Jeg bliver altid betjent hurtigt, venligt og nemt. Produkterne er af god kvalitet, varieret og priserne er rimlige, hvorfor så handle andre steder.
See what reviewers are saying
Havde bestilt julekalender til min hund til december måned. 23 forskellige godbidder af super god og lækker kvalitet pakket ind i en lynlåspose + en gave (pivebamse) til d. 24/12. Jeg giver mine be... See more
Super lækkert barf til en rigtig god pris, min hund er helt vild med kød/ben/indmad derfra og han er ellers meget selektiv :) De har også et enormt stort udvalg af tørrede kødgnaveguffere af 100% kød... See more
Jeg bliver altid betjent hurtigt
Super hurtig levering
Vi har flere gange bestilt herfra og er meget glade. Leveringen er super hurtig, næsten altid dagen efter. Også er der er altid en lille gave med:)
Top service
Nem hjemmeside, let at overskue. Bestilte hundegodbidder torsdag, modtog dem allerede dagen efter, samt der var en gave i. Hunden er vilde med dem. Så hurtig service, god kvalitet, jeg er total fan og det bliver ikke sidste gang jeg bestiller.
Er kun ked af, at jeg bor for langt væk, til at kunne bestille Braf/vom osv.
Rigtig gode produkter
Rigtig gode produkter og endnu bedre vejledning
Meget tilfredse hundeejere og hund😃🐾
Foder og fårefedt kom hurtigt frem, trods nytåret.
Alt var godt pakket ind.
Chihuahua'en Toffie blev ekstra glad, der var en pose med okse pølser med, han er ovenud tilfreds
Varm anbefaling her fra
Har nu handlet tørfoder ved hundeparadiset i i hvertfald 2 år, og er aldrig blevet skuffet. Leveringen og servicen er top klasse, og de står altid klar med en hjælpende hånd.
Kan ikke anden end at varmt anbefale at man shopper her ☺️
Paradiset for hunde!
Har købt tonsvis af varer fra Hundeparadiset til min hund - de er fantastiske og det har altid været i tip top!
En kæmpe anbefaling fra både to- og firbenede :) Vov-vov!
Virkeligt det bedste sted at handle til…
Virkeligt det bedste sted at handle til vores hund og super god service vi er helt sikkert en fast kunde i fremtiden mm og jeg vil helt klart anbefale andre at handle hos jer 🥰🥰🥰🌞🌞🌞
Min hunds yndlings sted!
Min hunds yndlings sted!
Hurtig levering! Lækre naturlige snacks. Og super sødt med en lille ekstra ting (gave) med i ens ordre☺️
Fantastisk
Jeg har bestilt fra hundeparadiset et par gange, og alle gange er min ordre kommet hurtigt og uden problemer. Varerne har været i super kvailtet og til en meget fair pris. Jeg elsker det kæmpe udvalg, så bestemt ikke sidste jeg har køb her fra :)
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse.
Købte godbidder og gnave sager.
Min hund elsker alle de lækre sager - og priserne var rigtig gode og lækkert udvalg.
Prøvede også en lykkepose. Det er smart, så kan man prøve lidt forskelligt.
Og i en verden med for emballage - så synes jeg bare det var så fint at se, at hente en pakke; som var pakket i en anden genbrugspapkasse fra nogle godbidder.
GOD STIL
Vi kommer igen. Det er virkelig lækkert synes hunde pigen.
Altid god service
Altid god service
Jeg handler ofte ved hundeparadiset
Det fungere rigtig fint - gode vare og masser at vælge imellem, både godbidder og foder, meget fornuftige priser, en super fin ordning med vareturene hvor du får varerne leveret lige til døren ( i Jylland )
Altid god service og venlig betjening - helt sikkert et sted jeg anbefaler andre at handle.
Klart anbefalelsesværdig
Som ejer af en allergisk hund, der mere eller mindre kun tåler kanin, er Hundeparadiset en fantastisk side. Der er et stort udvalg til virkelig fine priser, og de enkelte gange hvor en vare ikke har været tilgængelig, har jeg kontaktet dem, og så har den været tilgængelig kort tid efter.
Har i dag hentet varer for første gang
Har i dag hentet varer for første gang. Da jeg selv kan lide variation, tror jeg også det gælder mine hunde. Hentede i Næstved, og bilen kom som lovet til tiden. Ingen ventetid. Hjemme igen har vi lige pakket op, og det var to meget begejstrede hunde der så på. De næste to måneder bliver vist til festmåltide hver dag, for der er SÅ MANGE forskellige ting. OG..................så var det mere end dybfrossent da jeg åbnede kasserne..............................jeg er vant til halvt eller næsten helt optøet efter 3 til 4 dages rejse fra Tyskland og derefter levering med POSTNORD . Nu er jeg spændt på kvaliteten, men tror absolut ikke jeg eller mine hunde bliver skuffede.......................og så har jeg også sparet penge. Og så det er SÅ JYSK pengene er endnu ikke trukket....................skønt når vi stadig kan stole på hinanden. Telefonen er også åben om søndagen for spørgsmål................super god oplevelse MOJN.
Jeg har bestilt varer som jeg aldrig…
Jeg har bestilt varer som jeg aldrig har modtaget!
Pakken er blevet væk for GLS og Hundeparadiset nægter at tilbagebetale mig mine penge! Snyd og bedrag. Kan absolut ikke anbefale nogen at handle der.
Danmarks bedste barf forhandler
Man får altid den bedste service ved hundeparadiset. Og en kæmpe hjælp ved at de ca 1 gang om måneden har vareture til største del af landet. 1 gang ud af ca 12 gange har vi manglet noget ved leveringen. Skrev dagen efter, da vi opdagede det. De beklagede meget og overførte med det samme pengene fra det der var blevet glemt i ordren. Vores ordre efter, fik vi 2 godbidposer hvor vi normalt plejer at få én. Virkelig også lækkert. Vores hund glæder sig altid når dens mad kommer hjem, for så ved den at der er nogle lækre Godbidder i frostkassen. Der er ikke et eneste ord at sætte på hundeparadiset. Jo det skulle lige være at butikken ligger så langt væk fra Odense. Men det trækker ikke en stjerne ned. 100% 10 stjerner herfra
Hunde julekalender
Havde bestilt julekalender til min hund til december måned.
Jeg giver mine bedste anbefalinger herfra til Hundeparadiset og bestiller bestemt en igen næste jul.
Jeg kunne dog godt ønske mig, hvis de var pakket ind i en brun papirspose også, da min hund elsker at pakke gaver op - men det gør jeg bare selv næste år :)
5 stjerner herfra ⭐️
Hundeparadiset fortjener helt klart 5 stjerner ⭐️ Har handlet der nogle gange efterhånden, får alle mine hundesnacks og største delen af mit BARF derfra. Stort udvalg og god service. 🙂 Dertil en lille gave med i sidste levering. Tak for det!
Fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har handlet hos hundeparadiset flere gange og det har altid været godt. Helt klart en anbefaling herfra.
Fantastisk service, aldrig problemer!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk koncept med vareture og gode priser.
Jeg har brugt hundeparadiset flere…
Jeg har brugt hundeparadiset flere gange . Super service og kvaliteten er i top . Vores hund er top fan af maden der fra .
Vil til hver en tid bruge hundeparadiset når vi skal forkæle vores hund !
Og tilføjelse så har jeg formået at vinde en konkurrence hos dem hvor det hele spillede Max ingen bøvl og gave kom hurtigt .
Kenzo og jeg er tilfredse kunder og kan anbefale stedet med god samvittighed !