See what reviewers are saying
Schysst utbud, har även cigaretter som är svåra att hitta någon annanstans. Absolut konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Jag beställde en måndag och kunde hämta paketet följande onsdag förmi... See more
beställde velo till riktigt bra service fick min paket inom två dagar utmärkt priser och soritment plus snabb leverans.
Company details
Written by the company
Billigt snus online med stor sortiment och snabb leverans. Köp snus, lössnus, cigg och tillbehör billigt online. Levererar till hela Sverige.
Contact info
Agnesfridsvägen 177, 213 75, Malmö, Sweden
- 040 94 00 51
- info@isnus.se
- isnus.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra packning snus kom i god tid.
Jag är väldigt nöjd med servisen jag…
Jag är väldigt nöjd med servisen jag fick .
Super snabb leverans och bra produkten med super bra pris :)
beställde velo till riktigt bra service…
Snabbt och bra att beställa ifrån.
Inga som helst problem med kontakt,både via telefon och mail. Snabb leverans också,även om påsken och de på Ica ombud krånglade till det däremot. Så varför de fått så dåliga recensioner förstår jag inte. Jag lämnar 5 stjärnor då jag anser de vara värda dessa. Bra bemötande också.
Jag beställde för 3 dagar sedan det kom…
Jag beställde för 3 dagar sedan det kom jätte snabbt jätte trevligt och snabbt besöker butiken när jag har chans trevlig personal
Jätte bra service och snabb leverans
Jätte bra service och snabb leverans
Mycket bra priserna
Mycket bra priserna, och fick min paket dagen efter , snart leverans .
BÄSTA TOBAKEN OCH KAFFET I MALMÖ
BÄSTA TOBAKEN OCH KAFFET I MALMÖ. Väldigt trevlig personal
Beställ aldrig från dessa
Beställ aldrig från dessa! Skickar helt andra produkter än vad som beställts och missar 1/4 påsar (300kr/st) så mycket pengar. Köper ett färdigt ”4-pack” på sidan och det kommer 3 stycken hem. Hoppas de kursar inom en vecka. Läs alla dessa dåliga betyg, förutom av ”adam” som gett två bra omdömen, kanske en bekant? 😂
Riktigt lurendrejarföretag.
Riktigt lurendrejarföretag.
Dom utlovar leverans inom 1-3 dagar. Efter 4 dagar har jag fortfarande inte hört någonting om min beställning. Mejlar till 2 olika mejladresser, ingen som svarar. Vad ni än gör, beatäll inget från detta företag!
Sålde varor med mycket kort datum samt…
Sålde varor med mycket kort datum samt där en vara gått ut med 3 mån. Går inte att få tag i kundtjänst på vare sig email el tele.
Fel vara
Fel vara, går ej kontakta.
Skickade Fel i beställningen, har ej gått att kontakta efteråt.
Första gången jag testar dem pga billigare pris, blir ej nån mer gång.
Not serious
Not serious. I was contacting the customer service 3 times and didn't receive an answer.
Fick inget kvitto så kan inte återlämna…
Fick inget kvitto så kan inte återlämna produkterna, saknar 4 snusdosor...
Ångrar att jag beställde från detta…
Ångrar att jag beställde från detta bluff företag! Har väntat länge på leverans och dom går inte att nå via mail. Tel.nummer saknas.
Känner mig lurad.
Isnus
Beställde från Isnus och de erbjude vädligt bra service och leverans där jag fick mitt paket inom 24 H. Dessutom har väldigt billiga priser och ringde upp de via telefon där personalen var väldigt hjälpsam.
Ingen leverans och ingen kontakt
Jag beställde både cigaretter och snus 2024-07-10.
1. Var tvungen att betala för två leveranser.
2. Fick endast cigaretterna.
På hemsidan står det att min order fortfarande är under bearbetning. Jag har kontaktat isnus via websidan flera gånger samt skickat mail och aldrig fått svar. De är skyldiga 1000kr som jag inte verkar få tillbaka.
Oseriösa
Oseriösa.
Vi beställde 2 st 10-pack Loop. Men vi fick bara den ena. Vi hade betalat innan vi fick snusen och dom pengarna lär vi ju aldrig få tillbaka.
Har försökt nå dom så många gånger. Skickat många mail till dom men ingen återkoppling.
Riktigt dåligt!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.