Hej Simone.
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du tager dig tid til at tage sagen op, så vi kan få ryddet en sådan misforståelse af vejen. Bytteserviceordningen administreres af vores brancheorganisation, og der er klare retningslinier for, hvordan bytteservice skal fungere. Desværre viser din beskrivelse, at vores kollega ikke har forstået, hvordan disse retningslinier er, eller er blevet misinformeret af andre. Virkelig ærgerligt at du ikke får den rigtige version af vedkommende.
Hvis en guldsmed vælger at sælge smykker til reduceret pris, så er vi, der er med i bytteserviceordningen, ikke forpligtet til at sælge vores varer til samme reducerede pris.
Bytteserviceordningen fungerer i øvrigt upåklageligt, og vi er mange medlemmer, som hver dag håndterer gaver og andet igennem ordningen til kundernes store tilfredshed.
Hvis du vil hjælpe os med at rydde eventuelle fremtidige misforståelser af vejen, ville vi sætte stor pris på, om du vil sende os en mail (mail@helleelmgreen.dk) med den pågældende butiks navn og kontaktperson, så vedkommende ikke fortsætter med at misinformere kunderne.
Vi har intet gjort forkert, og vi håber at du med den rigtige viden kan se, at din anmeldelse er uberettiget, og vi ville sætte pris på, at du trækker den tilbage.
Ønsker dig en god dag.