See what reviewers are saying
Dårlig forretningsmoral Hej Jeg afbestilte (grundet sygdom) lørdag den 4. oktober et bestilt og betalt værelse og fik straks en bekræftelse på, at beløbet blev tilbageført til mit kreditkort. Om man... See more
Vi havde to overnatninger på hotellet. Det var kun egen betaling fra fredag til lørdag. Lørdag eftermiddag kunne vi ikke komme ind på vores værelse. Vi skulle åbent tjekke ind igen. Servicen og... See more
Kort og godt - Hotel Odeon får vores varmeste anbefaling.
Min mand og jeg tilbragte en weekend på Hotel Odeon og kan varmt anbefale det! Hotellet ligger centralt placeret, der er en afslappet stemning og meget venligt & hjælpsomt personale. Værelset lækkert og roligt, på trods af den centrale placering.
Da vi ankom trætte sent fredag aften, tog Charlotte Forum imod os i receptionen. Hun hjalp på den fineste måde med indtjekning og registrering af parkering, så oplevelsen blev virkelig god.
Vi fik en gratis opgradering af værelset og drinks i baren.
I løbet af weekenden spiste vi den lækreste morgenmadsbuffet, samt afprøvet et par aften retter i restauranten. Begge dele med stor succes.
Kort og godt - Hotel Odeon får vores varmeste anbefaling.
Oliver
Oliver - sikke en god mand.
En mand der kommer til undsætning på falderabet! Vi er super taknemmelige for at have en mand som Oliver!
Virkelig god service fra Oliver super…
Virkelig god service fra Oliver super god mand der hjælper os i sidste sekund
Tak for en god oplevelse
Underlig oplevelse ,er blevet opkrævet…
Underlig oplevelse ,er blevet opkrævet 175 kr for parkering,2 mdr efter vi er tjekket ud ,trods at vi ved afrejse fik besked på at alle regninger var betalt ,var betalt ,ved opringning til hotellet blev jeg bare ikke hørt ,hvis hotellet havde lavet fejl bør de sluge den ,om ikke andet for at undgå det her
Dårlig forretningsmoral
Dårlig forretningsmoral
Hej
Jeg afbestilte (grundet sygdom) lørdag den 4. oktober et bestilt og betalt værelse og fik straks en bekræftelse på, at beløbet blev tilbageført til mit kreditkort. Om mandagen skrev hotellet at det var en fejl, og at bestillingen var ikke refunderbar. Det accepterede jeg ikke, da der var afgivet en bekræftelse og efter flere insisterende mails fik jeg pengene tilbage med bemærkningen pr. kulance!!
Der er så meget galt
Parkering er en joke. Sengene alt for små. Ikke rengjort på værelset. Bruser i stykker. Prøvede comwell ved siden af - samme pris og vil til en hver tid vælge det fremover.
God hotel med dårlig parkerings…
God hotel med dårlig parkerings muligheder med stor chance for parkerings bøde, især hvis man har et stort bil.
Så heller en hotel med bedre parkeringsforhold
Advarsel. Find et andet hotel!
Kan IKKE anbefales! Der er ikke styr på bookingen. Vi måtte have et familieværelse, hvis vi ønskede yderligere en nat. Næste morgen var værelset alligevel booket. Købte parkering til hotellets plads, og jeg spurgte om alt var ok, og om der var noget vi skulle gøre. Fik at vide alt var ok, og vi skulle ikke gøre yderligere efter betalingen - vi skulle bare nyde vores ophold. Alligevel fik vi en P bøde på hotellets P plads. Vi klagede i receptionen, men de frasagde sig alt ansvar.
Prisen for 2 nætter var 6. 800 kr. plus en bøde på 950 kr.
Forfærdelig receptionistarbejde
Havde to overnatninger i forbindelse med en stor fest i byen, så stor at min arbejdsplads havde booket det meste af hotellet fra lørdag til søndag. Vi kom dog fredag og skulle selv betale den første nat, hvilket vi i forvejen havde booket igennem receptionen hvor vi også havde aftalt en pris. Vi kommer fredag og betaler mere end aftalt, men vi kan se få refunderet det overskydende senere (intet problem).
Fredag aften bestiller vi to drinks i baren og ønsker at betale kontant, da det er sådan vi styre vores økonomi. I baren siger bartender at vi på ingen måder kan betale kontant, da det er et udsat sted og de skal derfor ikke tage imod kontanter. En anden fra check-in siger derfor at vi kan sætte det på værelset og betale kontant dagen efter. Det var faktisk INTET problem. Om lørdagen kl 15 forsøger vi at komme ind på værelset, hvilket vi IKKE kan, vi er så uheldige at busserne med mine kollegaer er begyndt at komme, hvilket betyder at vi venter 1,5 time på at nå receptionen for at få fornyet adgangskort til værelset. Hvis personalet havde fortalt os dette var nødvendigt var vi kommet nogle timer før og ikke ventet i den kæmpe kø! Samtidig da vi når receptionist og fortæller at kortet ikke virker, siger hun meget strengt: “ja det er fordi I ikke har betalt en regning” hvortil min mand svare at det har vi ikke fordi vi fik besked på at sætte det på værelset og nu kunne betale kontant. Receptionisten fortæller at man ikke kan betale kontant og det har man aldrig kunne. Hvis vi havde det præcise beløb kunne de dog gøre en undtagelse for os. Min mand finder lovgivning på området og fortæller at hvis de ikke tager imod skal dette være skiltet hvilket det ikke er. Vi indvilligede dog i at betale på kort, da vores kollegaer ikke skulle vente længere end de gjorde. Oplevelsen af at en receptionist, foran venner og kollegaer, beskylder os for ikke at have betalt en regning som om vi ville stikke af, er utrolig nedladende og hotel personale er bestemt ikke noget vi vil anbefale nogen - desværre.
Dertil er værelse bitte små og man skal kende hinanden godt for at dele værelse. Ja, desværre ikke et besøg værd og efter at have skrevet dette til hotellet, hvorefter vi har fået en “forklaring” og skylden er skudt hen på min arbejdsplads fordi de ikke har afleveret korrekt navneliste - ja bare lad være Hotel Odeon… Vores oplevelse hænges næsten udelukkende op på jeres personales håndtering og kommunikation med jeres gæster.
Fik en ven på besøg i et par timer
Fik en ven på besøg i et par timer. For dette havde de pålagt et gebyr på 250 kr. Snakkede med reception chefen omkring dette. Ifølge hende antog man at min ven var en ekstra gæst, uden at spørge mig. De kunne også bare se overvågningen.
Skuffet oplevelse
Servicen og størrelsen på værelserne hænger slet ikke sammen med prisen. Vi var meget skuffet.
Hotellets reservationssystem er under…
Hotellets reservationssystem er under al kritik. Vi havde et værelse i 2 nætter, og dag 2 duede ingen nøglekort, så alle skulle tjekke ind igen og der var kæmpe kaos og kø i receptionen. Da vi påpegede at det ubelejlige i denne situation, blev det blot affejet, meget dårlig kundeservice fra hotellets side. Meget små senge og værelser. Absolut under standard til den værelses pris!
God service og oplevelse
Overordnet god oplevelse med fint værelse, hyggelig reception/bar og godt udvalg i morgenmadsbuffet. Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at jeg havde glemt en ting på mit hotelværelse. Her kontaktede jeg hotellet og fik en rigtig god hjælp og service, som jeg er meget glad for.
Kundeservice i verdensklasse
Kundeservice i verdensklasse - 5 stjerner herfra.!
En skuffende oplevelse
Indledende var vi positive over oplevelsen på Hotel Odeon, men vi blev dog skuffede undervejs i opholdet. Da vi i første omgang skulle finde frem til hotellet, var det lidt forvirrende; man skal ned i en underjordisk parkeringskælder. Selvom det lykkedes, kunne det have været fint, at hotellet havde informeret om dette inden opholdet. Værelset var egentlig fint, men morgenmaden skuffede. Her var der for mange mennesker på for lidt plads, nogle af morgenbollerne var simpelthen så hårde, at de ikke kunne skæres over, og flere steder manglede der service til at tage maden med; ost måtte tages med fingrene, pølser med en kniv (?), ingen tang til at tage brød, og da det blev tid til at få brygget en varm chokolade på kaffeautomaten, fik man en varm kop vand med meget lidt kakaopulver i. Da vi informerede personalet om sidstnævnte, fik vi at vide, at de netop havde ordnet det, men så efterfølgende, at de forsøgte igen, og måtte konkludere, at den ikke virkede.
Da vi tjekkede ud, skulle vi betale for parkeringen, hvilket vi ellers ikke var blevet orienteret om - det er sådan set fair nok, men personalet kunne med fordel have informeret om dette ved indtjekning. Da vi efter udtjekning modtog regningen pr. mail, kunne vi se, at vi havde betalt for to velkomstdrinks, som vi ikke har fået. Vi undersøgte selv sagen på deres hjemmeside, og kunne konkludere, at vi har valgt dem til, da vi bookede, men da vi havde booket to måneder inden, havde vi glemt dette, og det stod ikke beskrevet i vores ordrebekræftelse, som vi fik inden opholdet. Vi ville normalt forvente, at receptionisten lige nævner dette ved indtjekning og fortæller, hvor man kan få sin velkomstdrink. Ærgerligt at have betalt for noget, man ikke har fået. Alt i alt en skuffende oplevelse
Tak for en meget fin overnatning
Min søn og jeg har lige haft en overnatning på Hotel Odeon i hjertet af Odense i forbindelse med et arrangement i byen. Og der er kun rosende ord herfra. Personalet i receptionen tog rigtig godt imod os ved ankomst og værelset vi havde fået tildelt var super moderne og dejligt rent. Vi havde booket med morgenmadsbuffet dagen efter, og det var den lækreste buffet med alt hvad hjerte kunne ønske. Omgivelserne var meget rolige, og alt hvad vi behøvede var inden for få minutters gåafstand.
Vi havde alt i alt en super overnatning og vi kommer bestemt igen, tak herfra :)
Gebyret for 48 min er 100% værelses prisen!
Have booket via Hotels.com, til 4/10. Har netop været nødt til at annullere, men hos Odeone kan man ikke som de fleste andre hoteller via Hotels.com annullere til f.eks. kl.12 på ankomst dagen (4/10, men det er dagen føre kl. 18. Jeg annullerede ca. kl. 18:48, den sagde der ville være et gebyret, men hvor meget står der intet om. Nu her kl. 19:12 får jeg så en mail bekræftelse på annulleringen, og annulleringsgebyret så er gælden da jeg var 48 min for sent ude, gebyret er hele prisen for bookningen, kr. 1025,-! Synes sateme det er dårlig og ringe stil, at man for 48 min skal have 100% i gebyr. Andre hoteller kan åbenbart godt få det til at løbe rundt med annullering til kl. 12 på ankomst dagen. Ja fejlen er min, men det er sateme stadig ringe vilkår, og vild gebyr-pris.
Morgenmads kaos og kr. 1900 for parkering i to dage.
2 parkeringsbøder á 875,- kr. + 150 kr betaling for parkering til hotellet.
Da jeg skulle registrere min bil, blev jeg ikke informeret om, at den betalte parkering på kr. 150 kun var på "de sorte pladser" men det blev jeg informeret af parkeringsvagten som havde skrevet to bøder til mig. Denne p-vagt gav sig tid til at forklare, at de oplevede det næsten dagligt klager omkring gæster som ikke er informeret.
Efter henvendelse i receptionen, henviste de et skilt og deres hjemmeside omkring de sorte pladser, som jeg efterfølgende skulle have hjælp til at finde af parkeringsvagten, det for ikke at få den trejde bøde..
Ingen tilbud om tilbagebetaling af de kr. 150 som blev opkrævet af hotellet, det er jo mit eget ansvar var beskeden. Tror ikke jeg behøver at uddybe, hvad jeg tænker om den manglende service og oplevelse af ligegyldighed.
Morgenmaden var fin. Massiv kø og mange mennesker i et lille området, hvilket gjorde at flere ikke kunne finde en plads.. en kørestolsbruger kunne dårlig komme rundt og ledsageren bad om en stole flere gange uden at den kom.. de unge tjenere (To) var klar underbemandet i forhold til antallet af gæster.
Har skrevet til hotellet, men forsat oplevelse af ligegyldighed.
Rigtig god oplevelse alt i alt
Rigtig god oplevelse alt i alt.
Værelset var rent og pænt, og lignede det på værelset, det eneste minus var at sengen på dobbeltværelset kun var 140cm bred. Morgenmaden var rigtig lækker og personalet var gode til at fylde op. Personalet i receptionen var meget venlige og hjælpsomme. Det eneste jeg har at sætte på hotellet er at de trak beløbet for opholdet 2 gange på min konto, men heldigvis var personalet forstående da jeg ringede og sørgede for at jeg fik tilbagebetalt det ene beløb. Fire stjerner herfra. Kan godt anbefale.
Du ved ikke hvad du går glip af…
Det er ikke de dejlige værelser, den bedste beliggenhed, lækre morgenmad eller gode restaurent til aften som alene fortjener 5 stjerner. Det er personalet som er nærværende, yder en personlig og 1. Klasses service og tydeligvis elsker Deres job, som gør opholdet her mindeværdigt.
Tak B😊