Fandt en bil via bilbasen , ringede og snakkede med en ansat omkring forskelligt ting på bilen eftersom jeg kommer fra den anden ende af landet, Jeg spørger så om prisen er til forhandling og d... See more
Company replied
Company replied
Jeg var forbi for at se på en bil, som er sikker at køre i. Sælger foreslog med det samme deres Volvo som en sikker bil. Jeg blev med det samme tilbudt en prøvetur og opfordret til at tage en... See more
Drømmebilen Citroen C3 Exclusive, solgt af Preben fra Jens Munk automobiler. Efter nogle dage trak bilens bremser skævt. Fejl udbedret hos Jens Munk automobiler dagen efter, med tilbud om lånebil.... See more
Super god service, ved køb af bil. Alle aftaler overholdt, og bilen, en Opel crossland x, lever fuldt op til det aftalte. Vi kom fra Sønderjylland til Bagsværd med store forventninger, og de blev til... See more
Kom forbi vores udstilling på Laurentsvej 25, hvor vi altid har over 100 biler at fremvise. Der er mere end 30 forskellige bilmærker på pladsen – vi har det helt store udvalg. Vores biler er velholdte og lige til at sætte nummerplader på og køre hjem i. Vi har handlet biler i over 40 år og samler på tilfredse kunder – du kan blive den næste. Finansiering og forsikring skal du ikke tænke på – uanset om du er ny eller erfaren bilist, så klarer vi det hele for dig. Læs mere om vores fordelagtige forsikringstilbud her… Du kan også få et godt bud på din nuværende bil, vi køber mere end 600 biler om året.
Laurentsvej 25, 2880, Bagsværd, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
KØB ALDRIG BIL HOS DEM
Jeg havde i langt tid søgt efter en
Renault laguna 3 aut
Så på bilbasen de havde en til salg til 64900 kr kørt 107.000 km fra 2010
Det lød okay dog lidt høj pris for en bil der er 12 år gammel
Men ringede og skrev med Thomas som er sælger hos dem
Vi aftalte at vi skulle komme og kigge på den
Jeg satte autotrailer bag på og vi kørte fra Horsens til Bagsværd
Da vi kom var Thomas så ikke på arbejde den dag selvom vi havde en aftale
Men en anden person møder os, vi prøvekører bilen
Der er en del fejl på bilen
1. bremser både for og bag skal udskiftes (pga den har stået stille længe)
2. begge forlygter skal udskiftes
3. mangler kølevæske hvilket vil sige den er utæt et sted
4. bilen er meget beskidt
5. der forfindes ingen servicebog
Men sælger fortæller bilen er passet og plejet på et renault værksted (hvordan kan han fortælle det uden servicebog)
Jeg får at vide jeg skal ringe til Thomas omkring prisen
Han tager telefon og siger ordret
(Gi prisen eller F U C K af)
På vej ud kommer der en anden
( jeg tror det var chefen)
Og jeg siger det her giver ikke plus på trustpilot
Så med et vil han gerne handle
Men vi blev slet ikke enige om prisen
Så mit råd hold jer væk fra dette firma

Reply from Jens Munk Automobiler ApS
Købte en Audi A4 i november og der var en lille fejl ved vand pumpen. Fik den lavet med det samme og skulle ikke betale noget da det var under garantien. En ekstra service var at de også skiftet banke sensoren da den også var slidt, og alt uden beregning. Sådan autohandler skulle der være flere af. De bedste anbefalinger her fra. Hilsen en glad kunde
Jeg skulle til at købe bil hos Jens Munk og efter forskellige snakke frem og tilbage, kommer vi frem til en aftale. Jeg afventer et sidste opkald fra ham og begynder at klargøre min bil, da den skal indgå i handlen. Herefter går der et par dage, hvor jeg intet hører fra dem. Jeg bliver lidt nervøs og kigger efter "min fremtidige bil", på deres hjemmeside. SOLGT. Enten har jeg misforstået noget, eller også har de en politik der lyder; Vi bryder vores nuværende aftaler, hvis vi får et bedre tilbud (plus at vi lader være med at informere dem om, at der ikke er nogen aftale mere). Jeg kan sagtens se bort fra, hvis man vil tjene flere penge, men jeg kunne godt have brugt en melding fra dem.
Købte en Citroën og var meget glade for den indtil der efter et par måneder viste sig at være gravende fejl på motoren. Et Citroën problem, 1,2 Liter Benzin motor. Jeg var selvfølgelig nervøs om hvordan de ville håndtere denne situation. Men det viste sig at være ubegrundet. For mig hidtil uset service, uden tøven tog de bilen tilbage og betalte hele beløbet tilbage selvom vi have kørt 5-6000 km. Det fa.. service. Meget venlig rådgivning. Ikke nogen høkerhandler, men holder hvad de lover. Ærgerligt at jeg ikke kunne købe den næste bil ved dem. Jeg anbefaler dem på det varmeste.
Drømmebilen Citroen C3 Exclusive, solgt af Preben fra Jens Munk automobiler.
Nu 3 måneder efter har bilen været til serviceeftersyn. hvor vi brugte Jens Munk Automobiler med efterfølgende klargøring og syn. Ingen fejl i synshal og et serviceeftersyn som vi ikke tror man får billigere andre steder.
Altid fået en god betjening hos en autoforhandler, som vi har stor tillid til og varmt kan anbefale.
P.s Bilen har siden bremserne kørt perfekt.
Vores trofaste Mitsubishi Colt har desværre haft el-problemer i længere tid, som flere mekanikere har forsøgt at løse uden held selvom de har taget sig godt betalt. Vi besøgte derfor Jens Munk Biler i Bagsværd for at teste forskellige modeller fordi vi regnede med at skrotte vores Mitsubishi. Da sælgeren, Preben hørte om vores problem, fortalte han at de faktisk havde en mekaniker ansat, Darko, som var specialist på el og Mitsubishi. Vi var først lidt skeptiske, men det er nu lykkedes Darko at udbedre fejlen og vores bil kører nu som en drøm. Samtidig lavede Darko også lige et stort service, fixede aircon og fandt samtidig ud af en af sommerdækkene var monteret forkert. En sand mester!!!! Vi kan på derfor på det varmeste anbefale Jens Munk Biler og vil helt sikkert købe vores næste brugte bil dér....Tak for en fantastisk god service Darko og Preben.....
Byens bedste bilforhandler. Fortryder ikke vores køb, og har kun fået en god behandling. Venlig sælger og mekaniker der gerne går en ekstra mil. Tak
God oplevelse at handle med Jens Munk Auto. Hurtig og imødekommende behandling. Jeg har været tilfreds med hele forløbet.
En træls oplevelse som jeg vil advare andre skal ikke opleve igen.
Jeg har snakket frem og tilbage med Preben om hvordan jeg ku købe en honda accord fra 2009 hos dem.
Næste dag har jeg besluttet at køre fra Århus til København for at købe og hente bilen. Ham "sælgeren" følte sig presset sf mig at gøre sit arbejd og starter han finansiering ansøgning.
Han ku ikke rigtig gøre det pga. skrev til dem flere gange med fejl vores e-mail adresse. Jeg var nød til at snakke selv med banken for at ratte den.
Mand føles uvelkomne hos dem fra starten! Han giver mig nøglen til billen hvor jeg finder selv at det er rust på billen og AC ikke virker.
Han sagde til mig at han vil ikke give mig garanti på bilen, jeg var ok med det men han skulle også gå lidt ned i prisen pga det og at ac ikke virke.
Han startede at være aggressiv og sagde hvis jeg kan ikke lide det så ku jeg bare gå.
Jeg ville ikke købe hans "bil" og gik bare. Hvis det er for billig er fordi du bliver snydt på en eller anden måde, og de ved det.
Han sagde at han har 25 år som sælger i branchen men han kan ikke finde ud at ansøge om finansiering og har aldrig hørt om kundevenlig service!
I annoncen står ikke at i sælger bilen uden garanti.
Aldrig igen hos Jens Munk biler

Reply from Jens Munk Automobiler ApS
En fornuftig og hurtig handel. Jeg havde akkut brug for et køretøj i arbejdsøjemed, og henvendte mig således hos Jens Munk Automobiler i håb om at forlade stedet på 4 hjul. Indehaveren var fornuftig og ærlig at handle med, og bilen jeg har købt lever fuldt op til det han har lovet. Det er ikke utænkeligt, at jeg også benytter Jens Munk Automobiler næste gang jeg køber bil, og under alle omstændigheder mener jeg stedet er en anbefaling værdigt.
Jeg fandt min nye bil på Bilbasen og bad om en prøvetur. Den fik jeg uden problemer. Alt fungerede godt. Bilen blev købt uden reklamationsret, da den havde kørt over 200.000 km, så jeg var lidt tilbageholde. Vi aftalte, at hvis jeg købte bilen, og der skulle vise sig noget, så skulle vi nok finde en god løsning.
Jeg hentede bilen og 10 minutter efter gav A/C op, så det var 32 grader i bilen. Men en aftale er en aftale, og jeg vendte derfor tilbage samme dag. Det blev aftalt og jeg fik skiftet hele radiatordelen. Og jeg blev meget positivt overrasket over, at Prebens svar til mit spørgsmål "Er vi kvit?" var "Ja". Super fed kundeservice. Når Pøsjoen giver op, så vil jeg kigge på Jens Munk Automobiler igen. Men det varer nok lidt, for den kører super.
Jeg havde en god oplevelse da jeg handlede bil hos Jens Munk, her var rene ord for pengene og en aftale er en aftale - handler gerne bil med Jens igen !
Min oplevelse med Jens Munk automobiler(herefter beskrevet som jm)
Er virkelig dårlig.
Forløbet; efter en hård forhandling om prisen, besluttede jeg alligevel at købe bilen.
Jm havde tidligere oplyst at service var overholdt på bilen, men jeg havde ikke haft lejlighed til at se servicebogen, da den lå i kælderen. På dagen da jeg skal hente Bilen og betale, får jeg nu at vide, at der er ingen servicebog på bilen. Det stiller jeg mig noget undrende overfor, da jm jo ikke kan hævde at service er overholdt, hvis de ikke har nogen dokumentation for det.
Til det siger jm sælgeren, at det ikke er ham der har skrevet annoncen, det må jeg tage med hans kollega...
1 min før jeg skal underskrive og betale, får jeg nu oplyst at der kun er en nøgle til bilen, det er et stort problem, da min kone jo også bruger bilen. Det vil under alle omstændigheder være nødvendigt at have en ekstra nøglen.
Sådan en nøgle med startspærre koster flere tusind kroner.
Jeg siger at det synes jeg at jm skulle have oplyst om meget tidligere, og at
det er min klare forventning at jm skal betale for en nøgle, eller som minimum skal vi slå halv skade. Det afviser jm fuldstændig! På det her tidspunkt har jeg sendt min kollega hjem og står reelt uden mulighed for komme hverken frem eller tilbage. Jm sælger siger; "tale it or leave it, ellers må du finde nogen der er dygtigere end os"
Den sidste sætning hæfter jeg mig ved.
Det vil jeg opfordre alle andre til.
Vh Niels Larsen