Vi har haft rigtig gode erfaringer med InMobiles SMS-tjeneste i forbindelse med elevarrangementer på vores campus. Efter vi begyndte at bruge SMS til at informere eleverne om vores fredagsarrang... See more
Company replied
Vi har haft en god oplevelse med inMobile i forbindelse med at undersøge mulighederne for vores nye app. Platformen har et brugervenligt interface, som gør det nemt at danne sig overblik og teste rele... See more
Company replied
Vi har brugt Inmobile gennem en årrække uden problemer. Fin historik på hvad der er afsendt, og let at tilgå API endpoint. Få gange hvor sms ikke er leveret grundet udbyder fejl, har de været hur... See more
Company replied
Systemet er for begrænset.. Hvis du har en sms, der f.eks. skal sendes ud den 1. lørdag i måneden, skal dette gøres manuelt. Efter flere henvendelser, får vi besked om, at inMobile ikke kan løse... See more
Written by the company
Vi havde nogle forspørgsler lidt ud over det sædvanlige, hvor Kris var en total verdensmand og hjalp os før vi kunne nå at tælle til 10. Sublim kundeservice.

5 ud af 5 herfra.
Vi bruger inMobile, og kan kun varmt anbefale dem.
Vi har brugt dem i en del år efterhånden, og vi ser meget frem til at forsætte vores fantastiske samarbejde med dem.

Reply from inMobile
Dejlig nemt og håndterbart system.
Opfylder 100% vores behov som firma, og altid hurtig og kompetent kundeservice og sparring.

Reply from inMobile
En super stabil platform til håndtering af SMS. God service fra hjælpsomme og kompetente medarbejdere. Kan klart anbefales.

Reply from inMobile
Systemet er for begrænset..
Efter flere henvendelser, får vi besked om, at inMobile ikke kan løse opgaven. Derfor sidder vi og laver manuelle opgaver hver måned...
Ud over det er systemet ok og servicen god.

Reply from inMobile
Voldsomt god support. Har fået hjælp af Dorte og Kris fra deres support flere gange, og jeg har fået virkeligt god hjælp hver gang. Jeg er yderst tilfreds både med support og produkt.
Sikke en fin oplevelse!
Efter at have søgt rundt på nettet efter en simpel løsning, faldt vi over Inmobile. Dorte fra kundeservice var med hele vejen og må være et kæmpe aktiv for virksomheden! Tusinde tak for rigtig god service!
Andreas
Røde Kors, HSK
Fantastisk service responstid var på ca. 4 minutter og samlet set fik vi løst opgaven på 10 minutter!
Kan klart anbefales som SMS udbyder til din virksomhed!
Super fedt system til SMS'er.
Nemt interface og brugerglade.
Mange integrationer og muligheder
Fantastisk support.
Vi er en lille forening der har brugt Inmobile til sms kommunikation og det har fungeret super godt.
Desværre har vi måtte hæve aftalen grundet økonomien i foreningen, men det håndterede Inmobile's super søde personale uden problemer.
Skal vi bruge SMS tjenesten igen - så er det KLART Inmobile vi vil bruge. Nemt, let og god solid service. Tak til Inmobile.
En virksomhed, som elsker at lege med dine idéer.
Fornuftig udbyder
Nem måde at sende SMSer ud. Godt api til integration.
Har brugt inmobile i efterhånden en del år. Ingenting at sætte fingre på. Gode priser, god service.