg valgte at prioritere det denne gang, for gevinsten har været langt større, end jeg havde forestillet mig – både fysisk, mentalt og i forhold til min fødsel.
Nanna (Jordemoder) får mine varmeste anbefalinger, og jeg glæder mig allerede til at fortsætte på NewMom-forløbet.
Ligeledes får Simone (GynObsFys) mine varmeste anbefalinger for at stå klar med hjælpende og varme hænder, når der har været smerteproblematikker forbundet til min graviditet. Hun er fleksibel, og altid klar på at hjælpe.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er så glad og taknemmelig for at…
Træningen ved Nanna gjorde at jeg med mine bækken/ryg problemer kunne træne indtil få dage inden jeg fødte, at jeg følte mig så sej under fødsel pga de redskaber man har fået til træningerne, og ikke mindst - at komme i gang med træningen igen efter 5 uger efter akut kejsersnit.
Jeg vil anbefale alle gravide og nymødre et forløb hos Nanna (pas på, det bliver vanedannende ;-))
Sjældent man møder et så passioneret menneske, som dig Nanna. TAK! ❤️
Er du gravid og ønsker mere energi i…
Nanna og Christina har virkelig gjort en kæmpe forskel for min graviditet og fødsel. Min graviditet var præget af intet overskud, påbegyndende smerter og kvalme. Efter jeg startede første forløb op, fik jeg mere energi og overskud. Min krop blev stærkere og mine smerter forsvandt. Jeg forsatte derfor helt frem til min fødsel og jeg har aldrig følt mig stærkere og mere klar til en fødsel.
Fra at tro jeg skulle føde på hospitalet fik jeg øjnene op for muligheden for en hjemmefødsel. Forløbet klædte mig på med redskaber til håndtering af smerter, som gjorder jeg fik en drømme hjemmefødsel. Derudover stod Nanna og Christina altid klar til en snak og rådgivning, så jeg endte med at føle mig helt tryg ved en hjemmefødsel.
På den anden side af min fødsel føler jeg mig også stærkere i min krop end efter min første fødsel. Jeg glæder mig til at starte op på NEWmom forløbet, for der er ikke andre steder jeg vil føle mig i lige så gode hænder.
Kæmpe anbefaling herfra og et stort tak!
Den største anbefaling herfra!
Den største anbefaling herfra til at investere i dig selv!
Jeg har gået til FITfødsel den sidste halvdel af min graviditet, og jeg ville ønske, jeg var begyndt før. Jeg døjede med mange bækken- og lændesmerter, og træningen samt forskellige behandlinger hos både Simone, Tanya og Nanna hjalp mig utrolig meget.
Som førstegangsfødende var det også vildt givende og trygt at være i et fællesskab med andre gravide og få en masse styrke og redskaber med fra træningen.
Jeg glæder mig til at starte op igen om en måned på Newmom holdet!
Bedste fællesskab og træning for…
Bedste fællesskab og træning for nybagte mødre i Holstebro! Nanna skaber gode rammer for, at man kan komme igang med træning igen efter en fødsel - uanset hvilket udgangspunkt man har.
Et fantastisk fællesskab
Da jeg blev gravid med mit tredje barn, var kroppen ærligt talt noget medtaget. Jeg startede på at træne med Nanna i 12. graviditetsuge og har tydeligt kunne mærke gennem hele graviditeten, hvor stor en forskel det har gjort for mig fysisk. Det er også tydeligt her efter fødslen, hvor jeg nærmest føler at formen er bedre, end da jeg fik mit første barn. Ud over at vare god, sjov og alsidig træning, har forløbet også været et fantastisk fællesskab med andre gravide. Jeg har en traumatisk fødselsoplevelse i bagagen og den fysiske og mentale træning, fødselsforberedelsen og fællesskabet bar mig gennem en barsk graviditet og gav mig de bedste forudsætninger for en god fødsel. En særlig anbefaling skal lyde til dig, som har noget i bagagen som gør, at graviditet og fødsel er svært.
Min mand og jeg har deltaget i Nannas fødselsforberedelse for par, hvor vi også lærte det basale om rebozo. Det var både lærerigt og sjovt og gav os et fælles sprog for fødslen. Selv for os, som har prøvet det to gange før, var der noget at lære. Nanna er en god formidler og skaber et rum, hvor det er plads til at stille spørgsmål og fokusere på det, som rører sig hos deltagerne.
Jeg startede på efterfødselstræning 4 uger efter fødslen, og også her oplever jeg at der er plads til alle. Det fungerer helt fint at have børnene med og det er skønt at få gang i kroppen, når en stor del af tiden ellers foregår i sofaen 🙂
Sjovt og fantastisk fællesskab
Jeg har gået på Working Mom i Silkeborg i over to år. Jeg elsker træningsformen og hvad den gør ved min krop og selvtillid. Jeg føler mig stærk, sej og har fået mod på nye ting: OCR løb og en lejlighedsvis salto. Men det bedste er faktisk fællesskabet og at jeg for første gang i mit liv, har fundet noget træning, hvor jeg har lyst til at tage afsted HVER gang 👏👏👏 Kæmpe anbefaling - du vil ikke fortryde det ☀️
Workingmom
Jeg har gået på Workingmom forløbet i over et år nu og det er blevet mit faste frirum i ugen. Her er omsorg og fællesskab som får mig afsted selv de dage det er svært at komme ud af døren. Træningen er effektiv og tilpasset ens personlige dagsform. Jeg kom med ikke den bedste teknik, men kan se jeg har forbedret mig, og kan også se forskellen som træningen gør for min krop.
Nanna har skabt et kærligt rum hvor der er plads til alle som har lyst til at styrke sin krop, og et fællesskab jeg er glad for at være en del af.
Skønt Fællesskab og lækker træning!
Skønt Fællesskab og lækker træning!
Jeg elsker at træne på WorkingMom holdet hos Nanna, da man kommer ind i et fællesskab, hvor man kan snakke om vitterligt alt, og der er altid nogle til at gribe en - også når man har dage, hvor man ikke lige kan overskue eller magter at træne. Nanna samsætter altid en god time, hvor man har det sjovt og bliver udfordret på godt og ondt.
Jeg vil ikke være det foruden!
Træning på WorkingMom
Jeg har trænet på WorkingMom i lidt over et år nu, og før det har jeg trænet på både FitFødsel og NewMom.
Jeg må bare sige, at jeg er blevet afhængig, på den gode måde! Afhængig af træningen, fællesskabet og den altid smilende, positive energi.
Der er virkelig plads til at være sig selv, og træningen bliver tilpasset, så alle kan være med. Jeg døjer selv med en del smerter, men Nanna er utrolig dygtig til at justere øvelserne, så jeg stadig kan deltage, uden nogensinde at føle mig forkert eller udenfor fællesskabet.
Vi kommer alle med vores forskellige forudsætninger, og der er plads til os alle.
Jeg kan varmt anbefale alle at starte træning hos JordemoderZonen 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Kæmpe anbefaling 🧡
Sidste graviditet var virkelig hård for mig – både fysisk og mentalt.
Allerede halvvejs begyndte jeg at få voldsomme smerter i bækken og lænd. Jeg fik diagnosen “bækkenløsning”, blev sendt til fysioterapeut og fik øvelser og beskeden om at hvile. Men jeg oplevede desværre ingen reel bedring. Tværtimod.
Jeg endte med at blive sygemeldt, og derefter gik det kun én vej – nedad. Jeg lå meget på sofaen, kunne knap gå 100 meter uden smerter, og det påvirkede mig også psykisk. Jeg trak mig fra sociale ting og følte mig ret alene i det.
Denne graviditet har været helt anderledes.
Allerede tidligt tog jeg fat i Nanna fra House of PowerMoms, og vi lagde en plan med både træning og behandling. Jeg har trænet to gange om ugen gennem graviditeten og fået løbende behandlinger – og selvom det ikke altid har været “behageligt” i øjeblikket, har det gjort en kæmpe forskel.
Jeg har selvfølgelig kunnet mærke, at jeg er gravid (og det er min 4. graviditet, så der er også gang i hverdagen derhjemme), men jeg har haft minimale smerter sammenlignet med sidst. Jeg har kunnet være aktiv, være til stede i min hverdag og ikke mindst undgå den følelse af at være “låst fast” i min egen krop.
For mig har forskellen været enorm – både fysisk og mentalt.
Hvis du sidder derude og kæmper med smerter, eller er bekymret for hvad din graviditet bringer, så vil jeg virkelig anbefale at tage fat i Nanna. Om det bare er til en snak om dine muligheder, eller et forløb der passer til dig.
Hun er helt særlig i den måde, hun møder én på. Hun ser dig som menneske, ikke bare en “gravid med smerter”, og hun favner virkelig én dér, hvor man er.
Jeg er ærligt ikke sikker på, hvordan jeg var kommet igennem denne graviditet uden hendes kæmpe hjælp ❤️
Den bedste gravidtræning
Jeg har været utroligt glad for at træne på FITfødsel i Silkeborg, hvor jeg har gået fra graviditetsuge 16 og helt til termin. Træningen gav mig et sammenhold med andre gravide og en krop, der var stærk, og det mærkes tydeligt her efter graviditeten, at jeg er kommet hurtigt igen og er nu 4 uger efter fødslen igen startet træning hos Nanna og Simone.
Selve fødslen var en helt anden oplevelse ift. min første fødsel, hvor jeg denne gang følte meget bedre kontrol, som jeg er overbevist om kom fra den vejrtrækning jeg lærte under forløbet.
Kæmpe anbefaling til alle gravide, der ønsker en stærk krop og redskaber til en god fødsel.
Fem stjerner herfra
Jeg gik på fitfødsel i 12 uger før min fødsel. (Stoppede 5 uger inden jeg fødte) Det er min anden graviditet og jeg kunne tydeligt mærke forskel i min krop fra min første graviditet hvor jeg ikke trænede. Jeg havde ikke ondt nogen steder og det var så fedt at komme afsted to dage i ugen og få sig rørt med sin store mave. Fedt at få nogle vejrtrækning værktøjer med jeg kunne bruge til fødslen. Nanna og pigernes træningsprogram passer til alle, da man blot selv kan justere hvor meget/ lidt man kan. Jeg var vild med det. Skal jeg have en baby mere vil jeg klart komme tilbage. Nu starter jeg på Newmom træning med min baby og det glæder jeg mig helt vildt til.
Et trygt og effektivt sted for gravide og nybagte mødre
Jeg startede hos Jordemoderzonen i april sidste år (graviditetsuge 18), da jeg havde bækkensmerter som sygemeldte mig fra arbejde. Frustrerende og ærligt bekymret for, hvordan resten af graviditeten skulle blive, da behandling ved anden fysioterapeut i byen ikke havde haft effekt.
Jeg begyndte på bootcamp to gange om ugen, og allerede efter to uger kunne jeg mærke en forskel. Smerterne aftog. Efter fire uger kunne jeg komme ind og ud af bilen uden smerter. Det føltes som at få min krop tilbage midt i graviditeten.
Bootcampen gav mig ikke bare styrke og bevægelse, men også ro. Vejrtrækningstræningen og den måde, kroppen blev arbejdet igennem på, gjorde jeg følte mig langt mere klar til fødsel denne tredje gang, end jeg gjorde ved mine to andre.
Jeg fik også smertebehandling hos Nanna Morgen under graviditeten, og det gjorde en kæmpe forskel for de smerter, jeg ikke kunne træne væk.
Fire uger efter fødslen startede jeg op igen med baby. Jeg har nu trænet i seks måneder, og min krop er et helt andet sted. Jeg havde balancebesvær, kunne ikke rejse mig uden at trække i armene eller støtte mig til noget. Nu rejser jeg mig frit, står på hænder, danser med mine børn og løber efter de store uden smerter.
To uger efter fødslen var jeg låst i nakken på grund af dårlige ammestillinger. Én behandling ved Nanna og det var markant bedre. Jeg kunne amme uden smerter igen.
Jeg kan kun sige: Hvis du er gravid eller nybagt mor og gerne vil have en bedre graviditet eller styrket krop effekt fødslen, så er det her stedet.
Tanya får mine allervarmeste anbefalinger!
Jeg har haft stor glæde af Tanyas akupunkturbehandlinger – både tidligere i min graviditet, hvor jeg døjede med kvalme og opkastninger, og nu her til sidst i forbindelse med leverkløe. I min forrige graviditet oplevede jeg leverbetinget graviditetskløe, og i denne graviditet har jeg også haft kløe under fødder og håndflader, så jeg har fået målt mine levertal. De lå lige på grænsen til at være uden for normalområdet.
Efter behandling hos Tanya, hvor jeg både fik akupunktur og kostvejledning, er mine værdier faldet igen. Det er virkelig fantastisk. Tanya får mine allervarmeste anbefalinger 🫶👏
Livsændrende beslutning
Jeg startede ved Tanya på hendes kvindehold, og blev hurtig draget af hvordan min krop slappede af efterfølgende, hendes rolige og nysgerrige væsen. Jeg begyndte derfor at gå ved hende fast, og det er den bedste beslutning. Jeg kan mærke min krop slapper af, mit tankemylder og uro i kroppen er begrænset. Og vigtigst af alt, jeg tør og være mig, og alt det jeg indebærer. Tanya har hjulpet mig med at give slip på de gamle traumer, og bare at være i min egen krop. Den dag i dag går jeg stadig ved Tanya, og den tid og det det gir mig vil jeg altid prioritere. Kæmpe varm anbefaling herfra
Stor ros til både Nanna og Tanya
Stor ros til både Nanna og Tanya
Tanya har hjulpet mig igennem stress. Hun er det dejligste, roligste menneske - så behageligt at træde ind i hendes rum. Hun ser hele kroppen og tilpasser hele tiden behandlingen til hvor man er.
Tusind tak for god behandling begge to.
Hvis du skal gøre noget godt for dig selv
Hvis du virkelig skal gøre noget godt for dig selv under din graviditet så begynd på fitmom, så snart du kan.
Jeg har igennem mine graviditeter været sygemeldt med bækkensmerter, denne gang er ingen undtagelse men jeg er igennem træning med Nanna blevet langt stærkere og har fået gode redskaber til at takle hverdagen.
Derudover er der god forberedelse til fødslen, kyndig vejledning og et skønt fællesskab.
Stærkere krop og langt bedre fødselsoplevelse
Kæmpe anbefaling af fitfødsel! Jeg skrev til Nanna da jeg var ca. 20 uger henne, fordi jeg var blevet sygemeldt med plukveer og risiko for afkortet livmoderhals. Jeg havde derfor brug for råd og vejledning i forhold til træning, så det blev tilpasset mine gener og begrænsninger. Jeg blev fra start af mødt med kæmpe forståelse og træningen blev tilpasset til det min krop kunne. Især fokus på styrke, udholdenhed og vejrtrækning har været altafgørende for min fødsel. Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med fødslen af mit første barn, og fik igennem fitfødsel redskaber til hvordan dette kun tackles anderledes til denne fødsel. Jeg følte mig stærk, sej og generelt helt anderledes til fødslen af mit andet barn. Jeg havde kontrol over hele forløbet og min vejrtrækning samt udholdenhed. Alt dette kan jeg takke Nanna og fitfødsel for!! Virkelig god fødselsoplevelse denne gang - så kæmpe anbefaling herfra!