Order geplaatst halverwege November
Order geplaatst halverwege November. 2x gemaild waarop geen reactie.
OPLICHTERS
ICONIC BRNDS biedt een brede selectie aan betaalbare, tijdloze en exclusieve bohemian inspired kleding voor vrouwen die zichzelf willen onderscheiden.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Order geplaatst halverwege November. 2x gemaild waarop geen reactie.
OPLICHTERS
BH niet genoeg ondersteuning (made in China, Temu, Shein enz)dus gemaild. Gelijk bericht, gelijk antwoorden. Overeengekomen dat ik 70% terug zou krijgen en de BH’s kon houden (lees weggooien). Dit zou een dag of 4 duren en vanaf dit moment word er nergens meer op gereageerd. Gelukkig betaald via paypal dus krijg mn geld wel maar dus drop shipping fraude!! Niet kopen hier!
Ik begrijp de positieve reviews niet helemaal.
Ik heb begin dit jaar twee truien besteld, levertijd zou snel zijn, maar duurde 10 dagen...
1 item paste niet, ik heb tot nu toe 4 keer een bericht verzonden, dat ik 1 trui wilde retourneren.
Nog steeds niets gehoord........
Ik kreeg wel een bericht dat mijn bestelling onderweg was, terwijl ik het al dagen in mijn bezit had.
Sorry hoor, hoe slecht kan het zijn.
Ik heb een Birkin Handtas Togo zwart leder maat 30 te koop aangeboden op het internet. Ik kreeg een bod via berichten, buiten het normale biedencircuit van deze website om, voor 14.000 euro. Ze vroegen waar het diende afgehaald te worden en dit heb ik eveneens aan hen meegedeeld. Ze bleven vragen om foto's te sturen van de handtas met specifieke richtlijnen en voorbeelden van andere handtas hoe zij de fotos wensten. Dan na het aanvaardde bod door mij, antwoorden ze niet meer op geen enkele gsm, geen enkel bericht dat we via de website van hen verstuurd hebben alsook niet op de internetsite waar ze het bod uitgebracht hebben. We merken wel dat ze dan de handtas, zonder deze betaald te hebben, met onze fotos op hun website te koop stellen en niet eens deze handtas betaald hebben. Pas wanneer we meedelen dat we hiermee gerechtelijke stappen zullen ondernemen halen ze deze handtas en foto's snel van hun website om te vermijden dat er sporen zouden zijn van hun praktijken. Natuurlijk heb ik van alles afdrukken, foto's en filmpjes genomen, ook het telefoongesprek. Pas nadat we hun email adres achterhalen, want ook dit staat niet op hun website, komt men plots tot leven, als moeder Theresa trachten ze als een copycat the woorden van bekende modehuizen te gebruiken in de zin van "onze excuses als u aan nare ervaring hebt gehad..." Uiteraard een misplaatste poging om onder hun verplichtingen onderuit te komen. Intussen kan ik natuurlijk een verkocht goed niet meer verder verkopen. Iconics lijkt het doodnormaal te vinden om op deze manier te kunnen handelen. Ik deel deze ervaring alvast met iedereen die het lezen wil zodat ze zelf een conclusie kunnen trekken om al dan niet uiterst voorzichtig te zijn.

Reply from ICONIC BRNDS
Helaas was het een andere blouse dan besteld.
Prima ,snel en netjes afgehandeld .
Hopelijk komt de blouse nog in de collectie .
Ik heb de poppy wrap top gekocht, de kwaliteit is super goed en het valt precies goed op maat!
Ben er echt heel blij mee :)
Snelle levering en mooie kwaliteit! Bij het pakketje wordt ook nog een persoonlijk kaartje geleverd wat het nóg leuker maakt! Zeker aan te raden ☺
Super snelle verzending, hele goede service en ook nog een persoonlijk briefje bij je bestelling! Verder ging ook het retouneren heel soepel. Ik raad het zeker aan om hier iets te bestellen :)!!
Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Kwaliteit van de jurk is nog beter dan verwacht. Super luxe!
Learn more about other kinds of reviews.