Head Operators Reviews

0.0

Company details

1. Recruitment Service

Written by the company

Head Operators is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van machine- en procesoperators voor Nederlandse productiebedrijven. Wij helpen organisaties om hun productie betrouwbaar en efficiënt draaiende te houden met gemotiveerde operators die passen bij de functie, de werkomgeving en het team. Bij het selecteren van kandidaten kijken we verder dan alleen een cv. We brengen de werkzaamheden, machines, ploegendiensten en vereiste technische vaardigheden zorgvuldig in kaart. Daarnaast besteden we aandacht aan veiligheid, kwaliteit, motivatie en de persoonlijke aansluiting bij het bedrijf. Zo streven we naar duurzame plaatsingen waar zowel de operator als de opdrachtgever tevreden over is. Ook na de plaatsing blijven we betrokken. Onze operators kunnen rekenen op duidelijke communicatie, persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Waar nodig ondersteunen we bij praktische zaken zoals huisvesting, vervoer, opleidingen en het wennen aan wonen en werken in Nederland. Voor opdrachtgevers betekent dit korte communicatielijnen, continuïteit op de werkvloer en medewerkers die goed voorbereid aan hun nieuwe functie beginnen. Head Operators maakt deel uit van een organisatie met ervaring in internationale arbeidsbemiddeling sinds 2008. Vanuit ons kantoor in Nieuwegein ondersteunen we productiebedrijven en operators in verschillende regio’s in Nederland. Wij vinden openheid en betrouwbaarheid belangrijk. Daarom gebruiken we de ervaringen en beoordelingen van onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Heb je via Head Operators gewerkt of met ons samengewerkt? Dan horen we graag hoe je onze communicatie, begeleiding en dienstverlening hebt ervaren.

Contact info

0.0

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

No reviews

This company hasn’t received any reviews yet.

The Trustpilot Experience

Take a closer look