Tidsbestilling fungerer dårligt hvis man har fuldtidsjob, faste arbejdstider og ikke adgang til private samtaler i arbejdstiden. Tænk fx. på kassemedarbejdere og andre butiksansatte.
Jeg troede faktisk at Lægehuset Hoffmeyer & Linde var kommet til for nuft og ikke længere var så rigide i forhold til deres tidsbestillingssystem.
Men det er de ikke. Altså kommet kommet til fornuft. De kører stadig med tidsbestillingssystemet :
Ring imellem kl. 8 og 9 og få en tid samme dag. Og hvis der ikke er nogen tider tilbage i dag, så:
Ring i morgen mellem kl. 8 og 9 og få en tid samme dag.
Deres tidsbestillingssystem er håbløst hvis man - Gud forbyde det - både har mindreårige børn og fuldtidsjob.
Jeg afleverer børn i daginstitution kl. 7.30 og møder på arbejde kl. 8.00.
Desværre har jeg et modermærke, som opfører sig underligt, og jeg vil gerne have en henvisning til en hudlæge, som kan fjerne modermærket og sende det til analyse.
Men det er ikke let at få ringet til lægen imellem kl. 8 og 9, for der er mange ting at se til når jeg møder ind på jobbet kl. 8, og det kan være rigtig svært at få mulighed for at ringe til lægen inden kl. 9, også fordi det som regel tager et stykke tid.
I dag ringede jeg kl. 9.05 og fik besked om at ringe igen i morgen imellem kl. 8 og 9.
Desuden er det et problem i.f.t. jobbet, at jeg intet kan planlægge.
Det forløber som regel som følger:
Børn afleveres i daginstitution kl. 7.30
og jeg cykler til arbejde hvor jeg møder ind kl. 8.00.
Jeg har ikke mulighed for at ringe til lægerne med det samme, for der er som regel ventetid på lægehusets telefon, og jeg er nødt til at få en kollega til at dække for mig imens jeg hænger i røret. (Chefen er ikke tilfreds med at vi ansatte snakker i telefon i arbejdstiden, og det passer mig meget dårligt at hænge i røret samtidig med at jeg skal vejlede en kunde. Især når lægesekretærern endelig tager telefonen og jeg skal beskrive hvad jeg fejler, SAMTIDIG MED at jeg står med en kunde.
OG!
Så får jeg en tid hos lægen (der sjældent er læge men som regel er sekretær eller lægestuderende eller sygeplejerske) samme dag kl. 11.30, så jeg skal tigge om at bruge en halv feriedag på at cykle til lægen og cykle tilbage på jobbet igen, hvor jeg lige akkurat kan nå et par timers arbejde inden klokken ringer ud og jeg får fri og skal nå at hente børnene inden kl.17. Frokostpause blev der ikke ikke tid til, og nu skal jeg på indkøb med trætte børn og hjem at lave mad.
Jeg synes det er drøjt.
Og det er meget muligt, at jeg opgiver at få tjekket mit sårede modermærke.. Og dog.
Min far døde af modermærkekræft for et år siden.
Så NU skifter jeg læge så jeg kan få en henvisning og få svulsten fjernet i tide. Forhåbentlig.