Holidayguru.nl Reviews 95

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Boeken ging prima en op elke vraag kwam heel snel een net antwoord. Toen het hotel overboekt bleek hadden wij ruime keuze uit andere alternatieven en ook het ophalen en brengen van en naar het vliegv... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De tips en deals die we op deze website vinden zijn top! Leuke inspiratie en altijd voor aantrekkelijke prijzen. Dit jaar gaan we naar Sicilië en hebben we hele goedkope vluchten naar Zuid Amerik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig leuke, eerlijke site. Ik heb via holidayguru een vakantie gewonnen. Hiermee ben ik 4 dagen op een super leuke camping in Drenthe geweest. Erg bedankt hiervoor. Hele betrouwbare site. Alles wa... See more

Company replied

Company details

1. Tour Operator
  2. Tourist Information Center

About Holidayguru.nl

Written by the company

Ontdek de wereld met Holidayguru: Jouw ultieme bestemming voor zonvakanties en stedentrips

Ben je klaar om de wereld te verkennen? Duik in het avontuur van je leven met Holidayguru. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in het vinden van de beste reisdeals online en delen we deze met ons betrokken online publiek. Nu gaan we een stap verder door jou gepersonaliseerde zonvakanties en stedentrips wereldwijd aan te bieden.

Waarom jouw vakantie boeken bij Holidayguru?

✓ Groot aanbod in zonvakanties en stedentrips

✓ Betrouwbaar boeken met garantie

✓ Wij zoeken voor jou de beste prijs, je betaalt nooit te veel

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

fijne website

4 November 2024

Hey Job,
wat leuk om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent met onze website.

Fijne touroperator

Een boeking gedaan een aantal maanden terug voor Curaçao Mangrove beach inclusief vlucht en was een erg fijne trip. Alles was goed geregeld en ben erg tevreden. Prijs kwaliteit verhouding was goed. Ook de app vond ik erg fijn. Cor en Don als hotelketen was ook gewoon prima en merkte geen problemen met de boeking via jullie.

20 November 2023

Hey Danny,
bedankt voor je goede feedback! We zijn erg blij dat je genoten hebt van je reis naar Curaçao Mangrove Beach en dat alles zo soepel is verlopen. Fijn om te horen dat je onze app leuk vond - dat vinden we altijd leuk om te horen!

So stupid booking

Zo'n stom en slecht boekingsbedrijf, als ik zelf boek zal ik vragen welke dag vliegen, welke dag terug, maar laat de stomme oude man voor mij boeken.

Geboekt 20.04.2024, maar heb helemaal geen informatie, geen ontvangstbewijs, geen plan, zeg alleen dat ik alle informatie 14 dagen voor de reis krijg, welke dag is mijn reis dan?

In dit geval weet ik zelfs niet wat voor stomme man de boeking heeft gemaakt of wat voor stomme dingen het bureau heeft gedaan. Hallo word wakker als jullie allemaal nog slapen en dromen.

......

So stupid and bad booking company, if I book myself I will asked which day fly, which day return, but let stupid old man book for me.

Booked 20.04.2024, but do not have any information at all, no reciept, no plan, only say will get all information 14 days before trip, which day is my trip then?

In this case I even do not know stupid man who made booking or stupid things from the agency. Hallo wake up if you are all still sleep and dreaming.

20 April 2024

Hoi Todd,
We willen graag beter begrijpen wat er precies aan de hand is. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met alle relevante informatie en jouw boekingsnummer naar customercare@holidayguru.nl?
Alvast bedankt!

Alles top!!

30 September 2024

Hey Vincent,
hartelijk dank en ook top!!

Fijne website

Fijne website, goede service. Een aanrader!

7 September 2024

Hey Janneke,
bedankt voor je geweldige recensie!

Zeer teleurstellend!

Vakantie geboekt via HolidayGuru en netjes een bevestiging ontvangen (van HolidayGuru en DerTour) voor een mooie reis. Blijkt er een 'uitzonderlijke systeemfout' te zijn geweest. Oftewel ik kan fluiten naar mijn reis of fors bijbetalen. HolidayGuru stuurt mij door naar DerReizen en zegt dat zij verder niks voor mij kunnen betekenen. Lekkere service!!

Direct een email gestuurd en inmiddels 9 dagen verder... tot op heden geen enkele reactie ontvangen.

18 September 2024

Beste Floris,
We ontvangen graag een e-mail op het mailadres: customercare@holidayguru.nl met aanvullende informatie. Op die manier kunnen we de situatie zorgvuldig onderzoeken en inhoudelijk reageren op je opmerkingen.

Rated 1 out of 5 stars

Toeristenbelasting/ klimaattax niet van te voren gemeld.

Ten eerste slecht bereikbaar en hebben ze nog niet gereageerd via Messenger.
Klimaattax/ toeristenbelasting is van te voren niet gemeld.
Dit is verplicht.
Ik ga er van uit dat Holidayguru deze kosten op zich neemt.

28 March 2024

Hallo Ingrid,

allereerst onze excuses dat je nog geen antwoord hebt ontvangen. We zijn altijd telefonisch bereikbaar van ma-vr tussen 9.00 en 17.30 uur of per e-mail.
De klimaatbelasting voor Griekenland is verplicht en moet altijd ter plaatse worden betaald, het is niet inbegrepen in de prijs van de vakantie. Om deze reden kunnen wij de kosten niet voor onze rekening nemen.
We zullen echter graag rekening houden met jouw advies en de informatie in de toekomst tijdig weergeven.

Met vriendelijke groeten, jouw Holidayguru team

Rated 5 out of 5 stars

Ik kijk al uit naar mijn vakantie!

Het maken van een boeking ging heel vlot, met overzichtelijke prijzen en de mogelijkheid om extra's zoals een transfer of ruimbagage meteen bij te boeken. Ik kijk al uit naar mijn vakantie!

25 January 2024

Reply from Holidayguru.nl

Hi Andre, bedankt voor je review, we wensen je een fijne vakantie toe!

Geweldig bedrijf

Geweldige club! Goede prijzen en hele beste service. Blij mee!

16 June 2023

Reply from Holidayguru.nl

Bedankt voor de positieve review Korver, we hopen je nog vaak te mogen helpen met al je reizen!

Rated 5 out of 5 stars

Wauw wat een top ervaring

Alles zo goed geregeld,hotel top,uitstap beste ooit steeds heel behulpzaam aan de telefoon gewoon top

6 October 2023

Reply from Holidayguru.nl

Hi, bedankt voor deze super positieve review! We hopen jullie nog vaak te kunnen helpen met het boeken van jullie vakanties!

Rated 2 out of 5 stars

Ries moeten annuleren en blijf maar mails ontvangen

Ik heb mijn reis moeten annuleren wegens privé/medische redenen. En ik blijf maar mails ontvangen over mijn heen- en terugvlucht, het beoordelen van de accommodatie/bestemming. En nu weer over de tevredenheid van Holidayguru. Het is al moeilijk genoeg dat ik mijn reis heb moeten annuleren en dan zit ik echt niet te wachten op al die reisgerelateerde mails.

25 September 2023

Reply from Holidayguru.nl

Dag Maurice, bedankt voor je eerlijke review en mijn oprechte excuses voor deze ervaring, dat is niet hoe we willen communiceren. Alle mails zouden gestopt moeten zijn na je annulering, mijn excuses dat dit niet gelukt is.

Rated 2 out of 5 stars

Na boeken blijken er nog diverse kosten…

Na boeken blijken er nog diverse kosten bij te komen, zoals kosten voor bagage en naast elkaar zitten (ongeveer 300 euro). Dit stond niet vermeld op de site of tijdens het boeken, we merkten dit pas bij het online inchecken. Dat de extra kosten erbij komen is achteraf gezien logisch, want we vlogen met Wizzair (wisten we ook niet van tevoren). Alleen vinden wij het niet netjes, maak dit gewoon van tevoren bekend. We zijn daarna wel goed geholpen door een medewerkster, complimenten voor haar!

18 September 2023

Reply from Holidayguru.nl

Dag Klant, bedankt voor je eerlijke review. Jammer om te horen dat het boekingsproces niet duidelijk was voor je. De luchtvaartmaatschappij staat tijdens het boeken duidelijk aangegeven, net als de mogelijkheid om voor een andere maatschappij te kiezen. Verder staat er aangegeven dat de boeking zonder bagage is, dit kan je ook terugvinden in de veelgestelde vragen en de algemene voorwaarden. We willen dus zeker niks verbergen of onduidelijk maken. Maar we kunnen zeker kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen krijgen, zou je een mailtje kunnen sturen naar hallo@holidayguru.nl met meer informatie?
met vriendelijke groeten,

Rated 5 out of 5 stars

Prachtig hotel bijna in centrum van…

Prachtig hotel bijna in centrum van Krakau. Holidayguru reageert snel op de vragen die je stelt en zoeken een oplossing.

9 September 2023

Reply from Holidayguru.nl

Dag Linda, bedankt voor je positieve review! Hopelijk kunnen we je snel weer gelukkig maken met een volgende vakantie :)

Echt een top vakantie

Mijn allereerste vakantie dus het was fijn dat je vlucht en hotel direct geregeld had. Je kon er ook direct transport bij aanvragen naar het hotel en weer naar het vliegveld. Het hotel was ook nog eens super netjes en goed. Ik heb een super vakantie gehad!

17 August 2023

Reply from Holidayguru.nl

Hey Rizlan, bedankt voor je super leuke review! Wat fijn dat je je eerste vakantie bij Holidayguru hebt geboekt, we hopen je in de toekomst nog vaak te mogen helpen met je volgende vakantie. Je mag ons altijd een mailtje sturen als je op zoek bent naar een specifieke bestemming of aanbieding :)

Groetjes,
Team Holidayguru

Prima service

Prima service, leuke aanbieding.

28 July 2023

Reply from Holidayguru.nl

Bedankt voor je review Ingrid!

Fijne ervaring!

Fijne ervaring!
Ik heb bij Holidayguru een heel fijne stedentrip gevonden voor een uitstekende prijs. Mijn vragen werden goed beantwoord en het boeken ging heel vlot. Fijne ervaring, voor herhaling vatbaar!

13 July 2023

Reply from Holidayguru.nl

Bedankt voor je review Bernd!

Wij zijn goed geholpen

Wij zijn goed geholpen. Alle stukken waren compleet. Als er iets was Anneke die had alles netjes voor je in orde gemaakt. Ik zou zo weer bij Holidayguru boeken.

28 June 2023
Rated 2 out of 5 stars

Geen antwoord op vragen. Slechte communicatie

We proberen al meerdere malen via verschillende kanalen contact te leggen met holiday guru. Maar we krijgen steeds geen antwoord op onze vraag om onze vlucht te verzetten. We moesten achter de reisbescheiden aan gaan omdat ze deze niet hadden gestuurd op de aangegeven datum.

Nu krijgen we een bericht dagen voordat we überhaupt terug zijn om een review te geven.
De communicatie is slecht geregeld.

2 June 2023

Reply from Holidayguru.nl

Hi Kawsar, bedankt voor je review. Dit is uiteraard niet hoe het zou moeten lopen, zou je een mailtje willen sturen naar hallo@holidayguru.nl met meer informatie? Dan help ik je daar graag verder.
Alvast bedankt!
Met vriendelijke groeten,

Goede aanbieding

Erg leuke aanbieding, dagje sauna met hotelovernachting en een prima ontbijt.

16 May 2023

Reply from Holidayguru.nl

Dag Debby, bedankt voor je review!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look