Haya Roots Reviews 118

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Het was fijn maar mag van mij ietsje minder olieachtig. Geen idee welke. Ietsje muffe geur maar is ook snel weg. Zoiets zou ik wel als body olie willen. Heb het vaker ook op andere plaatsen gebruikt d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben onder ghemo & bestraling, en het heeft me gezicht en nek heel zacht gemaakt, en de verkleuring van de bestraling begint zijn eigen kleur te hebben, de huid is niet zo grof en ruw het begint zac... See more

Rated 5 out of 5 stars

Deze olie heeft mijn skincare routine écht verbeterd. Ik gebruik het ’s avonds na mijn reiniger en soms zelfs onder mijn make-up voor een gezonde glow. Haya Roots Face Oil is een absolute aanrader vo... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Haya Roots biedt eerlijke heel erg fijne producten. De medewerkers van Haya roots zijn ontzettend klantvriendelijk en servicegericht. Zij doen er alles aan om hun klanten 100% tevreden te stellen en b... See more

Company replied

Company details

1. Cosmetics Industry

Written by the company

Haya Roots zet zich in voor huidverzorging die puur, natuurlijk en effectief is voor alle huidtypes. We creëren producten die de huid gezond en gebalanceerd houden, zelfvertrouwen versterken en het persoonlijke verhaal van ieder individu eren. Ons doel is mensen te inspireren bewust voor hun huid te zorgen, zich krachtig te voelen en hun individualiteit te omarmen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Je voelt de trots en passie voor hun…

Je voelt de trots en passie voor hun product

25 March 2025

Reply from Haya Roots

Dank je wel voor deze prachtige woorden!
Het raakt ons om te horen dat onze passie zo voelbaar is. We stoppen veel liefde in alles wat we maken, en jouw waardering betekent ontzettend veel voor ons.

Superfijne olie

Superfijne olie. Geheel vervangen voor mijn dagcreme.

1 March 2025

Reply from Haya Roots

Fijn om te horen dat de olie je dagcrème volledig vervangt! Geweldig dat het zo goed voor je werkt.

Goed product!

Snelle levering van een product wat heel fijn voelt op je gezicht. De huid voelt voller en zachter aan, maar ook "rijk".
Benieuwd hoe het over een paar weken uitziet en voelt, na dagelijks gebruik.

19 January 2025

Reply from Haya Roots

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met het dagelijkse gebruik, we hopen dat je huid er alleen maar beter op blijft worden.

ik ben net 2 dagen bezig

ik ben net 2 dagen bezig. de olie ruikt lekker en smeert goed uit. Het resultaat zal later wel blijken.

18 January 2025

Reply from Haya Roots

Wat geweldig om te horen dat je de olie lekker vindt ruiken en goed smeert! Heel veel succes met het gebruik en dank je wel voor je review, we waarderen het enorm!

Zeer tevreden

Het werd snel bezorgd en ik vind het product heerlijk. je huid wordt er heel zacht van.

30 December 2024

Reply from Haya Roots

Wat fijn om te horen dat het snel bezorgd was en dat je het product heerlijk vindt! Dank je wel voor je review, we zijn blij dat je huid zo zacht aanvoelt!

Rated 5 out of 5 stars

Perfecte olie voor elk huidtype

Ik gebruik deze ook nu een aantal weken en ik kan hem echt aanraden. Ik heb een gemengde huid met extreem droge ogen en een vettige T-zone. Voor mijn huid rond de ogen gebruik ik altijd een speciale serum, maar deze olie is hier ook echt perfect voor! Daarnaast is hij op de vette huid ook niet té. Kortom echt een perfect olie voor elk huidtype ik een prachtige verpakking!

14 December 2024
Unprompted review

Reply from Haya Roots

Wat fijn om te horen dat de olie zo goed werkt voor jouw huidtype! Bedankt voor het delen van je ervaring, we waarderen het enorm.

Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering echt Top !

Snelle levering echt Top !! Hele fijn olie trekt snel in de huid . Huid knapt er echt van op !!!

6 December 2024

Reply from Haya Roots

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de olie snel intrekt en je huid opknapt. We waarderen het enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Haya oil is mij zeer goed bevallen

Haya oil is mij zeer goed bevallen, het product werkt echt zeer goed voor mijn huid.
Het flesje zelf ziet er ook goed uit!
Echt zeer goeie kwaliteit huidolie.

14 November 2024

Reply from Haya Roots

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de olie zo goed voor je huid werkt en dat je ook tevreden bent over de kwaliteit en het flesje. We waarderen je feedback enorm!

Fijne zachte olie

Fijne zachte olie, alleen jammer dat er geen geur in zit

11 November 2024

Reply from Haya Roots

Dank je wel voor je feedback! We hebben er bewust voor gekozen om 6 100% natuurlijke oliën te gebruiken die door middel van koudpersing worden verkregen. Hierdoor komt de natuurlijke geur van de oliën naar voren, maar we hebben geen parfum of andere geurtjes toegevoegd. Onze focus ligt op de kracht van deze oliën, die doen wat ze beloven: je huid verbeteren op een natuurlijke manier en voor de lange termijn, doordat je huid goed wordt gevoed.

Heerlijk en Eerlijke

Een heerlijke en eerlijke olie zonder toegevoegde stoffen. Deze olie heeft een natuurlijke geur en is erg fijn voor de huid. Mijn huid word er zacht en rustig van daarbij heeft het weinig en herkenbare ingrediënten, helemaal top dus! Ik ben helemaal voor natuurlijk, daarom moest ik Haya Oil uitproberen.
Ik raad het iedereen aan!

16 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look