Jørgensens Pølsevogn Reviews

2. Caterer
  3. Meal Delivery
  4. Mobile Caterer

Written by the company

Bag Jørgensens Pølsevogn står mere end 8 års erfaring fra events og servering – herunder flere år i klassisk pølsevogn. Vi ved, hvad der skal til for at skabe god stemning og glade gæster. Hos os får du den velkendte pølsevognsoplevelse, som alle kender og elsker – bare i en løftet udgave. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, råvarerne eller servicen, og vi sørger altid for, at dit arrangement forløber professionelt og problemfrit. Vi fjerner ikke charmen fra den klassiske pølsevogn – vi forfiner den. Med fokus på detaljen, god service, hjemmelavede specialiteter og lækker mad skaber vi en oplevelse, dine gæster vil huske.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling af Jørgensens…

Kæmpe anbefaling af Jørgensens Pølsevogn! 🌭🔥

Vi havde fornøjelsen af at leje pølsevognen til et arrangement, og det var bare en kæmpe succes! Super god service, lækre pølser og en rigtig hyggelig stemning – præcis det, der skal til for at gøre et arrangement ekstra godt. 🙌

Jørgensen (Magnus) var utrolig sød, serviceminded og professionel fra start til slut, og alt spillede bare.

Vi giver 5 store stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ og kan klart anbefale Jørgensens Pølsevogn – både til private fester, firmaarrangementer og andre events.

🌭 Hvis du overvejer en pølsevogn til dit næste arrangement, så kan vi kun sige: Gør det! 😍

19 September 2026

Hej Mie

Wauw – tusind tak for de 5-stjerner og de flotte ord! 🌭 Det var en fornøjelse at være med til jeres arrangement.

Jeg sætter stor pris på både tilliden og anbefalingen og glæder mig til vi forhåbentlig ses igen 🌭👋

Fantastisk arrangement

Fantastisk arrangement - virkelig god service, skønne hjemmelavede produkter og meget rimelig pris. Det kan anbefales til alle og vi skal helt sikkert have Magnus og hans pølsevogn ud igen.
CEO og erhvervpsykolog

28 August 2026

Hej Hanna

Tusinde tak for de 5-stjerner og den fine anmeldelse - det betyder meget! En fornøjelse at servere for jer.

Jeg glæder mig til vi ses igen 🌭

Pølser mm.

Vi havde besøg af Magnus og hans pølsevogn ifm. sommerfest på vores firma - Det var ikke første gang vi har været i hænderne på ham, og det bliver nok næppe sidste.

Vi værdsætter den personlige service, “Can do” attituden, samt de hyggelige stunder som Magnus er rigtig god til at understøtte.

Jeg/vi anbefaler gerne Magnus og hans pølsevogn mm. Til både store og små lejligheder - Særligt på de dage vi ikke selv fester ;)

28 August 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for de 5-stjerner og de flotte ord! 🌭 Det var en fornøjelse at være med til jeres sommerfest endnu en gang.

Jeg sætter stor pris på både tilliden og anbefalingen – og I må hellere melde næste fest ind i god tid, inden jeres anbefaling virker alt for godt 😉

Jeg glæder mig til vi ses igen 🌭

Pølser til Åbent Hus arrangement

Vi brugte Jørgensens Pølsevogn til et stort Åbent hus arrangement, hvor antal gæster var ukendt. Men de levede fuldt ud op til forventningerne og alt forløb godt, så vi og vores gæster fik en god dag.
De bedste anbefalinger herfra.

29 August 2026

Hej Helle

Tusinde tak for de 5-stjerner og den fine anmeldelse - det betyder meget! En fornøjelse at servere for jer hos Samn Forsyning.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde Jørgensens Pølsevogn ude til…

Vi havde Jørgensens Pølsevogn ude til et arrangement i vores fagforening, det var en succesfuld oplevelse, fra start til slut, hvor der ikke bliver sparet på kvaliteten og god service.
Vi kan klart anbefale Jørgensens Pølsevogn.

10 April 2026

Hej Torben

Tusinde tak for de 5-stjerner og den fine anmeldelse - det betyder meget! En fornøjelse at servere for jer i Blik og Rør.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte Jørgensens pølsevogn til…

Jeg bestilte Jørgensens pølsevogn til vores firma arrangement. Alt var som aftalt :-) gode pølser og hjemmelavet agurkesalat . Ham bestiller vi gerne igen :-)

11 July 2026

Hej Brian
Tusinde tak for de 5-stjerner og den fine anmeldelse - det betyder meget!

Hel kanon

Vi bestilte Magnus til at servere pølser ved vores fest, og det var det helt rigtige valg. Servicen var i top, pølserne smagte fremragende, og Magnus var professionel og imødekommende hele vejen igennem. Det gjorde festen ekstra hyggelig for vores gæster. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang. De varmeste anbefalinger herfra!

3 July 2026

Hej Kenni
Tusinde tak for de 5-stjerner og den fine anmeldelse - det betyder meget!

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet og service!

Vi havde Magnus og pølsevognen ude til en sommerfest på Fyn til ca 50 personer. Alle var super tilfredse og der var rigeligt med mad! Service og kvalitet var i top og alt virkede så rent og pænt. Vi giver vores bedste anbefalinger til Magnus og vil bruge ham igen any time😊

4 July 2026

Hej Mette
Tusinde tak for de 5-stjerner og den fine anmeldelse.
Det var en fornøjelse at servere for jer 🌭

Jeg glæder mig til vi forhåbentlig ses igen ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Jørgensens Pølsevogn sikrede et succesfuldt rejsegilde

Jørgensens Pølsevogn sikrede et succesfuldt rejsegilde, hvor håndværkere, gæster og investorer alle roste maden, herunder de hjemmesyltede agurker som gik rent ind! Til trods for massivt pres af sultne håndværkere, var der tid til smil og samtale undervejs.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

30 April 2026

Hej Philip
Wauw! Mange tak for de 5-stjerner og den fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Jørgensens…

Kan varmt anbefale Jørgensens Pølsevogn. Lækker mad og smarte drinks i dispensere som mine gæster elskede! Bestemt ikke sidste gang vi bruger Jørgensens👍🏼😊

7 March 2026

Hej Fie
Mange tak for de 5-stjerner og tak for sidst - det var en fornøjelse!

Top service.

Alt var helt i top lige fra maden til drinks og stemningen blandt gæsterne. Helt sikkert ikke sidste gang vi booker hos Jørgensens.

27 February 2026

Hej Mikkel,
Mange tak for sidst - det var en fornøjelse at betjene jer.
Jeg glæder mig til vi forhåbentlig ses igen!

Alt i alt en kanon oplevelse

Alt i alt en kanon oplevelse

20 February 2026

Hej Mads,
Mange tak for sidst - det var en fornøjelse at betjene jer.
Jeg glæder mig til vi ses igen - vi holder grillen varm!🔥

Take a closer look