See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na een post op Reddit heb ik bij deze nieuwe webshop een bestelling geplaatst; 1x Team Rocket's Mewtwo Ex box, 1x Destined Rivals 3-pack blister (Kangaskhan) en 1x Black Bolt & White Flare mini tin (K... See more

Rated 5 out of 5 stars

De eigenaar/webshop ontdekt via Reddit en na zeer positieve ervaringen van anderen was ik zelf overtuigd. Dus maar een poging gewaagd en geen spijt! Supersnel geleverd en de prijzen houdt hij ze... See more

Company details

1. Collectibles Store
  2. Toy Store

Written by the company

Holo Grail is dé specialist in Pokémon kaarten. Ontdek allerhande sealed producten, zorgvuldig geselecteerde singles, maar ook graded kaarten. Betrouwbaar, transparant en gericht op verzamelaars én spelers. Voor unieke Pokémon items tegen een eerlijke prijs bent u bij Holo Grail aan het juiste adres.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top levering

Via forum op reddit bij deze website gekomen. Mooie prijzen voor pokemon boxen ipv van de andere grote platformen. Zowel op trustpilot als via cardmarket alleen maar positieve reacties gelezen. Afgelopen weekend de nieuwste bundels van white flare en black bolt besteld. Snel levering en goed verpakt. Erg tevreden

1 October 2025

Reply from Holo Grail

Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel plezier met de White Flare en Black Bolt bundels en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Bestelling

Eerste keer hier besteld. Volgende dag alles binnen. Super blij, bedankt!

3 September 2025

Reply from Holo Grail

Jij bedankt! Veel plezier met je bestelling!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijn contact en snelle levering

Supersnel geleverd en de prijzen houdt hij zeer realistisch waardoor het stukken betaalbaarder wordt voor deze hobby. Hem een persoonlijk bericht gestuurd hierover met mijn complimenten en overall komt hij ook echt zo over: deze mooie hobby kunnen laten bestaan voor de echte liefhebbers en daar een bijdrage aan leveren!

Steven, ik heb t al meermaals gezegd maar een laatste keer kan geen kwaad: dankjewel voor jouw bijdrage in het zorgen voor dat deze hobby voor de liefhebbers kan blijven bestaan en veel succes verder! Mijn steun en toekomstige aankopen heb je 💪🏼

28 August 2025

Reply from Holo Grail

Leuk je gesproken te hebben en dank voor je enthousiaste woorden en steun! Fantastisch om te horen dat je ervaring met onze webshop positief was, van snelle levering tot realistische prijzen. Jouw waardering voor onze inzet om deze hobby levend te houden, betekent veel. We kijken uit naar je toekomstige aankopen!

Netjes

Snel, netjes en het was leuk om te openen!

Reply from Holo Grail

Dank voor je review Patrick, uiteindelijk draait het om dat stukje plezier bij het rippen. Mooi dat dat gelukt is!

Rated 5 out of 5 stars

Heel netjes en goed verpakt

Heel netjes en goed verpakt! En snelle levering

18 August 2025

Reply from Holo Grail

Dank voor je review, ik doe mijn best om alles in perfecte staat bij jullie te krijgen. Fijn dat het is gelukt!

Rated 5 out of 5 stars

Ik was onder de indruk van de snelle…

Ik was onder de indruk van de snelle verwerking en verzending van mijn bestelling, helaas niet van de inhoud, dat viel tegen. 1 illustration rare in 9 pakjes van een trainer box..🥹 maar dat is gewoon pech en niet jullie fout. Ik hoop de volgende keer beter.

Reply from Holo Grail

Bedankt voor je eerlijke review! Jammer dat de pulls tegenvielen, dat blijft helaas altijd een kwestie van geluk. We hopen dat je volgende box meer moois oplevert en staan graag weer voor je klaar.

Fast and affordable delivery

Fast and affordable delivery, good prices and very trustworthy.
Best Card retailer I have used thus far.

21 August 2025

Reply from Holo Grail

Wow, thanks so much for the amazing words! We really appreciate the huge compliment and are thrilled to hear you had a great experience with us.

Voor herhaling vatbaar

Erg overzichtelijke website met scherpe prijzen. Mijn bestelling is snel verzonden en goed verpakt. Hier bestel ik graag nog eens.

Reply from Holo Grail

Bedankt voor je bestelling en review! We zien je graag nog eens terug!

Top!

Top ervaring! Super snelle verzending en goede communicatie, zeer behulpzaam. Ga hier zeker weer bestellen.

11 August 2025

Reply from Holo Grail

Bedankt voor je review en het fijne contact. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Succes!

Nieuwe top shop!

Voor de tweede keer besteld bij holograil, nu een wat duurder item. Erg leuke webshop met redelijk goede prijzen in deze rare Pokémon markt. Erg snel verzonden (dezelfde dag) en goed verpakt aangekomen, zeker voor herhaling vatbaar!

4 August 2025

Reply from Holo Grail

Wat ontzettend leuk om te horen dat het zo goed is bevallen dat je meteen voor een tweede keer hebt besteld! Hopelijk vielen de pulls ook niet tegen! 🍀

Rated 5 out of 5 stars

Leuke webshop met veel variërende…

Leuke webshop met veel variërende producten. Mijn bestelling was netjes ingepakt en een hoop extra’s gekregen! In de toekomst zal ik deze webshop zeker weer bezoeken, bedankt!!

28 July 2025

Reply from Holo Grail

Geen dank! We doen ons uiterste best om er een zo leuk mogelijk assortiment op na te houden. Leuke bestellingen krijgen ook leuke extra’s!

Webshop van kwaliteit

Goede prijzen! Goed verpakt! En ook nog eens goede service!
Voor mij is dit mijn go-too shop voor packs en boxen.

Zeer aan te raden hier eens iets te kopen!

3 August 2025

Reply from Holo Grail

Geweldig dat je ons als jouw go-to shop ziet. Veel succes met je beginnende verzameling! Tot de volgende rip!

Zeer goed

Snelle levering, goed verpakt!
(En goeie prijzen)

Zeer tevreden 👍🏻👍🏻

Reply from Holo Grail

Fijn om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor je bestelling!

Goede Service

Snelle verzending, goed verpakt en uiteraard goede prijzen!

Reply from Holo Grail

Veel plezier met je aankoop!

Rated 5 out of 5 stars

Alles goed verlopen kreeg nog persoonlijk een berichtje of alles goed gegaan was prima service snelle levering ga zo door

22 July 2025

Reply from Holo Grail

Dank voor je leuke reactie! We blijven zeker ons uiterste best doen!

Goede nieuwe speler

Snelle verzending, snelle service, top ingepakt, goede prijs

Reply from Holo Grail

Dank voor je support! We waarderen het enorm dat je ons als nieuwe speler een kans geeft.

Prima

Relatief nieuwe winkel, prima prijzen (gewoon goed vergelijken) netjes en op tijd verstuurd. Helemaal in orde!

Reply from Holo Grail

Dank voor je feedback! We blijven ons best doen om dat zo te houden.

Snelle verzending

Snelle verzending, goed ingepakt, artikel zoals beschreven. Top service!!

Reply from Holo Grail

Goed om te horen dat het naar verwachting was. Dank voor je review!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look