Company details

1. Streetwear Store

About Hatitude

Written by the company

Hatitude – We crown personalities, not logos.

Hatitude är ett svenskt kepsmärke för dig som vägrar se ut som en reklampenna. Vi gör snapbacks, truckers och dad caps med brodyr som faktiskt betyder något – inte bara en logga du glömmer dagen efter löning.

Vad vi gör

Alla kepsar ritas, testas och broderas i liten skala innan de släpps. Vi jagar rätt känsla först – storyn, attityden, “vem bär den här?” – och sen får den bli produkt. Det betyder korta serier, tydlig design och kepsar som känns mer som en krona än ett plagg.

Varför folk handlar av oss

• Ärlig kvalitet: Vi bygger allt på äkta premium-blanks från Yupoong och Mitchell & Ness – inga sladdriga giveaway-kepsar, bara stabil grund och brodyr som håller.
  • Ingen bullshit-prissättning: Tydliga priser, inga överraskningar i kassan.
  • Snabb och rak support: Svensk support, raka svar, noll robotspråk.
  • Små drops: När en design är slut kan den vara borta för alltid – du slipper se halva stan i samma keps.

Hur vi tänker kring kunder

Vi ser varje order som en röst på vårt sätt att göra saker: mindre massproduktion, mer personlighet. Om något strular tar vi tag i det – hellre en kund som känner sig extremt väl omhändertagen än “det löser sig säkert”.

Kort sagt: Hatitude finns för dig som vill att kepsen ska säga något om vem du är, inte bara var du jobbar. Sätt den på huvudet – resten är attityd.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bra kvalité

Bra kvalité, bra passform och snygga!

10 December 2025

Tack Joakim!
Bra kvalitet, bra passform och snygga är exakt tre saker vi vägrar tumma på.
Grymt att du känner samma. Kepsen gör jobbet – du bär den.” 🧢🔥

Rated 5 out of 5 stars

Sambon blev överlycklig för…

Sambon blev överlycklig för presenterna. Det som uppskattades lite extra var kvaliteten på kepsarna samt att det skickades med klistermärken som förr i tiden. Texterna är klockrena utöver detta 😊👌

17 December 2025

Stort tack! 🖤
Grymt kul att höra – extra glad blir vi över att kvaliteten och detaljerna (yes, klistermärkena lever 😄) uppskattades.
Hälsa sambon så gott och tack för att ni tog er tid att skriva. Det betyder mer än ni tror. ✨

Rated 5 out of 5 stars

Bra sortiment med schyssta uttryck

Bra sortiment med schyssta uttryck, snygga kepsar! Bästa servicen och trevliga. Köpt 3 st i kollektionen och är så nöjd! Rekommenderas.

19 December 2025

Reply from Hatitude

Stort tack! ✨ Blir tokigt glada av att höra att både kepsar och service levererade. Tre köp = riktig Hatitude-energi. Välkommen tillbaka när brodyrsuget slår till igen 🧢🔥

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk fin service från personalen

Fantastisk fin service från personalen! Rekommenderas varmt!!

15 December 2025

Stort tack Linda! 🙌
Vi blir lika glada varje gång någon märker att vi faktiskt bryr oss på riktigt.
Varm rekommendation tillbaka – kunder som du gör jobbet ännu roligare. ❤️

/Niklas

Alla tummar upp!

Snabb hantering, snyggt packat och otroligt läcker keps som känns rejäl och i bra kvalitét!
Tonårssonen som har börjat använda träskor, fick såklart kepsen med texten ”Träskor, swedish sneakers” och han tyckte det var klockrent och blev riktigt nöjd! Succé!✨😎

24 November 2025

Reply from Hatitude

Haha, älskar allt med det här 🙌
Stort tack för de fina orden – och extra applåd till tonåringen som nailade träskor + Träskor-viben direkt. Klockrent är exakt vad vi siktar på 😎

Hoppas kepsen får hänga med på många äventyr framöver. Tack för att du tog dig tid att skriva – det betyder mer än du tror. 💚

Snygga och bra grejer

Snygga och bra grejer! Jättenöjd!

10 December 2025

Kort, gott och klockrent – precis som våra grejer 😉
Stort tack! Blir sjukt glada att du är nöjd 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Återigen en grym keps med läckert motiv…

Återigen en grym keps med läckert motiv och kvalité i världsklass

24 November 2025

Återigen? Då gör vi något rätt 😏
Stort tack för förtroendet – motiv, känsla och kvalitet i världsklass är exakt ribban vi siktar på. Vi ses snart igen 👊

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt trevlig och snabb kundservice

Otroligt trevlig och snabb kundservice, inga problem är för små och allt går att lösas snabbt! Snabb leverans och riktigt sköna kepsar med härlig attityd!

17 November 2025

Tack Fredrik! 🙌
Vi älskar att höra att både servicen och kepsarna levererar lika snabbt som en espresso på en dålig dag.
Hatten av för dig – och på med mer attityd. Du är alltid välkommen tillbaka!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look