Begynder at tro hjemmesiden er direkte fusk. Der gik 10 dage før de bekræftigede min ordre. Derefter fik jeg e-mail om at nu var status ændret til afsendt. Men har stadig ikke modtaget noget og når ma... See more
See what reviewers are saying
Jeg bestilte mine iphoneskins om mandagen og dagen efter var de der! Jeg har aldrig oplevet bedre service eller produkter. Skins til telefoner er svære at købe, fordi de sjældent passer, men de her pa... See more
iBoom er det helt rigtige sted at købe covers og andre lækre ting online. Jeg har bestilt pakken, hvor den dagen efter lå i min postkasse. Tingene er pakket forsvarligt ind, og pakkerne er af høje... See more
Har bestilt 2 cover, som skulle bruges som gave, nu snart 1 uge efter intet modtaget! De respondere på 2 henvendelser og nu svarer de ik mere, 400,- har de taget fra mig - kan kun betragtes som svinde... See more
De er søde og hjælpsomme og har rigtig gode og billige ting. Tilfreds.
Jeg kan kun anbefale at handle hos iboom det er gode ting de har og en super service og sidst men ikke mindst er de hurtige til at sende varen
God oplevelse
Hurtig og korrekt ekspedition. Handler ikke meget på nettet, men det var en god oplevelse.
Anbefaler til alle:)
Fede covers, hurtig levering, jeg bestile fra denne side ikke første og ikke sidste gang :)
Fantastisk service og søde personer.❤️
En virkelig god service, det er nogen du kan regne med og trykt bestille fra de er rigtig venlige.❤️ Klar anbefaling!
Vil meget gerne anbefale IBoom, da det virkede effektivt og hurtigt i f.t. bestilling og levering. Hvor mange steder får man levering uden at skulle betale for det!!!
Vil gerne anbefale dig at handle hos IBoom, da det virker professionelt - både med hensyn til hjemmesiden, nem at overskue, hurtig levering er der også og så er det jo meget positivt at man kan få noget leveret uden at skulle betale fragt!!
Super flotte ting,man ikke ser andre steder😀har købt en iPhone cover og en taske begge som jeg er mega glad for
hurtigt og nemt
Nemt at bestille, og fik det bestilte hurtigt, fin service.
Fantastisk service
Bestilling, opfølgning og de tilsendte produkter levede op til alle forventninger
Fin og hurtig levering af det bestilte
Vi fik det, vi havde bestilt allerede to dage efter.
Super :-)
Super godt
Men jeg kunne godt ha dyrket at der var lidt flere cover til iphone 5c :-)
Super hurtig levering
Kan anbefale dem til andre, gode produkter og hurtig levering og så gratis fragt