Installatie Center Nederland B.V. Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen in het voortraject, meegedacht in wensen en mogelijkheden maar vooral zeer snel geleverd. Komen afspraken na en zijn laagdrempelig in contact. Zeer aan te raden voor het plaatsen van air... See more

Rated 4 out of 5 stars

Zonnepanelen snel gelegd en afspraken goed nagekomen. Wel wat problemen met storingen maar die worden goed opgevolgd. Hopelijk blijven ze nu storingsvrij.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

echte vakmensen !! werken super netjes, en plaatsen de airco's zoals met hun overlegd is, en geven ook fijne uitleg over alles . ondanks het warme weer, en dat ze bij ons toch best wel ver moesten... See more

Rated 4 out of 5 stars

Het hele blok in een dag geisoleerd en alles vervolgens keurig aangeveegd en schoongemaakt. Vriendelijke mensen.

4.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen in het voortraject

Fijn geholpen in het voortraject, meegedacht in wensen en mogelijkheden maar vooral zeer snel geleverd. Komen afspraken na en zijn laagdrempelig in contact. Zeer aan te raden voor het plaatsen van airco units.

27 September 2024

echte vakmensen !!

echte vakmensen !!
ondanks het warme weer, en dat ze bij ons toch best wel ver moesten lopen, was hun echt niks teveel.
super bedankt Peter en Toey , jullie zijn echte Toppers .

6 September 2024

Bedankt!

Bedankt jongens voor de nette installatie van de Mitsubishi airco op onze slaapkamer! Prima communicatie en snelle levertijd. Wij zijn tevreden klanten!!

13 August 2024

Echt topmannen dit

Echt topmannen dit, ze luisteren goed naar de vraag en bedenken de beste technische oplossing. Peter is niet schuw een extra meter voor je te lopen en is erg klantgericht.

8 May 2024

Snel en vakkundig

Top bedrijf! Binnen een halve dag had ik mijn installatie op het dak! De installateurs waren vriendelijk en beleefd, wat mij erg beviel.

1 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

ICN was prettig en persoonlijk in de…

ICN was prettig en persoonlijk in de voorbereidingen en dachten mee in het proces van zonnepanelen bij een groot deel van de Vve. De vervolg communicatie was helder en verliep volgens plan. Heel erg dank je wel

18 October 2023

Prima werk geleverd

9 January 2024

Tevreden

2 October 2023

Reply from Installatie Center Nederland B.V.

Dankjewel voor je review Martijn!

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle service en geweldige…

Super snelle service en geweldige communicatie. Professionals in het vak, dat is gelijk te merken.

20 January 2024

Reply from Installatie Center Nederland B.V.

Dankjewel voor je review Demi! Goed om te horen!

Klasse team!

Enorm sterke communicatie voorafgaand aan de installatie, stuk voor stuk prettige mensen tijdens de installatie, behulpzaam, netjes, vriendelijk. En altijd bereid om te helpen en onduidelijkheden toe te lichten. Klasse team! Ook na de installatie behulpzaam en zorgvuldig.

13 October 2023

Reply from Installatie Center Nederland B.V.

Dankjewel Annemarie! Een goede samenwerking komt natuurlijk van 2 kanten, dus eensgelijks!

Zeer prettig bedrijf!

ICN heeft op 46 woningen hier in de straat zonnepanelen gelegd. Ze zijn goed in staat grote projecten te doen en met alle 46 woningeigenaren individueel de wensen te inventariseren en te communiceren. Voorbereiding en uitvoering zeer soepel verlopen.

Ze stellen zich erg flexibel en sociaal op, gebruiken materialen van hoge kwaliteit en denken met de klant mee.

16 October 2023

Reply from Installatie Center Nederland B.V.

Dankjewel voor je review Rinse. Jij ook enorm bedankt voor het meedenken en uitwerken van het plan!

Nieuwe meterkast geplaatst

Nieuwe meterkast geplaatst. Volgens mij werkt alles goed, dus ben tevreden. Aardige mensen ook.

18 October 2023

Dankjewel Joris!

Top!

Via de adviseur kwam ik terecht bij installatie center Nederland.
Na een belletje was de afspraak snel gemaakt en kwam er een vakbekwame en vriendelijke advies langs om alles netjes uit te leggen.
We kregen een nette offerte en na akkoord waren de zonnepanelen binnen 4 weken geplaatst!

Dankjewel heren wij zijn zeer tevreden!

21 September 2023

Top service!

Top service!
Echte aanrader; installatie was nog sneller geregeld dan aangegeven.
Daarnaast ter plekke diverse aanpassingen toegepast die beter paste bij onze situatie!

4 September 2023

Top gasten!

Snelle, scherpe offerte, snel geplaatst en geen bijkomende onverwachte kosten. Vakkundige, maar vooral eerlijke vriendelijke mensen die zich aan hun afspraken houden. Iets wat helaas niet vanzelfsprekend is in deze tijd. Ik kan ze iedereen aanbevelen!

21 September 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look