Bergerweg 71, 6135 KD Sittard, Limburg, NL
Company replied
Duidelijke en to the point voorlichting
Company replied
Goed advies, goed geholpen.
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Bergerweg 71, 6135 KD, Sittard, Limburg, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Sittard
Waardeloos onpersoonlijk bedrijf,totaal niet te bereiken om bv onderdelen te bestellen als je er dan persoonlijk naartoe gaat wordt je afgescheept door n baliemedewerker die nergens zin in heeft...kortom totaal klantonvriendelijk en geen service !

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Sittard
Er rammelde iets in de koffer bak, kon effe langs komen, ben ik daar, nee daar moet een afspraak voor gemaakt worden. Dan de banden bij aankoop lagen er winter banden op met 1,6 tm 2,5 profiel, kreeg een bod voor all season ivm het rijden naar Duistland, maar ik schrok enorm van het bedrag €1200. Dan de navigatie, deze kon niet meer geüpdatet worden? staat wel mooi bij de opties die er op zitten. Na klacht kon ik naar de garage komen en kreeg ik de 4 zomer banden er onder gelegd die bij de auto hoorden, 2 zouden nieuw zijn (je zag de gekleurde draad en 2 gebruikt) nu met dit winterse weer toch maar all season eronder laten leggen. Zag de monteur dat de banden die nieuw zouden zijn van 2022 en 2023 zijn???. Ook al terug geweest met meldingen banden spanning, gelukkig zijn deze wel goed opgelost, met dank aan werkplaats receptie medewerker (Erik)

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Sittard
We werden door verkoper Luc goed ontvangen tijdens het maken van de proefrit met de Renault Clio. We hebben een proefrit van een uur mogen maken en er werd ons geadviseerd alles uitgebreid te testen. Hierdoor hadden wij niet het gevoel over te moeten gaan tot een snelle beslissing. Fijne service ook voor het klaarmaken van de auto nadat we besloten hadden over te gaan tot de koop.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Sittard
Er werd mij tevoren goed verteld wat er ging gebeuren. Toen bleek dat een te vervangen onderdeel niet op voorraad was, werd ons dat direct gemeld. Er werd ons gratis een vervangende auto aangeboden. Toen de auto weer in orde was, kon ik hem halen en kreeg ik goede uitleg. En alles binnen het onderhoudscontract.
Learn more about other kinds of reviews.