InteriorFlirt Reviews 58

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte 4 x varer fra deres udsalg online, betalte og fik ordre bekr + betalte via mobile pay. 6 timer senere modtager jeg en e-mail på engelsk: ‘Order #xxx was canceled because of staff error a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med at handle hos InteriorFlirt. De blomsterløg, jeg har modtaget, er af høj kvalitet og svarer overens med billederne. Der har undervejs været lidt bøvl med leveringerne, men... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering og varer der lever op til standarden. Genialt at genbruge emballage at sende i, i stedet for så meget andet. Her shopper jeg gerne igen😃

Rated 5 out of 5 stars

Meget, meget fin service. Jeg bliver fortalt, hvordan Christina har oplevet en udendørs bruser, som jeg har købt. Så her bliver netkøb en også personlig oplevelse.

Company details

1. Boutique
  2. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Hos Interiorflirt.dk finder du kun særligt udvalgte møbler, interiør, julepynt mm, og vi lægger stor vægt på at være en miljøvenlig og kvalitetsbevidst forretning, med personlig råd og service. Vores mål er at finde nye og spændende varer, produceret under ordnet forhold, samt at forhandle kvalitet til gode priser. Vores produkter er indkøbt til dig, der interesserer dig for nye tendenser, men som også tænker på miljøet, når du handler. Vi ønsker ikke at være en del af en "køb billigt og smid væk" kultur. Vi er et lille team med eget lager, hvorfra vi sender en del af vores varer direkte til vores kunder. Vi kan desværre ikke hamle op med de helt store internationale spillere, når det eg. kommer til speedfragt. Men vi kender alle vores varer, og kan hjælpe dig, både med svar på det enkelte produkt, men også med decideret indretningsmæssige råd, og så svarer vi personligt på alle henvendelser. Du er altid velkommen til at kontakte os enten via mails på kundeservice@interiorflirt.dk eller på telefon +45 30306790 (8-16 på hverdage). Vi forsøger at svare alle henvendelser indenfor 24 timer.

4.5

God og hurtig service.
Varen lever 100% op til min forventning

22 August 2022

Reply from InteriorFlirt

Kære Susanne, Tak for dine 5 flotte stjerne og dine ord. Det betyder meget for mig og min butik at høre :-)

Fin service

Fin service, og hvis der er et problem løses det på fornemmeste vis ❤️

10 April 2022

Reply from InteriorFlirt

Mange tak for dine stjerner og for dit søde skriv. Det gjorde mig glad, tak :-)
De bedste hilsner, Kriss

Rated 4 out of 5 stars

Tilfreds med det meste

Tilfreds med det meste. Ok ingen problemer med bestillingen. Men nogle gange er det alligevel rart med følesansen.

26 February 2022

Reply from InteriorFlirt

Mange tak for dine 4 stjerner - og jeg er helt enig ift at onlinehandel mangler den personlige kontakt/følesansen. Jeg håber, du bliver glad for dine køb. De bedste hilsner, Kriss :-)

Hurtig levering.

7 February 2022

Reply from InteriorFlirt

Tak for dine 5 stjerne for den hurtige levering. Jeg håber, du er glad for dit smukke køb :-) De bedste hilsner, Kriss

Rated 1 out of 5 stars

Defekt vare byttes da bare med en ny defekt vare…

Med kundeservice i InteriorFlirt kan man ikke komme langt. Her erstattes en defekt vare med en ny defekt vare af samme slags. Så skulle den sag være ordnet, mener indehaveren. Det er på ingen måde service. Afventer nu spændt på om jeg får penge tilbage fra en truende indehaver. Meget trist og ubehagelig oplevelse.

1 February 2022
Unprompted review

Reply from InteriorFlirt

Du har helt ret i, at det har været en ubehagelig oplevelse. Jeg synes, at jeg har forsøgt at tilbyde dig alt muligt, og jeg ved ikke, hvad jeg kan ændre i min håndtering - altså lige bortset fra at give dig de to trolly kvit og frit. Og hvis det er din opfattelse af en venlig kundebetjening, så må jeg melde pas.
Du klager over fejl på en Trolly. Jeg beklager og siger at vi desværre ikke kan tjekke varerne, inden vi sender, da vi så ødelægger emballagen. Men jeg vil meget gerne sende en returlabel, og hvis du har mod på det, kan jeg sende en ny trolly. Men vi kan også tilbyde at kreditere varen, da du siger, du allerede har købt den samme trolly et andet sted. Jeg kan ikke love, at den nye trolly er OK, men vi har solgt mange, og ikke før fået en eneste klage.
Jeg sender ny trolly. Du sender ikke den gamle retur, som aftalt. Du skriver, at den nye trolly også har fejl. Jeg beklager MEGET endnu en gang og siger, at jeg straks sender ny returlabel. Men du kan ikke komme forbi en pakkeshop pga. alverdens forklaringer. No problem, det forstår jeg. Jeg tilbyder at sende en afhentning. Hvad dag passer dig? Det mener du heller ikke er rimeligt. Du vil beholde de to trolly. Jeg tilbyder, at du kan beholde begge trolly til den ene trollys pris (som var med 50% rabat). Jeg kan mærke, at det bliver op af bakke.
Men det vil du heller ikke acceptere, og vil gå til Forbrugerklagenævnet. Jeg skriver, at det lyder fint, men at du bedes returnere de to trolly senest d. 31/1 - 1 måned efter ordren blev ekspederet, og så må vi høre, hvad Forbrugerklagenævnet kommer frem til. JEG RESPEKTERER 100% DERES AFGØRELSE.
Varerne kom retur i går, og vi krediterede beløbet kl. 11.25, som du i øvrigt er bekendt med, hvis du tjekker din mail.
Jeg har kun svaret høfligt og professionelt tilbage på alle dine beskeder. Så hvis du mener, at jeg truer, må du meget gerne sende mail/sms, der bakker den påstand op. For det gør jeg simpelthen ikke - heller ikke når jeg får mails om, at nu skal jeg bare slappe af etc.

Rated 5 out of 5 stars

Super service med levering direkte til…

Super service med levering direkte til min bopæl af flot bord som jeg er meget glad for🤩🤩🤩

30 January 2022

Reply from InteriorFlirt

Det flotte bord matchede så smukt dit flotte hjem. Mange tak for dine 5 stjerner og for din tekst. Det glæder🙏🏻😊

Alt perfekt

Alt perfekt - hurtig levering og lækre ting leveret

24 December 2021

Reply from InteriorFlirt

Mange tak for dine fem flotte stjerner. De glæder og giver endnu mere lyst til at gøre vores ypperste for at yde vores kunder den bedste service. Mange julehilsner og tak, Kriss :-)

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. Hurtig levering

20 December 2021

Reply from InteriorFlirt

Mange tak for dine 5 flotte julestjerner. De betyder meget for os. Rigtig glædelig jul og godt nytår, Kriss :-)

Tilfreds

Godt tilfreds

22 July 2021

Reply from InteriorFlirt

Kære Chris, Mange tak for dine stjerner og din anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en god handelsoplevelse

Det har været en god handelsoplevelse.
Dejligt, at leveringen gik hurtigt!

1 June 2021

Kære Deran Gündoğdu Bolat
Mange tak for din dejlige anmeldelse. Den skynder jeg mig at sende videre ned til mit lager. Det bliver de glade for at høre. Ros er altid skønt, når man gør sit bedste for at vores kunder er glade og tilfredse :-)
De bedste hilsner, Kriss

Take a closer look