Super valg til udviklingsaktiviteter
Jimmy er lyttende, sympatisk og en rigtig god facilitator.
Et konsulenthus, der skaber sammenhæng mellem mennesker, mål og meningsfuldhed. Muligheder DLO Consulting ApS er et konsulentfirma dedikeret til at støtte virksomhedsejere, ledere og organisationer med at realisere deres fulde potentiale og nå deres ambitiøse mål. Vi forstår, at det kan virke som store ord, men vores begejstring for at arbejde sammen med de visionære individer bag virksomhederne er ægte. Vi tror på de utallige muligheder, der opstår gennem samarbejdet med dem, der skaber fremtidens succesfulde virksomheder. Respekt Vi fungerer som vores kunders fortrolige rådgivere, og derfor er respekten for deres indsats og resultater en kerneværdi, der præger alle vores handlinger. Den gensidige respekt udgør også grundlaget for vores evne til at stille de nødvendige og væsentlige krav for at nå de ønskede resultater. Det skaber grundlaget for at træffe de bedste beslutninger Værdien: Vi har en stærk evne til at analysere både mennesker og tal, og vi er dedikerede til at bidrage konstruktivt til udviklingen af strategier for en bedre trivsel på arbejdspladsen. Selvom vi værner om vores ekspertise, sætter vi den største ære i at engagere ejere, ledere og medarbejdere og sikre, at de er med på rejsen mod succes. Vi stræber altid efter at give vores kunder reel værdi. Det vil sige, noget de kan mærke hver dag. Det er det, vi vil måles på. Hvordan Vores rådgivning bygger på mange års erfaring inden for udvikling og optimering af det menneskelige potentiale – dem der er grundlaget i enhver virksomhed. Med andre ord, vi stræber efter at skabe sammenhæng mellem tal, fakta og mennesker. Vores værdi er at det skal skabe mening og værdi for vores kunder nu og i fremtiden.
Råbylille Strandvej 50, 4870, Stege, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Jimmy er lyttende, sympatisk og en rigtig god facilitator.
Havde et individuelt tilpasset forløb hos Jimmy. Super godt.

Reply from Jimmywamberg
Den der skønne blanding af at kunne følge en struktur og et program... med en fleksibilitet der får det til at se let ud. Jimmy kan sit kram
Jimmy er en både kompetent og meget behagelig rådgiver, som jeg varmt kan anbefale.
Jeg har netop afsluttet et forløb over et par måneder med Jimmy - med fokus på at stå stærkere i mig selv. Derudover har han hjulpet vores ledergruppe igennem en større forandring - alt fra præsentationen af dette til efterreaktioner hos de forskellige medarbejdere.
Jimmy har en særlig evne til, at skabe en ro og tryghed i hans selskab.
Tak for dig og det du har lært mig.
Jimmy er en dygtig og aktiv lytter. Fra problem til løsningsforslag og påbegyndt opgave på ingen tid. Tilmed med den bedste kundeservice. Lederne benytter allerede deres værktøjer og har en bedre forståelse for hinanden og medarbejderne! Kan varmt anbefales herfra.

Reply from Jimmywamberg
⭐Kæmpe anbefaling herfra! ⭐
Jimmy er en coach, som virkelig brænder for det, han laver. Han er professionel og samtidig meget personlig, og det skaber et effektivt og troværdigt forløb.
Omlægning af boliglån når renten er steget?
Ja, det var hvad Jimmy Wamberg foreslog os og med en enkelt samtale kunne han forklare os at vi kunne nedbringe vores brutto lånegæld med 500.000 kr. Dog med en højere ydelse, men set over 30 år stadig stadig billigere. Mon ikke renten falder igen, hvor vi vælger at tage en ny samtale med Jimmy og se hvad vi så kan gøre. Virkelig alle pengene værd. Snyd ikke dig selv for et økonomisk sundhedstjek.