JOBINPLACE A/S Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er En kæmpe succes og de varmeste anbefalinger til Jobinplace og fantastiske Nadinenødt til at dele min utroligt…

Jeg er nødt til at dele min utroligt positive oplevelse med Jobinplace i Aalborg, og især med min konsulent, Nadine. Fra første færd har jeg kunnet mærke en ægte engagement og professionalisme, som har overgået mine forventninger.

Nadine er simpelthen super dygtig til sit arbejde! Hun har en sjælden evne til at se muligheder og skabe de rette forbindelser. Jeg har kun den største ros til overs for hende. Hendes dedikation, empati og skarpe øje for at matche mig med den helt rigtige mulighed var afgørende.

Jeg stod uden job, men efter at have været i praktik via en mulighed, som Nadine fandt til mig, bliver jeg fastansat når periodener overstået! Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg kan takke Nadine og Jobinplace for det. De har ikke bare hjulpet mig med at finde et job; de har hjulpet mig med at finde en ny retning og et sted, hvor jeg trives.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Jobinplace og specielt til Nadine. Hvis du søger hjælp til at finde din vej tilbage på arbejdsmarkedet, er de det helt rigtige sted at starte. Deres indsats har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg er dybt taknemmelig. Kæmpe ros!

5 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

hold jer væk

hold jer væk . jeg har væet der i 5 uger nu . hun køre i det samme vær gang der er inge hjælp at få efter 5 uger synse hun det var på tide og hjælpe med at finde noget . jeg er flexjober .... vær gang er der noget i vejen .
min pc virker ikke rigtig
har fået der forkerte briller med
en dag måtte i flytte lokale
i onsdag var jeg der i 25 min der sage hun ved ikke hvad vi skal så tag du bare hjem..... Da jeg snakke med deres chef hun synes det var sjov hun grine af det bare HOLD JER VÆK

31 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Der er fart på i Horsens !

Jeg har været så glad da jeg efter en lang sydom måtte komme igen på JobInPlace i Horsens . Efter en længere episode med 2 praktikker , fik jeg endelig et job . Min største tak går til Anja , fordi hun har troet og understøttet mig hele vejen . Ikke mindre går takken også til Jakob og alle andre , som har fokus på deres arbejde for at få fleksjobber i arbejde . Det er et dejligt forløb som kun kan anbefales .

5 June 2023

Horsens afdeling er få vilde 🥳

Horsens afdeling er få vilde 🥳

Fik tilbudt en plads på jobinplace eftermiddag hold få 7 uger siden nu afslutter jeg mit 4 ugers praktik forløb på torsdag og står med job 🥳🥳🥳 ja man kan kun sige fantastisk hurtigt forløb hvor Anja og Jakob troede på mig og mine evner så de fik mig i praktik hvor min nu chef også troede på mig 🤩

Tak rækker bare ikke så langt når man virkelig får en hjælpende hånd

20 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dem

For et par år siden fik jeg som ledig fleksjobber et forløb med træning, persontypetest og foredragsgange.

Den personlige træning virkede ok, men blev lagt ned pga Corona (det var naturligvis ikke job in Places skyld).

Deres fysioterapeuter til foredragsgangene mente, at vi selv var skyld i vores smerter, fordi vi havde fået for mange skanninger, så vi ubevidst troede, der var noget galt og så havde vi været for passive på skadestidspunktet og havde ikke gidet genoptræne. Det passer på ingen måde på mig,da jeg kom til skade, cyklede jeg 15-20 km dagligt. Og jeg tænkte hver gang,at Jeg da bare lige skulle ovenpå og videre. Men det gik altså ikke!

Den ene fys mente at migræne var psykisk. Det er modbevist for 30 år siden...

Ting som søvn og stress skulle vi bare lige få styr på (de har slet ikke fornemmelse for, hvordan man mødes med mistro i jobcentret og i sundhedsvæsenet. Og frustrerende mennesker,skal man bare undgå. Derfor vil jeg fraråde at undgå det firma, for de var hos mig mere frustrerende end jobcentret!

Persontypetesten var misvisende og de lænede sig ALT for meget op ad den. Jeg skiftede kontaktperson i løbet af mit korte forløb og det er forvirrende. De hjalp mig ikke det mindste. Hverken med at finde ansættelse i fleksjob eller med formalia,da jeg skulle have styr På kontrakt m

29 April 2022

Is this your company?