Jag fick tre svar Ett tyckte jag var märkligt eftersom det skulle lämna offert genom att titta på Google Maps??? De andra två kom snabbt och var mycket proffsiga och hjälpsamma svarade på alla mina... See more
See what reviewers are saying
Jag lade in en efterfrågan på HelpHero inför flytten och fick kontakt med flera seriösa flyttfirmor som erbjöd en prisvärd flytthjälp.
Jag hade driftstörningar på min värmepanna och sökte någon som i första hand kan felsöka och i andra hand leverera en ny anläggning. Inom två dagar hade jag blivit kontaktad av flera seriösa leverantö... See more
Två företag har svarat på offert angående solpaneler. Dock har ingen av företagen varit ute och tittat och lämnat offert. En av firmorna hade inte monterat vinterhjul på firma bilen. Skulle åt... See more
Company details
Written by the company
På Helphero.se ser vi till att du kommer i kontakt med erfarna företag som kan hjälpa till med de större jobben i hemmet. Samtidigt hjälper vi företagen att komma i kontakt med nya kunder och få fler affärstillfällen. Vår vision är att skapa en enklare vardag för hem- och husägare. Vår affärsidé är att erbjuda en digital tjänst där människor snabbt, enkelt och gratis får kontakt med experter för de större jobben i hemmet. Samtidigt är HelpHero.se en effektiv kanal för tjänsteföretag att hitta nya kunder och boka in fler stora jobb. Vår egenutvecklade tekniska plattform gör det möjligt att med geografisk precision matcha önskat behov med rätt expert.
Contact info
Saltmätargatan 5, 113 59, Stockholm, Sweden
- 08-232 232
- info@helphero.se
- helphero.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fick många olika offerter och kunde…
Fick många olika offerter och kunde välja den som passade mig bäst.
Nöjd med köpet.
Jag valde anlita den företag för att…
Jag valde anlita den företag för att få.mer kunder för min ny företag men de ljög man fick inte förfrågningar bara 10 kunder för 6000 kr
Jag skulle inte rekommendera jag vannar andra att inte anlita den företag
Flera förslag
Bekvämt sätt att få flera förslag. Har inte utvärderat dem ännu.
Flyttfirma
Jag hantera bara lämna in frågan, så började det att plinga i mobilen.
Har fått många bra offerter från olika flyttfirmor, så nu det svåra, att välja vem.
Mycket smidigt.
Snabbt enkelt och flera offerter
De förmedlade ett bluff bolag som inte…
De förmedlade ett bluff bolag som inte ens har f-skatt, som tänkte lura oss på flera hundra tusen kr.
Ja hann precis skicka in förfrågan när…
Ja hann precis skicka in förfrågan när det började hagla in erbjudande.
Är supernöjd med hur det hanterades.
Ett aber var att jag fick tacka nej till alla dem som jag inte antog.
Men det var det värt !
Leila Bennerdt
Ett smidigt sätt att få offerter och…
Ett smidigt sätt att få offerter och kunna se och välja bland dessa
Väldigt smidigt! Tack!
Tack, ett väldigt smidigt och bra sätt att få offert från flera olika ställen, utan att behöva sitta o lägga tid på sådant själv.
Fick det första svaret nästan direkt, kanonbra.
Två företag har svarat på offert…
Två företag har svarat på offert angående solpaneler.
Dock har ingen av företagen varit ute och tittat och lämnat offert.
En av firmorna hade inte monterat vinterhjul på firma bilen. Skulle återkomma. Detta för en vecka sedan. Ännu inget svar.
I andra fallet har jag fått ändra tider två gånger. Har nu bestämt nytt datum den 5/12 för tredje gången. Får nu se om det håller.
Good service 👍
Jag fick fem prisförslag av olika firmor snabbt med hjälp av er och valde den som passade för flyttningen. De var trevliga och effektiva.
Med Vanliga Hälsningar
Jag sökte flyttfirma och fick svar…
Jag sökte flyttfirma och fick svar några.
Enda jag inte vet var flyttfirmor kom i från. Det skulle vara bra om det var i närheten.
Jag fick kontakt med flera företag för…
Jag fick kontakt med flera företag för takbyte och fick ett antal offerter att ta ställning till.
Snabb kontakt
Fick snabbt kontakt med fem företag som kunde leverera tjänsten.
Fick bara en offert, som dessutom var irrelevant
Fick bara en offert, efter ett par veckor. Och den hade inte så mycket med min förfrågan att göra utan verkade ha tolkats helt fel.
Trots allt nöjd
Jag fick bara en offert. Dock bedömer jag att den var ok. Hade gärna sett att jag fått åtminstone en offert till för jämförelsens skull.
Det dåliga gensvaret från företagen kan givetvis hänga ihop med att jag frågade under semesterperioden samt att jag ville att arbetet kunde påbörjas snarast. Kanske fått bättre gensvar om jag givit lite mer tid.
Fick en enda offert på takbyte och det…
Fick en enda offert på takbyte och det företaget var ca 25.000 dyrare än den billigaste av de företag vi fixade offert av på egen hand.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.