Hotel Thinggaard Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi sov og spiste på hotellet fra d.25-26/8. Personalet var super venlige og yderst kompetent. Værelset var super rent og fint, blot underligt at vi fik tildelt et værelse med opredning til 4 per... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi havde booket overnatning med gourmet-menu. Hotellet - og især restauranten - levede slet ikke op til forveningerne i forhold til pris og annoncering. Vi fik en tre-retters menu, hvor forretten va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er bestemt ikke bagud med at spise på gode restauranter rundt om i Danmark og jeg er både stolt af og imponeret af kvaliteten og oplevelsen af Gourmet menuen. Alt gik op i en højere enhed og køkke... See more

Rated 5 out of 5 stars

Smilende, sød om kompetent modtagelse. Godt stort værelse med alt hvad hører til. Pæne og velholdte omgivelser. Maden begge dage var helt fantastisk! Vi fik mange nye smagsoplevelser med megen kreativ... See more

Company details

1. Hotel

Written by the company

Velkommen til Hotel Thinggaard. Tag på Golf-, Gourmet- eller wellnessophold i naturskønne omgivelser i Hurup Thy, Nordjylland. Vi glæder os til at se dig.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 75% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Overpris for hotelværelse

Falsk beskrivelse af hotellet.
Når man læser beskrivelsen, så ligger de op til et hyggeligt spaophold, hvor der rigtig kan blive kræset.
Stedet er bare en gammel slidt kro.
Vi betalte 2800kr for to overnatninger i et gammelt udtjent kammer med fugtskader i hele vindueskarmen, store pletter gulvet, maling i loftet og en rigtig grim lugt. Lugtgener fra køkkenet var der også.
Bestemt ikke noget hyggeligt sted at være.

Tager man snakken om sin utilfredshed med personalet, så bliver man blankt afvist.

Jeg forstår ikke hvordan man overhovedet kan få sig den tanke, at tage så høj en pris for så usselt et værelse! Det er billigere at bo på et Radisson midt i kbh!!

Vi kommer ALDRIG nogensinde og besøger det sted igen.

18 July 2020
Rated 4 out of 5 stars

En dejlig perle

Har i forbindelse med arbejdet, overnattet på Hotel Thinggaard i dag. Vi kom sent og tjekkede ind. Aftensmaden var klar til os, værelserne og sengene var super gode. Morgenmaden var lækker. Alt i alt en dejlig oplevelse. Det er helt sikkert et sted jeg fremover, gerne vil dele med familien. Så lækkert. Og tak for god service. ☀️

17 June 2020
Rated 5 out of 5 stars

Hotel Thinggaard laver det lækreste mad…

Hotel Thinggaard laver det lækreste mad du nogensinde har smagt. Hånden på hjertet!
Vi kommer der igen og igen og igen.
Vi vil altid vælge Hotel Thinggard.

Lækkert hotel. Høfligt og professionelt personale. DET BEDSTE GOURMET MAD! Lækkert kurbad og smuk nationalpark lige ved siden af.

De fik 10 stjerner hvis jeg kunne.

4 March 2020
Rated 2 out of 5 stars

Burde ikke sælge spa-ophold!

To veninder og jeg havde bestilt et Luksus spa ophold på Hotel Thinggaard, hvor spa-delen foregik på Sydthy kurbad. Da vi ankom sagde personalet i Sydthy kurbad at de ikke ville anbefale at vi gik ind i kurbadet, men dette var jo hele pointen med vores SPA-OPHOLD!! Der var ikke engang et ledigt skab i omklædningsrummet! Så vi blev henvist til omklædning i svømmehallens handicap omklædning. Her blev vi så mast fire personer ind på et toilet med en bruser. Den ene person var handicappet og havde brug for plads og hjælp. Det er var en meget uønsket intim-oplevelse :( Da vi så kom ind i spa-området kan det kun beskrives som Sild i en tønde! Det var umuligt at prøve noget, der var flere hundrede gæster og alt var optaget og alle sad på spring til en sauna og andet, når nogen forlod det - det var helt til grin. Det er en useriøs pengemaskine!! Det er ikke i orden at sælge en spa oplevelse, hvis ikke man kan stå inde for spa-delen og sikre at der ikke bliver lukket flere mennesker ind, end at det kan blive en god oplevelse!! Her var tale om massiv overbelægning! Vi tog turen til Hotel Thinggard pga spa-opholdet og så er dette ikke godt nok!
Hotellet var ok med fine værelser (vi boede i et anneks overfor selve hotellet, med udsigt til nogle gamle bygninger). Som en del af vores ‘spa-ophold’ var der inkluderet en gourmet menu og denne var rigtig god. Deres drinks skal de dog arbejde lidt mere med (dem vi smagte var decideret ringe). Jeg har dog givet Hotellet to stjerner, fordi deres gourmet-menu trækker oplevelsen op, men man må endelig ikke vælge stedet, hvis man ønsker at få garanti for en god spa-oplevelse, desværre!

19 January 2020

Michelin-stjerne niveau.

Tak Emil (og Daniel) for den mest fantastiske gastronomiske oplevelse !
Tak Susanne og Magnus for jeres fænomenale værtsskabs evner. Det var sublimt. Glæder os til at komme igen - meget snart :-)

20 November 2019
Rated 4 out of 5 stars

Min kæreste og jeg havde købt en deal…

Min kæreste og jeg havde købt en deal til Hotel Thinggaard. Efter besøget havde vi en rigtig god oplevelse. Vi fik super god service, pænt hotel værelse, lækker morgenmad buffet og entre til sydthy kurbad. Dog var vi lidt ret utilfredse med hvor langtid der gik før vi fik serveret vores 4 retters menu. Der gik ca. 20-30 min. imellem hver ret. Det skal siges at der max var fyld 8-10 borde og der er plads til hvertfald det dobbelte. Det er det eneste vi var ret utilfredse med. Ellers kan vi kun anbefalde andre at bestille et ophold hos dem.

6 February 2019

Take a closer look