Sommerdæk og service e-C4
JL Automobiler A/S er din autoriserede Peugeot og Citroën forhandler og værksted i Thy. Vi forhandler såvel personbiler som varevogne til netop dit behov. På vores service-værksted såvel som skades-centeret, møder du et yderst kompetent hold af medarbejdere der kontinuerligt efteruddanner sig så vi altid er i topform til at håndtere netop din bil.
Tigervej 2, 7700, Thisted, Denmark
Sommerdæk og service e-C4
Fik skiftet tandrem mm hos dem så alt skulle være i orden.
2 år og 26 dage og 65.000 km var tandrem løs. Remstrammerhjul var defekt. De har kun 1år på reservedele.
Står med bil der er ubrugelig. Føj nogle amatører

Reply from JL Automobiler
Alt for dyrt.
I flere omgange har jeg undret mig over priserne - og over de "fejl" de ville fixe på bilen. Et andet syn fra et andet værksted bekræftede mig i min mistanke.
Den sidste triste oplevelse var, at jeg skulle betale en regning for at de konstaterede, at viduesvisker-motor var i stykker (det vidste jeg jo godt, siden den ikke duede). Jeg troede, der var garanti på, siden jeg havde samme problem 8 måneder tidligere, men det var så den ANDEN SIDE. Det blev lavet på et andet værksted, men der kom en regning alligevel.

Reply from JL Automobiler