Company details
Written by the company
Firma ISM zajmuje się serwisem mechanicznym jednośladów. Główny nacisk kładziemy na fachowość, rzetelność oraz dokładność naszych usług. Ekipa ISM to pasjonaci motocyklowi którzy w wolnym czasie jeżdżą swoimi motocyklami a nie tylko snują o nich teoretyczne opowieści. Dla nas nie istotna jest praca na akord,w ISM każdy motocykl jest traktowany indywidualnie i poświęcamy mu tyle czasu ile będzie trzeba aby wykonać zleconą pracę profesjonalnie, bezpiecznie i estetycznie dbając o zadowolenie naszych klientów. Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszych usług
Contact info
Roty 62, 04-420, Warszawa, Poland
- 513630430
- serwis@ismserwis.pl
- ismserwis.pl
People also looked at
Polecam serwis ism bardzo dobrą robotę…
Polecam serwis ism bardzo dobrą robotę robią 💪💪💪
Jestem zadowolony
Aprilia Tuono 1100 RR
Serwisowałem moją Aprilie Tuono 1100 RR z 2019 roku w firmie ISM. Jest to jedyna firma w Polsce, której warto powierzyć jakikolwiek jednoślad marki Aprilia. Mają ogromną wiedzę o tych motocyklach, większość części na stanie i dodatkowo usługę transportu (motocykl odebrali ode mnie z Krakowa).
Super podejście do klienta
Super podejście do klienta! Bardzo polecam. Streetfighter na bank wróci do chłopaków z ISM
Profesjonalne podejście do klienta…
Profesjonalne podejście do klienta wspaniały kontakt z klientem doprowadzili moją Xjr do porządku zawsze pomocni. Już od kilku sezonów serwisuje tylko tu mój motocykl i mojej narzeczonej
Best service I know.
Jedyne miejsce w jakim serwisuje…
Jedyne miejsce w jakim serwisuje włoskie motocykle. Bardzo dobry serwis dla Aprilia i Ducati. Wielokrotnie widziałem ożywiane MV Agusty 🙂
Świetny serwis, świetni ludzie
Do ISM trafiłem wiele lat temu z polecenia jednego z moich motocyklowych znajomych. Lata mijają a w ISM cały czas pełen profesjonalizm i świetni ludzie. Odstawiam tam moją Dragę wiedząc że jest w najlepszych rękach. Polecam, bo to moim zdaniem najlepszy serwis motocyklowy w Warszawie i okolicach.
rewelacyjny serwis
Jeden z najlepszych serwisów w Wawie i okolicach. Korzystam z ich usług ponad 12 lat serwisujac kilka motocykli i skuterów i będę do nich wracał. D2D, wysokie lompenetcje, customer service level master, dobre ceny - czego chcieć więcej?
Serwisuje tam motocykle 5 sezon
Serwisuje tam motocykle 5 sezon, pełen profesjonalizm, dobre ceny nie dam nikomu innemu tylko tam.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.