See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt en bil ude hos Jobo. En ældre Chevrolet spark, super fin bil som jeg fik til en rigtig fin pris. Derudover hvis jeg 2 støddæmpere, ny synet, ny serviceret og undervognsbehandling med i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med køb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, ærlig og imødekommende hele vejen – og man mærker virkelig hans passion... See more

Rated 5 out of 5 stars

Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengøring inde og ude. At der så er én, som ikke kan slippe rattet og derved kører af sporet i vasken og ødelægger genstande ér ikke JOBO´s fejl. Der... See more

Company replied

Company details

1. Self-Service Car Wash

Information provided by various external sources

HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.

4.8

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Dyrt og dårligt

Var forbi i søndags og købe den dyre vask, 1class.
Resultatet var meget skuffende - ikke pengene værd.
Hele kølerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. Måtte hjem og køre hele bilen efter med håndkraft.
Ikke hvad man forventer af en 1 class vask.

Skrev til deres kundeservice dog uden svar

26 April 2026

Hej micky

Vi er meget glade for din anmeldelse, der er 100% en forklaring på det du har oplevet, vi vaskede over 200 biler i søndags så hvad der har været med din bil er der måske en forklaring på

Jeg har intet set i vores carwash@jobobilcenter.dk mappe som du siger du har skrevet til

Men det er også lige meget, det er mandag aften nu og du siger det var i går søndag, måske den er gået i spam ?

Jeg syntes du skal komme forbi med bilen i morgen tirsdag jeg er der selv fra 8-15 så kan du komme igennem igen også ser vi på resultatet sammen, det er ikke noget vi har hørt om før, så lad os lige få en chance for at se på din udfordringen

Jeg skal bruge din nummer plade for at se video materiale igennem da alle børster optages og gemmes i 14 dage, du må meget gerne sende den på jo@jobobilcenter.dk

Jeg ser frem til at hører fra dig

Mvh Jesper fra jobo

PERFEKT service!

Min bil havde nogle små ridser som Jakob fra Jobo polerede PERFEKT væk. Bilen har ikek været smukkere end den er nu.

10 April 2026

Altid tip-top

Super god vaskehal og søde unge mennesker som sørger for at håndvaske bilen de svært tilgængelige steder, inden man kører ind i hallen. Det går lynhurtigt, da der kan være flere biler ad gangen inde i "vaskemaskinen". Jeg har fast månedsabonnement og kommer der tit, og det er super dejligt altid at have en pæn og ren bil.

21 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt en bil ude hos Jobo.

Jeg har købt en bil ude hos Jobo.
En ældre Chevrolet spark, super fin bil som jeg fik til en rigtig fin pris. Derudover hvis jeg 2 støddæmpere, ny synet, ny serviceret og undervognsbehandling med i prisen. FANTASTISK SERVICE.
Kompetence medarbejder og virker som en super rar arbejdes plads for dem.

20 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Skal din vakses af et mega…

Skal din vakses af et mega professionelt sted så er det helt klart her du skal kigge. Deres drive-in vaskehal er 100 den vaske hal på marker drømmer om at have det spiller bare. Personligt synes jeg at det personale valg her ude bare spiller. De kan deres kram. Kommer her næsten ugentligt

4 March 2026

Hej Oliver 1000 tak for de fine ord, det sætter vi pris på

Masser af kundeservice

De var søde og hjælpsomme og tog sig god tid. Min bil blev virkelig flot.

27 February 2026

Reply from Jobobilcenter

Hej Bente, 1000 tak for anmeldelsen, og glad for du fik en ren bil retur og var tilfreds

Super hjælp far Jobobilcenter.dk

Jeg kørte fast på en parkeringsplads, der ikke var ryddet for sne, og ramte en betonbjælke, som var helt skjult. Min bil sad fast, og jeg kunne ikke få den fri uden risiko for at ødelægge kofangeren. Ejeren af Jobobilcenter.dk kom og hjalp mig. Det er ægte service. Kan varmt anbefales.

7 February 2026

Reply from Jobobilcenter

Hej Joanna, jeg kan ikke lade vær med at hjælpe en i nød, glad for vi kunne hjælpe og tak for Vino :-)

Rated 2 out of 5 stars

Ikke ordentlig ren!

Efter ankomst spøger jeg de 2 unge mennesker om de ikke lige bruger børsten foran som de plejer, men de mente at det klarer højtrykket. De ville bare gøre det bagved. Det blev til et kvart børst på bagruden.
Bilen er så ikke blevet ordren hverken foran eller bagved. Ikke første gang. Det bliver I nødt til at gøre noget ved

18 January 2026

Reply from Jobobilcenter

Hej kunde, kan ikke se dit navn, men vi har et koncept der er at vi vasker med højtryk på sider og bagpå, samt bagpå med manuel børste, ikke foran også at sikkerheds tilsyn af medarbejder

Normalt er der intet problem med renligheden på vaskeresultatet, det er ikke noget vi har hørt før (foran)

Du er meget velkommen til at komme forbi jobo i hverdagen, vi tager kritik meget seriøst, pga hvis der er noget vi kan gøre bedre, så lytter vi gerne

Hvis du kender de små spot der evt ikke vaskes ordentlig på din bil så er der forvaskeplads med børster der kan du også selv nemt tá de steder inden du kører frem til vasken

Hvis du sender mig din nr plade på jo@jobobilcenter.dk ser jeg gerne video igennem om der er en fejl på det givende tidspunkt

Ser frem til at hører fra dig

Mvh Jesper Olsen

Take a closer look