Hej
Jeg er virkelig ked af, at du har oplevet behandlingen hos mig som uprofessionel. Jeg gør meget ud af, at behandle mine klienter både med proffisionalisme og respekt. OG selvfølgelig tjekker jeg ALDRIG min telefon, når jeg har klienter, det vil overhovedet ikke kunne lade sig gøre. -og bag forhænget er der skam en kontorplads samt lydudstyr til indtaling af lydfiler til mine klinenter. -og er skærmet af, så de ikke forstyrre billedet, når jeg behandler. Jeg starter altid mine konsultationer med en forventningsafstemning og gør altid klar besked, om at jeg ikke kan give en behandlingsgaranti, men jeg kan altid garantere, at jeg yder mit ypperste ved hver eneste session. Efter hver konsultation, spørger jeg ALTID mine klienter, hvordan de har oplevet behandlingen og det tænker jeg også, jeg har gjort i dit tilfælde. Jeg har mange klienter og må sige, at det er første gang, jeg støde på sådan en anmeldelse og får dagligt tilbagemeldinger fra klienter, det har været glade for at være i behandling hos mig. -Jeg lever af tilfredse klienter. Du er velkommen til at kontakte mig, så kan det være, at vi kan få trådene reddet ud og så har jeg også noget konkret at forholde mig til.