Company replied
Erg tevreden met mijn inzethorren Ze passen perfect, zien er strak uit en de kwaliteit is echt top. De montage was super eenvoudig en de service vriendelijk en snel. Zeker een aanrader als je op zoe... See more
Company replied
Mijn nieuwe hordeur van Horri.nl past perfect! Mooie afwerking, stevig materiaal en echt maatwerk. De service was vriendelijk en snel
Company replied
Horri.nl – Dé specialist in horren op maat Bij Horri.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van horren op maat voor elk type raam of deur. Of je nu op zoek bent naar een plisséhor, inzethor, rolhor of lamellen – bij ons vind je altijd een passende oplossing tegen insecten. Al onze producten worden volledig naar wens op maat gemaakt, eenvoudig door jou zelf in te meten en te monteren. Met persoonlijke service, snelle levertijden en gratis verzending binnen Nederland en België, streven wij naar 100% klanttevredenheid. Kwaliteit, gebruiksgemak en een scherp design staan bij ons centraal. Zo geniet jij van een insectvrije woning, zonder in te leveren op comfort of uitstraling. Vertrouw op vakmanschap, kies voor Horri.nl.
Netherlands
Erg tevreden over Horri.n|' Snelle levering, supermooie kwaliteit en alles perfect op maat gemaakt. Onze nieuwe raamdecoratie past precies en sluit mooi aan. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar duurzame raamdecoratie of horren van topkwaliteit!

Reply from Horri
Erg tevreden met mijn inzethorren
Ze passen perfect, zien er strak uit en de kwaliteit is echt top. De montage was super eenvoudig en de service vriendelijk en snel. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar inzethorren op maat

Reply from Horri
Mijn nieuwe hordeur van Horri.nl past perfect!

Reply from Horri
Heel blij met mijn hordeur.
Goede kwaliteit, snelle levering en super service. Alles precies op maat, echt een aanrader!

Reply from Horri
Fijne ervaring, helpen goed bij het zoeken voor wat je nodig hebt en denken mee met je wensen.

Reply from Horri
Precies zoals ik het besteld! Blij met de hordeur.
Klantenservice reageert snel

Reply from Horri
De levering was snel en de horren waren stevig verpakt. Het monteren ging verrassend eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding. De kwaliteit van de materialen is top: de horren sluiten perfect aan, zien er netjes uit en houden insecten volledig buiten. Precies wat ik nodig had!
Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar duurzame, mooie en gebruiksvriendelijke horren. Een zorgeloze ervaring van begin tot eind!

Reply from Horri
Vriendelijke mensen, contact goed, hulpzaam,netjes gemaakt, netjes optijd geleverd, een goeie systeem en makkelijk in elkaar zetten gr mano

Reply from Horri
Fijne, goedpassende stabiele hor, voor een mooie prijs. Prima communicatie, fijne website.

Prachtige webshop
Duidelijke webshop, ziet er goed uit. Producten zijn van goeie kwaliteit en worden snel geleverd. Betrouwbaar!

Reply from Horri
Perfecte hordeur, snelle levering en goede service!
We hebben plissé hordeur op maat besteld bij Horri en zijn super tevreden! De kwaliteit is top, de montage was eenvoudig en het product past percies. Ook de klantenservice reageerde snel op onze vragen.

Reply from Horri
Mooie webshop mijn product was makkelijk te installeren bedankt voor de support!

Reply from Horri
Simpel en duidelijk bestelproces, nette prijs en op tijd geleverd. Producten passen prima en zien er netjes uit.

Reply from Horri
Vorige week via de site een bestelling gedaan. Ik wist niet helemaal zeker of ik de juiste inzethorren had besteld. Corrie heeft me uitstekend geholpen en de horren zijn echt mooi pas geworden. Bedankt Corrie.

Reply from Horri
goede service lekker snel geregeld alles. en alles past perfect. groetjes Mark

Reply from Horri
Super tevreden! Snel geleverd, makkelijk te plaatsen en past perfect. Zeker een aanrader!

Reply from Horri
Wat een geweldig bedrijf.
Denken goed met je mee.
Heel snel geleverd.
Ik raad dit bij idereen aan top bedrijf.
Super lieve mensen, die weten waar ze het over hebben.

Reply from Horri
Duidelijke website, levering was super snel binnen. Zeker een aanrader.

Reply from Horri
Duidelijke site, eerlijke prijzen, mooie producten. Top!

Reply from Horri
Learn more about other kinds of reviews.