Meget effektivt
Det er meget effektivt.
Kør ind af indkørslen og op på vægten, få læsset det du skal bruge, betal og kør igen. Har aldrig oplevet kø, og du bliver mødt ved vægten, så snart du er ankommet.
Kom på vores materiale gård og hent næsten alt til haven på din trailer, vi læsser
Denmark
No recent history of asking for reviews
Det er meget effektivt.
Har fået lev. diverse granit første gang i Marts 2025 og igen i dag - begge gange til min fulde tilfredshed. En rigtig god oplevelse hele vejen : fra bestilling, efterfølgende mail korrespondance med Johnny, til levering af Bigbag/palle i min indkørsel i samråd med den flinke vognmand som ringede på forhånd og meldte sin ankomst.
Kunne jeg give mindre ville jeg. Hjemmesiden siger 3-8 dages levering - det tog 15. Jeg bestilte 10 kg sække og fik 16 kg sække og af et andet mærke. De blev leveret lige indenfor i min carport så min bil ikke kan være der og ikke som jeg havde bedt om ved siden af carporten. Vognmanden var meget uhøflig og uforskammet i telefonen.
Jeg køber ikke der igen så presser jeg hellere pillerne selv.
Betalt d 15 marts.

Reply from Jmsgranit
Megfet søde, venlige og hjælpsomme. kan kun anbafale dem fuldt ud...
Super hurtig levering af træpiller til en super god pris det ikke sidste gang vi køber hos jms granit
Kan varmt anbefales
Når du køber granit stykker 150 til 350mm kan du forvente at modtage en bidrag hvor 80℅ er 150mm højst på en led og ganske få stykker der er større, så hvis du vil bruge dem til kant sætning har du betalt meget for en gang ral.
Fin kvalitet og rigtig hurtig levering. Bestilte dagen før leveringen tre paller træpiller, som blev leveret til døren under et døgn senere.
Upåklagelige træpiller, fint pakket ind og beskyttet mod vind og vejr og til rimelig standard pris.
Helt sikkert et sted vi vil handle træpiller igen.
Yderst seriøs virksomhed, varen var placeret excellent i vores indkørsel, samt at varen var i overensstemmelse med det beskrevet på hjemmesiden.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle med denne virksomhed.
God kvalitet af træpiller.
Hurtig og høflig betjening
Billige priser.
Kan varmt anbefales
Hurtig levering af grus at lægge fliser i.
Go' pris - go' betjening og fin service med at man får en sms, når han er på vej