Blev ikke leveret dagen efter som lovet, selvom de blev bestilt inden tidsfrist. Hugzplugs lever desværre ikke op til forventningerne. De lukker ikke lyden ude som håbet (alle størrelser af propper... See more
Company replied
Virkelig gode produkter, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg er virkelig imponeret over hvor god deres kundeservice er. Jeg havde nogle spørgsmål om min bestilling, da jeg havde lavet lidt... See more
Company replied
Kundeoplevelsen har været helt fin, rigtig god service. Men produktet levede slet ikke op til vores forventninger. Vi havde 'bare' købt en signatur hoodie, som vi forventede havde en vis tyngde, nå... See more
Company replied
Efter adhd og autisme købte en hoodie SÅ glad den tynget giv ro hjem brug ro tage på side hugen dobel stof gør støje luget ud om huge føler været selv stødte på en reklame for hugzpå Instagram .Deres... See more
Company replied
Den eneste Hoodie, der gør en forskel🤎 Hugz blev grundlagt i Danmark i 2024 med en passion for at skabe tyngde hoodies som hverdagsprodukter, der giver en følelse af ro og komfort, uanset hvor livet fører dig hen. Vi fokuserer på nøje udvalgte materialer af høj kvalitet for at sikre både holdbarhed og en blød, beroligende oplevelse – fordi din mentale velvære betyder noget, og det gør du også.🇩🇰
8960, Randers SØ, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
OMG! Jeg elsker tanken om et tyngdehjælpemiddel der er accessible, så selvfølgelig blev jeg nødt til at at prøve Hugz. Det eneste jeg var lidt tilbageholdende med var stress puderne. Heldigvis kan de fjernes hvis man ikke er til dem. Men da min hoodie endelig kom, prøvede jeg den uden at fjerne puderne først og jeg kunne slet ikke få mig selv til at stoppe med at holde og trykke på dem.
Jeg elsker min hoodie så meget at jeg blev nødt til at købe nogle flere. Kan klart anbefales!

Reply from Hugz
Min søn er så glad for sin hoodie og føler det giver ham et dagligt kram

Reply from Hugz
Jeg købte den med lynlås.
Lidt ærgerligt at der ikke står i den hvor meget den vejer. Der var heller ikke noget brev med som forklarede at jeg selv skulle sætte de puder i, selvom i reklamer med at de er indbygget, skal man selv sætte dem i.
Men jeg er virkelig glad for den. Jeg glæder mig til at se om jeg kun kan nøjes med at have en t-shirt på inden under, når det bliver koldere. 😊

Reply from Hugz
Efter jeg bestilte mine 2 trøjer, en på 1kg og en på 5kg, gik der ikke længe inden de kom med posten.
Prøvede dem begge, og gik dagen med den ene. Har været godt tilfreds. Skrev en kommentar på ordrebekræftelse. En lille detaljer som ikke havde stor betydning for mig.
Men jeg blev mødt med stor hjælpsomhed, der ikke kunde gøre andet end, at jeg følte behov for at skrive en anmeldelse.

Reply from Hugz
Jamen, produktet levede slet ikke op til mine forventninger

Reply from Hugz
God kundeservice. De var ved en fejl kommet til at sende den forkerte trøje, men den fejl rettede de meget hurtig op på.

Reply from Hugz
Jeg bestilte et par Hugz plugs her til aften, og opdagede til min skræk at jeg havde bestilt en forkert farve. Jeg skrev til dem og spurgte om det mon var muligt at ændre. Kort tid efter fik jeg en sød besked fra Louise om at ordren var ændret som ønsket.
Tusinde tak for hurtig og god service sådan en fredag aften ❤️

Reply from Hugz
Hugz er et fantastisk koncept! Og så har de den bedste kundeservice💪
Har købt en tyngdehoodie til min datter for at prøve konceptet af og hun nærmest bor i den. Hun sover i den og når hun kommer hjem fra skole skifter hun til den med det samme.
Har netop bestilt en trøje med lynlås og har også bestil Hugz Plugs. Hvis de virker som beskrevet er det helt fantastisk.
Og så kan jeg rigtig godt lide idéen med, at der ingen logo er på, hun har jo bare en hoodie på som alle andre👏👏👏
Hugz, I får mine varmeste anbefalinger!

Reply from Hugz
Behagelig, tryg og nemt – knægten nyder godt af trøjerne.

Reply from Hugz
Super lækre produkter i rigtig god kvalitet, der holder sig godt vask efter vask. Signatur Tyngdehoodie har gjort en kæmpe forskel for min søn.

Reply from Hugz
Virkelig god service. Jeg har købte flere af deres hoodies og fået perfekt vejledning.
Deres hoodies er af god kvalitet og mine børn elsker dem. Tyngden på Hugz giver ro, specielt de lydisolerende hætter er guld værd for mine børn. Fantastisk der nu kan købe med lynlås.
Jeg har begge jeres hoodies, og er vild med dem. Jeg er især glad for hugz heavy hoodie. Jeg synes det er super rart, at man ikke kan se, at det er tyngdetøj og at det ligner almindelige hættetrøjer. Jeg føler at jeg kan have dem på i alle situationer, uden at skille mig ud, hvilket jeg virkelig har manglet.
Fantastiske produkter. Jeg er SÅ glad for min hoodie og min sanse t-shirt!! Jeg bliver nødt til at have dem i alle farver, fordi jeg vil have dem på hver dag😍
Ikke nok med de gode produkter, så oplevede jeg en super god og behagelig service, og så er deres hjemmeside også nem og overskuelig.
"Et kram du kan tage på" citat af min sensitive søn på 9 år. Har købt både til min ældste på 22 år og til yngsten. De er begge meget glade for deres trøjer. Tak for det og for super service.
Det er nogle utrolige lækre produkter de leverer. Derudover leverer de ualmindelig god kundeservice, man kan virkelig mærke de sætter pris på deres kunder.
Kan 100% anbefales til både børn og voksende med uro i kroppen 👍🏻
Knægten på 15 er ekstremt glad for hans😊
Vi køber gerne hos dem igen en anden gang!
5 stjerner, jeg er virkelig tilfreds. God kvalitet og hjælper mig med at komme ned i gear efter en lang dag. Kan kun anbefale.
Virkelig et godt produkt. Jeg synes prisen er høj. Mest fordi den der kan have brug for tyngde ikke nødvendigvis er børn af folk der har 800 til en trøje.
Hoodien lever fuldt ud op til forventningerne, min datter elsker at have den på, og det at der er indbygget bløde kugler i ærmerne i ribben er bare en super dejlig ting. Den føles ikke tungere end en alm hoodie
Varen lever fuldt op til beskrivelsen og virkelig god kvalitet.