bij het plaatsen van de bestelling…
bij het plaatsen van de bestelling wordt je goed geholpen en het betalingstraject is ook goed verlopen.
verpakking van het product was ook goed
Hupsa ontwerpt en maakt moderne interieurproducten die sfeer en rust brengen in huis. Onze ontwerpen worden 3D-geprint en na bestelling zorgvuldig afgewerkt, zodat elk product met aandacht wordt gemaakt en geen massaproduct is. We geloven in een rustig en doordacht ontwerp. Geen overdaad, maar vormen en lijnen die passen in verschillende interieurs en bijdragen aan een prettige uitstraling van een ruimte, of dat nu de woonkamer, slaapkamer of werkplek is. Bij Hupsa staan zorg en detail centraal. Elk product wordt gecontroleerd voordat het wordt verzonden en we besteden aandacht aan een nette en betrouwbare levering. Omdat we op bestelling werken, kan de levertijd iets langer zijn, maar dat zorgt ervoor dat elk item met aandacht wordt gemaakt. Duidelijke communicatie vinden we belangrijk. Je weet vooraf waar je aan toe bent, van prijs tot levertijd, en vragen worden persoonlijk en eerlijk beantwoord. Met Hupsa kies je voor stijlvol interieurdesign, met zorg gemaakt en bedoeld om lang van te genieten.
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
verpakking van het product was ook goed
Mooi product en goeie klantenservice

Reply from Hupsa
Het is een mooie website en je kunt er leuke spulletjes bestellen.

Reply from Hupsa
Snelle levering en goede klantenservice.

Reply from Hupsa
Lamp Drift gekocht, staat mooi op mijn nachtkastje.
Ook was de service heel duidelijk en vriendelijk.

Reply from Hupsa
Ik heb een mooie lamp besteld, de origami.
Zeer blij mee en de service was geweldig. Snelle reactie op mijn vragen en snelle levering.

Reply from Hupsa
Learn more about other kinds of reviews.